Hur man tittar på Power säsong 6 Online från var som helst

Hur man tittar på Power säsong 6 online


Kraft säsong 6 har premiär på söndag 25 augusti. Säsongen kommer att bestå av 15 avsnitt med säsongsfinalen som förväntas i december 2019. Den nya säsongen av Power kommer dock endast att finnas på regionlåsta streamingplattformar. Det betyder att du behöver ett VPN för att kunna se Power utanför USA.

Vi kommer bara att rekommendera officiella källor för att titta på Kraft. Medan vissa obehöriga strömsidor kan sända Power säsong 6, tenderar dessa att erbjuda video av dålig kvalitet med stora prestandaproblem som buffring och fördröjning. Dessutom tas sådana olicensierade strömmar ofta ner på grund av upphovsrättsproblem, vilket gör dem till ett opålitligt val att se Power säsong 6.

Kraft säsong 6 är endast tillgänglig på regionlåst strömningstjänster. Som sådan behöver du ett VPN för att se det utanför USA.

Bästa VPN för Power säsong 6: ExpressVPN

ExpressVPN

Tillgängliga appar:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Hemsida: www.ExpressVPN.com

Pengar tillbaka garanti: 30 DAGAR

ExpressVPN är ditt bästa alternativ för att titta på Power säsong 6 online. Det har servrar i 20 amerikanska städer för att blockera populära streamingtjänster. Detta inkluderar liknande Starz, Netflix, Hulu och Amazon Prime Video. Du kan använda detta VPN för att ha upp till fem samtidiga anslutningar. Servrarna är lika snabba som de är konsekventa vilket gör det till ett utmärkt val för streaming såväl som strömmande.

En annan anledning att välja ExpressVPN för att titta på Power säsong 6 är för att det hjälper dig att vara säker online. Säkerhet erbjuds i form av 256-bitars AES-kryptering och en kill switch medan det också finns skydd mot DNS- och IPv6-läckor. ExpressVPN har inte några loggar som du kan identifieras med. Det erbjuder också livechatt och e-post support dygnet runt och appar som är nybörjarvänliga.

Du kan ladda ner ExpressVPN-appar för Windows, Mac, Linux, Android, iOS och routrar. Chrome och Firefox webbläsarförlängningar är också tillgängliga.

BÄSTA VPN FÖR KRAFTSÄSONG 6: ExpressVPN är vår bästa rekommendation. En snabb och mycket säker tjänst, den har servrar i 20 amerikanska städer och blockerar Starz, Hulu och Netflix. Använd den för att ansluta upp till fem enheter samtidigt. Använder kryptering och erbjuder 24/7 support. Testa det riskfritt med 30-dagars återbetalningsgaranti.

Läs vår fullständiga ExpressVPN-recension.

Hur man tittar på Power säsong 6 online med en VPN

Om du vill titta på Power säsong 6 online var som helst, kommer du att behöva ett VPN. Här är en snabb och enkel guide som tar dig igenom allt:

 1. Till att börja med måste du antingen lägga till Starz i din TV-prenumeration (se Starz-webbplatsen för en lista med partnerleverantörer) eller prenumerera på Starz direkt. Om du väljer det senare finns det en 7-dagars gratis provperiod, varefter den kostar 8,99 USD per månad.
 2. Därefter måste du välja ett VPN. Det borde ha servrar i USA som kan avblockera Starz. Vi rekommenderar särskilt ExpressVPN. CyberGhost och NordVPN är emellertid utmärkta alternativ.
 3. Ladda ner och installera lämplig VPN-app eller webbläsartillägg för din enhet.
 4. Öppna VPN-appen eller webbläsarförlängningen och anslut till en server i USA.
 5. Gå till Starz via webbplatsen eller appen och välj ett avsnitt av Power som ska avblockeras.

Om du fortfarande har problem efter att ha gått igenom stegen ovan är det några saker du kan göra. Det första du ska prova är att rensa webbläsarens cache och cookies. Detta säkerställer att webbplatser och tjänster glömmer din faktiska IP-adress och accepterar den amerikanska IP-adressen till VPN. Om detta inte fungerar kan du försöka ansluta till en annan amerikansk server. Annars kanske du vill kontakta ditt VPN: s kundsupport.

Hur man tittar på Power säsong 6 på amerikanska TV

Kraftsäsong 6 är tillgänglig på Starz, som är ett kabel-TV-nätverk. Du kan köpa Starz via din kabel-TV-leverantör (priserna varierar beroende på leverantör) eller genom att köpa via Starz-webbplatsen eller en av apparna ($ 8,99 USD per månad). Om du är utanför USA är det bästa sättet att prenumerera på Starz via webbplatsen med hjälp av ett VPN (ansluten till en server i USA). Nya avsnitt av Power finns tillgängliga i Starz-appen samma dag som de sänds på Starz. Du hittar också tidigare säsonger av Power. Starz kommer dessutom med en 7-dagars gratis provperiod.

Tyvärr är Power ännu inte tillgängligt på Netflix US. Den goda nyheten är dock att bortsett från att titta på Starz, Amerikanska användare har också möjlighet att titta på Hulu, på vilka säsonger 1-5 för närvarande är tillgängliga. Ett grundläggande Hulu-prenumeration kostar $ 5,99 USD per månad men det finns också ett annonsfritt alternativ för $ 11,99 USD per månad. Hulu inkluderar en provperiod på en månad för nya och kvalificerade återkommande abonnenter. För att titta på amerikanska Netflix utanför Amerika måste du byta Netflix-land med VPN.

