Hur man tittar på The Little Mermaid Live! online var som helst

Hur man tittar på The Little Mermaid Live! online med ett VPN


The Little Mermaid Live! sändes den 5 november 2019. Om du missade live-sändningen, oroa dig inte! Vi förklarar var du kan hitta den för att se den om och om igen! Observera att du behöver ett VPN för att kunna titta The Little Mermaid Live! från utlandet. Det beror på att innehållet är regionlåst och endast tillgängligt i USA. Lyckligtvis finns det några högkvalitativa VPN-skivor som lätt kan komma runt sådana geografiska begränsningar.

Vi rekommenderar bara officiella källor för att titta på The Little Mermaid Live!. Även om det finns många obehöriga källor, tenderar de att vara av sämre kvalitet med låg upplösning. Dessutom tas vissa obehöriga strömmar offline för att kränka upphovsrätten. Du kan undvika allt detta krångel genom att titta på The Little Mermaid Live! via en av de officiella källorna som beskrivs nedan.

The Little Mermaid Live! kommer endast att vara tillgängliga på regionlåsta plattformar. Av denna anledning behöver du ett VPN om du vill titta på det utomlands (utanför USA).

Hur man tittar på The Little Mermaid Live! online med ett VPN

Med ett VPN kan du se ut som om du surfar från ett annat land. Detta är mycket användbart för att avblockera geo-begränsat innehåll som The Little Mermaid Live !. Kan du inte vänta med att komma igång? Allt du behöver göra är att följa de enkla stegen nedan.

Så här tittar du på The Little Mermaid Live! Online utomlands (utanför USA):

 1. Registrera dig med ett VPN. Vi rekommenderar ExpressVPN men CyberGhost och NordVPN är två prisvärda alternativ för att titta på The Little Mermaid Live! från utlandet.
 2. Ladda ner och installera VPN-appen eller webbläsartillägget för din enhet (enheten som du vill titta på The Little Mermaid Live!).
 3. Anslut till en server i USA för en USA: s IP-adress. Detta gör att du kan avblockera ABC eller Disney + och titta på dem utomlands (utanför USA).
 4. För att titta på via ABC måste du logga in med en amerikansk kabel-TV-leverantör. För Disney + krävs en betald prenumeration.
 5. Gå till ABC eller Disney + och välj en video som ska spelas upp utan begränsning. Om innehållet fortfarande är blockerat bör du rensa webbläsarens cache och cookies.

Hur man tittar på The Little Mermaid Live! på amerikansk TV

USA flagga

I skrivande stund är det enda sättet att titta på The Little Mermaid Live! är på ABC (även om det kommer att komma till Disney + den 12 november 2019). Detta kräver att du har en kabel-TV-prenumeration och för att logga in på ABC med dina inloggningsuppgifter för kabel-TV. Du kan sedan titta via ABC.com eller ABC-appen. Medan ABC är tillgängligt via ett antal populära streamingtjänster inklusive AT&T TV och Hulu, The Little Mermaid Live! var bara tillgänglig för att titta live på sändningsdagen och erbjuds inte på begäran.

Kom ihåg att ABC är regionlåst och endast tillgängligt i USA. Du kan dock fortfarande titta från utlandet genom att ansluta till en amerikansk server via ett VPN. Ett bra ställe att börja är med ExpressVPN som erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti. Detta innebär att du kan prova ExpressVPN riskfritt och kräva full återbetalning om VPN inte uppfyller dina förväntningar.

Var annars kan jag titta på The Little Mermaid online?

Om du inte har en kabel-TV-prenumeration, det enda andra sättet att titta på The Little Mermaid Live! kommer vara på Disney+. Strömningstjänsten kommer att lanseras i USA, Kanada och Nederländerna den 12 november 2019. Ett US + + -prenumeration är prissatt till $ 6,99 USD per månad medan årsabonnemanget är $ 69,99 (detta fungerar lite billigare till $ 5,83 per månad).

Disney + kommer till Australien och Nya Zeeland den 19 november 2019. Men som Storbritannien, Frankrike, Tyskland och Spanien kommer att behöva vänta till 31 mars 2020. Som sådan måste du kanske använda en VPN i för att se The Little Mermaid Live! på Disney +, beroende på din plats. Genom att ansluta till en server i USA, Kanada eller Nederländerna skulle du ha en amerikansk, kanadensisk eller nederländsk IP-adress för att avmarkera plattformen utomlands.

Vad ska jag veta om The Little Mermaid Live?

The Little Mermaid Live! är en musikalisk TV-special baserad på animerad film 1989, The Little Mermaid. Skapad för ABC, den har ett hybridformat där filmen projicerades framför en levande publik och ispedd livemusikföreställningar av låtar från filmen (liksom Broadway-scenversionen). The Little Mermaid Live! sändes på ABC den 5 november, 2019 och lockade 9,01 miljoner tittare.

Vem är i rollen av The Little Mermaid Live?

Rollisten till The Little Mermaid Live! består av olika populära skådespelare och sångare. Särskilt, Auliʻi Cravalho spelar som prinsessan Ariel medan Jodi Benson, Ariels ursprungliga röst, introducerar specialen. Den har också Queen Latifah som Ursula, Shaggy som Sebastian, John Stamos som kock Louis, Graham Phillips som Prince Eric, och Amber Riley som emcee.

Vilka låtar finns i The Little Mermaid Live?

The Little Mermaid Live! har alla de populära låtarna från den ursprungliga animerade filmen, inklusive del av din värld och under havet. Här är en fullständig lista över låtar som listas i utseende:

 • Fathoms below - Eric, Grimsby och Ensemble
 • Daughters of Triton - Emcee, Ensemble
 • Del av din värld - Ariel
 • Del av din värld (reprise) - Ariel
 • Under havet - Sebastian, Ariel och Ensemble
 • Dåliga olyckliga själar - Ursula och Ariel
 • Hennes röst - Eric
 • Les Poissons - Chef Louis
 • Kiss the Girl - Sebastian, Ensemble
 • Om bara - Ariel, Eric
 • Dåliga olyckliga själar (reprise) - Vanessa, Ursula
 • Happy Ending - Cast
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1