Hur man tittar på Rick och Morty säsong 4 online utomlands

Hur man tittar på Rick och Morty säsong 4 online


Den första halvan av Rick och Morty säsong 4 har slutat lufta, men med inget konkret släppdatum för den andra halvan (någon gång 2020 är så mycket detaljer som vi har) finns det gott om tid att komma i kontakt. Nedan kommer vi att förklara hur du kan strömma säsong fyra av Rick och Morty gratis från utlandet genom att använda ett virtuellt privat nätverk (VPN).

Vi rekommenderar bara officiella källor för att titta på Rick och Morty säsong 4 online. Även om olicensierade strömmar kan vara tillgängliga, är de i allmänhet inte värda din tid eller ansträngning. En anledning till detta är att obehöriga källor kan tas offline för intrång i upphovsrätten. Kombinera detta med sämre videokvalitet, massor av fördröjning och långa buffertider och det blir klart att den här metoden sannolikt kommer att göra att du missar några av Rick och Morty säsong 4.

Rick och Morty säsong 4 är endast tillgänglig på regionlåsta plattformar. Som sådan måste du ansluta till ett VPN för att kunna leva strömavsnitt från utlandet.

Hur man tittar på Rick och Morty säsong 4 online med en VPN

VPN-döljer din riktiga IP-adress och ersätter den med den server som du är ansluten till. Det betyder att om du använder en USA-baserad server kan du lura amerikanska strömningstjänster att låta dig använda dem utomlands. Ljud förvirrande? Oroa dig inte; här är en steg-för-steg-guide för att titta på Rick och Morty säsong 4 online var som helst:

  1. Registrera dig med en VPN-tjänst. Vi rekommenderar ExpressVPN. CyberGhost och NordVPN är dock två alternativ med stort värde.
  2. Ladda ner och installera lämplig VPN-app (eller webbläsartillägg) för din enhet.
  3. Öppna VPN-appen och anslut till en server på rätt plats. Använd till exempel a server i USA för att avblockera Adult Swim eller en brittisk för att få tillgång till alla 4 utomlands.
  4. Besök din valda webbplats, skapa ett konto (vid behov) och logga in.
  5. Slutligen, prova att spela ett avsnitt. Det ska nu spelas utan problem. Om innehållet fortfarande är blockerat kan du prova att rensa webbläsarens cache och cookies.

Hur man tittar på Rick och Morty säsong 4 på amerikanska TV

USA flagga

Du kan se Rick och Morty säsong 4 på Adult Swim. Normalt måste du logga in med ditt kabel-TV-abonnemang, men efter en vecka eller så blir nya avsnitt gratis att titta på.

Om du verkligen inte kan vänta och vill titta på vuxen simma utan kabel, du kan också logga in med en AT&T TV, FuboTV, Hulu med Live TV, Sling TV eller YouTube TV-konto. Alla dessa tjänster erbjuder en kostnadsfri provperiod, så att du kan registrera dig, strömma Rick och Morty live och avbryta innan rättegången slutar för att undvika att debiteras.

Adult Swim är endast tillgängligt i USA. Trots detta kan du med en VPN-live strömma Rick och Morty säsong 4 online var som helst. ExpressVPN kommer med en 30-dagars återbetalningsgaranti. Detta innebär att du kan prova det riskfritt och kräva full återbetalning om du inte är nöjd.

Var annars kan jag titta på Rick och Morty säsong 4 online?

Rick och Morty har en kult som följer över hela världen, så det är bara naturligt att det är tillgängligt för streaming utomlands. Nedan förklarar vi vilka nätverk som visar Rick och Morty säsong 4 där du är:

Storbritannien

Brittisk flagg - union jackBritisk flagga - union jack - Storbritannien

Rick och Morty säsong 4 sänds på Channel 4, vilket betyder att du kan titta på den helt gratis Alla 4. Du måste dock vara snabba, eftersom nya avsnitt bara är tillgängliga i 30 dagar efter luftning, och det finns ingen konkret information om var du kommer att kunna se när de tas bort (oddsen är Netflix UK kommer att få säsong 4 någon gång, men det vet inget när).

Kanal 4-innehåll är geobegränsat och endast tillgängligt i Storbritannien. Om du reser utomlands kan du komma åt alla 4 genom att få en brittisk IP-adress via ett VPN.

Australien

australien flagga

Om du är i Australien är saker och ting trevligt och enkelt: Rick och Morty säsong 4 är tillgänglig på Netflix. Den här tjänsten kostar $ 9,99 AUD per månad, men om du inte redan har ett konto finns det en 30-dagars kostnadsfri provperiod. Med bara fem avsnitt att titta på är detta mer än tillräckligt med tid att komma i kontakt.

Netflix är regionlåst och Rick och Morty finns inte överallt. För att se det utanför Australien behöver du ett VPN.

Vad kan vi förvänta oss av Rick och Morty säsong 4?

Det kommer att finnas totalt 10 avsnitt under säsong 4, även om den här serien kommer att delas upp i två delar, med den andra halvan luftas någon gång under 2020. Som i tidigare säsonger är de flesta avsnitt självständiga äventyr, så förvänta dig inte en långvarig, intrikat vävd berättelse . Som sagt säsong 4 har några av de mest minnesvärda avsnitten hittills, inklusive en som involverar ormar, rymdprogram och subterfuge.

Vilka rollmedlemmar som återvänder för Rick och Morty säsong 4?

Alla nyckelpersoner kommer tillbaka. Detta inkluderar Justin Roiland som karaktärer Rick och Morty, Chris Parnell som Jerry, Spencer Grammer som sommar och Sarah Chalke som Beth. Liksom i tidigare säsonger kommer det att finnas många gäststjärnor som uttrycker karaktärer. Faktum är att säsong 4 kommer att innehålla Paul Giamatti, Kathleen Turner, Sam Neill och Taika Waititi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − 81 =