Även om Power inte är tillgängligt på Amazon Prime kan du köpa enskilda avsnitt på Amazon Video för $ 2,99 (HD) eller $ 1,99 USD (SD). Alternativt kan du köpa en hel säsong. Detta kan kosta $ 9,99 eller $ 12,99 USD, beroende på hur nyligen säsongen är.

Var annars kan jag titta på Power online?

Den goda nyheten är att Power säsonger 1-5 är tillgängliga på streamingtjänster i ett antal olika länder.

Storbritannien

Kraft säsonger 1-5 är för närvarande tillgängliga den Netflix Storbritannien. Ännu bättre läggs nya avsnitt av Power till varje måndag efter deras första amerikanska sändning. Som sådan bör du kunna se Power säsong 6 på Netflix UK. Netflix UK månadsabonnemang prissätts till £ 5.99, £ 8.99 och £ 11.99. Men Netflix erbjuder också en 30-dagars gratis provperiod.

Australien

Du hittar säsong 1-5 av Kraft på både Netflix Australien och Stan, vilket är en australisk streamingtjänst. Dessa avsnitt gjordes tillgängliga för att strömma snart efter deras amerikanska utlämning vilket innebär att du troligtvis kan se Power säsong 6 också på Stan. Stan-prenumerationer prissätts till $ 10, $ 14 och $ 17 (AUD) per månad. Liksom Netflix erbjuder Stan en 30-dagars gratisversion.

Andra platser

Om du är i Norge, Danmark, Sverige eller Finland, Kraft säsongerna 1-5 finns på HBO Nordic. Som sådan kommer säsong 6 också att komma till HBO Nordic inom en snar framtid. En HBO Nordic-prenumeration kostar 99Kr per månad (ungefär $ 10). Denna strömningstjänst erbjuder en provmånad på en månad.

Kan jag använda ett gratis VPN för att titta på Power säsong 6?

Gratis VPN: er är inte särskilt bra på att blockera strömningstjänster som Starz, Netflix, Hulu och Stan. Detta gör det svårt att titta på Power säsong 6 (eller faktiskt någon säsong av Power) med en gratis VPN. Förutom, de långsamma hastigheterna gratis VPN tjänster gör dem till ett dåligt val för streaming med en överdriven mängd buffring och fördröjning.

Det är inte bara i streamingprestanda som gratis VPN: er är en besvikelse. De är också kända för att de saknar säkerhet vilket innebär att din integritet online kan äventyras genom att använda dem. Särskilt, många gratis VPN använder inte ens kryptering för att hålla dina data säkra. Andra loggar faktiskt dina data och surfaraktivitet innan de säljer dem till högstbjudande.

Sammantaget kommer gratis VPN: er inte nära de bästa VPN: n för Starz och Power säsong 6. Dessutom låter ExpressVPN, NordVPN och CyberGhost allt prova sin tjänst gratis med en riskfri pengar-tillbaka garanti.

Vad kan vi förvänta oss av Power säsong 6?

Varning: Innehåller tomtspoiler från säsong 5

Den dramatiska avslutningen av Power säsong 5 såg Kanan dödades i ett våldsamt möte med polisen medan Angela sköts i bröstet av Tommy. Säsong 6 kommer att fokusera på det nu irreparabla förhållandet mellan tidigare drogpartner och vänner Ghost och Tommy. I synnerhet kommer berättelsen att följa Ghost's hämndplott efter Tommys handlingar.

Vilka rollmedlemmar kommer att återvända till Power säsong 6?

Bortsett från Kanan (50 Cent) förväntas resten av Power-rollen att återvända för säsong 6. Detta inkluderar Ghost (Omari Hardwick), Tommy (Joseph Sikora), Tasha (Naturi Naughton), Tariq (Michael Rainey Jr.), Dre (Rotimi Akinosho) och La La (LaKeisha Grant). Vi vet ännu inte Angelas (Lela Loren) öde men hon förväntas återvända i någon kapacitet.

Kommer det att finnas en Power säsong 7?

Tyvärr, säsong 6 ska vara den sista säsongen av Kraft, som tillkännagavs av verkställande producent Curtis Jackson (50 Cent) på sociala medier i maj 2019. Han avslöjade dock också nyheten om att fyra spinoff-show är planerade. Seriens skapare Courtney A. Kemp sa att de planerade att "följa några av dina älskade" Power "-karaktärer utanför räckvidden för den inledande serien ..."

Vad mer kan jag se på Starz?

Starz har ett brett utbud av TV-program och filmer som erbjuds. Det erbjuder också sitt eget ursprungliga innehåll (Power är en av dem). Här är en lista med bara några av de titlar du kan titta på Starz (bortsett från Power säsonger 1-6):

 • Främling
 • The Rook
 • Sweetbitter
 • Den spanska prinsessan
 • Fredagskvällsljus
 • Toy Story 3
 • Gift
 • Förslaget
 • Paranormal aktivitet
 • Utjämnaren 2
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 29 = 35