Hur man tittar på Poldark säsong 4, 3, 2 eller 1 utomlands (utanför Storbritannien)

Hur man tittar på Poldark säsong 1-4 utomlands


Poldark säsong 4 har precis avslutats med att sändas i USA, månader efter att finalen sändes i Storbritannien. Med showens sista säsong på gång någon gång i år har det aldrig varit en bättre tid att bli uppdaterad. Nedan talar vi lite om vad du kan förvänta dig av den kommande säsongen och förklara var du kan strömma Poldark säsonger 1–4 online.

Det här inlägget kommer endast att rekommendera officiella källor. Populära shower som Poldark är ofta tillgängliga på obehöriga streamingwebbplatser, men vi rekommenderar att du inte använder något av dessa. Du kommer ofta att upptäcka att videokvaliteten är väldigt dålig med avlägsna undertexter i främmande språk eller ljud som inte är synkroniserade. Vidare tas länkar till sådana strömmar ofta ned för brott mot upphovsrätten, så att du kanske inte kan avsluta säsongen. Med flera legitima sätt att titta på, finns det ingen anledning att ta till skumma och opålitliga streamingwebbplatser.

Många av de tjänster som visas Poldark kommer inte att arbeta utomlands. För att komma åt dessa plattformar från andra länder behöver du ett VPN.

Bästa VPN för att titta på Poldark utomlands: PrivateVPN

PrivateVPN

Tillgängliga appar:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Hemsida: www.PrivateVPN.com

Pengar tillbaka garanti: 30 DAGAR

VPN: er krypterar din nätverkstrafik och förhindrar att den läses av din Internetleverantör (ISP), arbetsgivare eller regering. De ger dig också möjlighet att förfalska din plats och lura geo-blockerade tjänsteleverantörer som Netflix och Amazon Prime Video så att du får åtkomst utanför deras avsedda sändningsområde. Vi rekommenderar PrivateVPN: det är en pålitlig VPN med snabb hastighet med stark säkerhet och förmågan att spärra många populära plattformar inklusive Netflix Schweiz - den enda landsversionen av Netflix med alla fyra Poldark-säsonger.

Att komma igång med PrivateVPN är enkelt: välj bara önskad prenumerationslängd (en månad, tre månader eller ett år) och betala. PrivateVPN kommer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, så du kan prova det helt riskfritt. Om du inte är nöjd eller bara behöver det för att titta Poldark online kan du avbryta och få en full återbetalning, inga frågor ställs.

BÄSTA VPN FÖR POLDARK: PrivateVPN har höga hastigheter, säkra anslutningar, utmärkt avblockeringsförmåga och ingen loggpolicy, vilket gör det till ett starkt val för strömning Poldark uppkopplad.

Hur man strömmar Poldark från utlandet med en VPN

Har du aldrig använt ett VPN tidigare? Oroa dig inte: att kringgå regionala begränsningar är faktiskt ganska enkelt. Följ stegen nedan för att avmarkera geobegränsade strömningstjänster var som helst:

  1. Börja med att välja ett lämpligt VPN. Vi kort behandlade PrivateVPN ovan men ExpressVPN och NordVPN är två alternativ av hög kvalitet.
  2. Därefter installerar du rätt version av programvaran för ditt operativsystem.
  3. Bestäm vilken strömningstjänst du vill ta bort blockeringen.
  4. Anslut till en VPN-server i det aktuella landet. Till exempel måste du använda en schweizisk server för att få åtkomst till Netflix Schweiz eller en amerikansk för att avbryta blockeringen av PBS.
  5. Försök spela en video på den valda tjänsten. Det bör laddas nästan omedelbart, men om det inte gör det, rensa webbläsarens cache och kakor, ladda sedan om sidan.

Hur man tittar på Poldark säsonger 1-4 online

Det enklaste sättet att titta på Poldark online är åtkomst till Netflix Schweiz med hjälp av ett VPN. Denna plattform erbjuder för närvarande tillgång till alla fyra säsonger Poldark. Det kostar 11,90 CHF per månad, men kommer med en månadslängd gratis prov. Eftersom det finns 32 avsnitt totalt, med lite hängivenhet, bör du kunna titta på varje avsnitt innan rättegången löper ut.

Ännu bättre är Netflix tillgängligt över hela världen, så du bör inte ha några problem med att registrera dig från utlandet. Det är dock värt att nämna att även om PrivateVPN kan avblockera Netflix schweiziska katalog, är det inte sant för varje VPN. Du kan ta reda på mer om de som fungerar i det här inlägget.

Var annars kan jag titta på Poldark online?

Medan Poldark visas på TV i många länder över hela världen, bara en handfull officiella programföretag låter dig faktiskt titta på serien online. Ta en titt nedan för att ta reda på hur du kan strömma Poldark i ditt land:

Storbritannien

Brittisk flagg - union jackBritisk flagga - union jack - Storbritannien

Trots att de sänds på BBC finns det inga avsnitt av Poldark på BBC iPlayer. Istället, tittare i Storbritannien kan hitta säsonger 1–3 på Netflix Storbritannien. Den här tjänsten kostar £ 5,99 per månad, men kommer med en test på en månad. Det betyder att om du är snabb kan du strömma de tre första säsongerna online gratis.

Alla fyra säsonger finns tillgängliga på Amazon Prime Video, men tyvärr ingår de inte i ditt Prime-medlemskap och måste köpas individuellt. Säsong 4 kostar för närvarande £ 16.99 (eller £ 12.99 för standarddefinitionsversionen). Du kan alternativt välja att köpa den här säsongen på iTunes till samma pris.

För att få tillgång till Netflix och Amazon Prime Videos brittiska bibliotek måste du antingen vara i Storbritannien eller vara ansluten till en av dina VPN: s servrar i Storbritannien. Läs mer om hur du får en IP-adress för Storbritannien för det brittiska Netflix-biblioteket här.

USA

USA flagga

Varje tidigare avsnitt av Poldark är tillgänglig på PBS. Till skillnad från de flesta av PBS-innehåll är den här showen endast tillgänglig för THIRTEEN Passport-prenumeranter och kan inte ses gratis. Du kan få åtkomst genom att betala lägsta belopp, som är $ 5 USD per månad, men eftersom den här tjänsten bara accepterar kreditkort som är länkade till en amerikansk adress, är det mycket svårt för utländska användare att registrera sig. Om du för närvarande är utomlands men vanligtvis bor i Amerika kan du dock registrera dig med din vanliga betalningsmetod.

Amazon Prime Video tillåter abonnenter att strömma säsongerna 1–3 utan extra kostnad. Denna tjänst ingår i Amazon Prime, som är $ 12,99 per månad. Det finns en 30-dagars rättegång också, så om du skyndar dig kommer du sannolikt att kunna strömma dessa säsonger gratis.

Medan säsong 4 finns på Amazon Prime Video kan du bara se den om du har PBS Masterpiece-tillägg. Detta kostar $ 5,99 per månad och kommer med en 7-dagars provperiod. Det finns bara åtta avsnitt, så du kanske kan strömma hela säsongen innan den kostnadsfria prövningen är slut. Kom ihåg att avbryta efteråt så att du inte debiteras.

PBS och Amazon Prime Videos amerikanska kataloger är endast tillgängliga i Amerika. Som sådan behöver du ett VPN för att få åtkomst till dessa tjänster från utlandet.

Andra platser

Poldark finns i flera andra länder än de som nämnts ovan, men i många fall måste fans köpa säsonger individuellt på tjänster som Amazon Prime Video, iTunes eller Google Play. Du kan dock, strömmar säsonger 1–3 på Netflix i Belgien, Frankrike, Irland och Luxemburg.

När kommer Poldark säsong 5 ut?

Detaljer om Poldark säsong 5 är få och långt mellan. Vi vet att filmerna för showens sista säsong slutade den 1 februari, och att vi kan förvänta oss att se nya avsnitt någon gång i år. Tidigare säsonger har sänts först i Storbritannien och kommer till USA efter några månader, så det verkar troligt att amerikanska fans kommer att ha ett tag att vänta. Kom dock ihåg: VPN: er ger dig tillgång till strömmningstjänster från andra länder, oavsett var du är i världen.

Kommer jag kunna se Poldark säsong 5 live online?

Nya avsnitt av Poldark sänds på BBC, vilket innebär att du kan se dem live och gratis på BBC iPlayer eller TVPlayer.com. De är också tillgängliga på begäran i 30 dagar efteråt. Dessa webbplatser är dock endast tillgängliga i Storbritannien. Du kan fortfarande få åtkomst till dem från utlandet genom att ansluta till en brittisk VPN-server: detta gör att inte bara de engelska invånarna kan hålla sig uppdaterade med sina favoritprogram när de är på semester, det erbjuder amerikaner ett sätt att strömma de senaste avsnitten långt före deras amerikanska utgivningsdatum.

Efter 30 dagar kommer dessa avsnitt att tas bort från BBC iPlayer. Vi rekommenderar att du tittar på dem innan dess, eftersom det inte finns någon garanti för att du kan se gratis efteråt. I själva verket ingen tidigare säsong av Poldark är för närvarande tillgängligt på en plattform som är gratis att använda.

Observera att BBC iPlayer kräver att användare har en TV-licens för att titta på live eller på begäran innehåll, men detta verifieras inte faktiskt när du går in på webbplatsen. För att registrera dig för ett gratis konto måste du ange ett brittiskt postnummer, men det verifieras inte heller.

Vilka böcker täcker de första fyra säsongerna?

Poldark-serien består av 12 böcker, så med bara fem säsonger har TV-showen mycket mark att göra. Årstiderna 1–4 förblev relativt trogen mot sitt källmaterial och täckte händelser fram till slutet av den sjunde boken, ”The Angry Tide.”

Vi kan inte rimligen förvänta oss att täcka fem volymer under en återstående säsong. Den rådande teorin bland fansen är att den femte serien kommer att anpassa "The Stranger From the Sea", en bok som fokuserar på en ny generation av Poldarks och som börjar med att hoppa framåt 11 år. Så vitt vi vet har det inte skett några förändringar i huvudrollen, så du kan förvänta dig att se Aidan Turner, Eleanor Tomlinson och Jack Farthing ångra sina roller en sista gång senare i år.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + = 19