Hur man tittar på Peaky Blinders serie 5 online

Hur man tittar på Peaky Blinders serie 5 online (1)


Peaky Blinders serie 5 sänds på söndag 25 augusti kl. 21 (GMT). Till skillnad från tidigare säsonger, som sändes på BBC 2, kommer serie 5 av Peaky Blinders att sändas på BBC 1. Om du är utanför Storbritannien kan du se Peaky Blinders serie 5 gratis på BBC iPlayer-streamingtjänsten med hjälp av en VPN.

Kom ihåg att den här artikeln endast täcker officiella källor för att titta på Peaky Blinds online. Även om den här showen kan finnas tillgänglig på olagliga streamingwebbplatser, rekommenderar vi dem inte. I synnerhet är de sårbara för att stängas av vid ett ögonblick. Dessutom tenderar de att ge sämre videokvalitet och dålig prestanda, med mycket buffert och fördröjning. Dessutom kan du strömma Peaky Blinders serie 5 online gratis på BBC iPlayer med en VPN.

Peaky Blinds är endast tillgängliga på regionlåsta plattformar. Det betyder att du behöver ett VPN för att se det utomlands.

Hur man tittar på Peaky Blinders serie 5 online med en VPN

Att använda en VPN för att titta på Peaky Blinders serie 5 online är förvånansvärt snabbt och enkelt. Du kan titta på Peaky Blinders serie 5 online på BBC iPlayer genom liveströmning av BBC 1 via BBC iPlayer-appen eller genom att välja avsnittet på begäran efter direkt-TV-sändningen. Här är en snabb steg-för-steg-guide om vad du behöver göra:

Med en VPN för att titta på Peaky Blinders serie 5

  1. Först måste du skapa ett BBC iPlayer-konto (anmälan är gratis) om du ännu inte har ett. Detta kräver att du anger ditt födelsedatum, e-postadress, ett säkert lösenord och ett brittiskt postnummer. Alla brittiska postnummer accepteras. Du behöver inte lämna bevis på din plats.
  2. Registrera dig med en VPN-tjänst med servrar i Storbritannien som kan avblockera BBC iPlayer. Vi rekommenderar ExpressVPN. Men CyberGhost och NordVPN är båda utmärkta alternativ till låg kostnad.
  3. Ladda ner och installera lämplig app eller webbläsartillägg för din enhet.
  4. Öppna VPN-appen eller webbläsarförlängningen och anslut till en server i Storbritannien.
  5. Rensa webbläsarens cache och cookies för att säkerställa att BBC iPlayer glömmer din tidigare IP-adress och plats. Den borde då acceptera VPN: s nya IP-adress.
  6. Gå till BBC iPlayer (via webbplatsen eller en av apparna) och välj ett avsnitt av Peaky Blinders som nu ska blockeras. Om inte, rekommenderar vi att du ansluter till en annan UK-server. Alternativt kan du försöka kontakta ditt VPN: s kundsupport.

Var annars kan jag titta på Peaky Blinds online?

Peaky Blinders serie 5 kommer initialt endast att finnas tillgängliga på BBC One och BBC iPlayer (du hittar också hela serien 1-4 på BBC iPlayer). Men serien 1-4 är tillgängliga att titta på med ett par andra strömningstjänster. Av denna anledning är det troligtvis bara en tidsfråga tills Peaky Blinders serie 5 finns tillgänglig utöver BBC.

Om du vill komma ikapp med gamla avsnitt, du kan hitta serien 1-4 av Peaky Blinders på Netflix USA och Storbritannien. Medan BBC iPlayer är gratis, är Netflix en betaltjänst med prenumerationspriser till $ 8,99 / £ 5,99, $ 12,99 / £ 8,99 och $ 15,99 / £ 11,99 vid skrivandet. Men det finns också alternativet för en 30-dagars kostnadsfri provperiod för nya kunder så att du kan titta på de flesta av Peaky Blinds gratis om du är snabb! På tal om gratis försök erbjuder ExpressVPN en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti så att du kan prova det riskfritt.

Du kan också köpa varje avsnitt eller serie (1-4) av Peaky Blinders på Amazon. En avsnitt i SD-kvalitet kostar för närvarande $ 1,99 medan en HD-kvalitetsavsnitt är $ 2,99. Alternativt prissätts en hel säsong till $ 10,99 (SD) eller $ 14,99 (HD). Det är visserligen inte det bästa alternativet när du kan titta på Peaky Blinds gratis på BBC iPlayer eller på Netflix via en gratis provperiod.

Kan jag använda ett gratis VPN för att titta på Peaky Blinders serie 5?

Tyvärr kan många gratis VPN helt enkelt inte blockera BBC iPlayer. Detta gör det mycket svårt att titta på Peaky Blinders serie 5 eftersom den bara är tillgänglig på BBC till att börja med. Även om du helt enkelt vill avblockera gamla avsnitt av Peaky Blinders på Netflix fungerar de flesta gratis VPN inte med den här streamingtjänsten. Dessutom är gratis VPN: er inte idealiska för strömning på grund av deras ofta långsamma servrar, vilket gör en mycket inkonsekvent strömningsupplevelse.

Vi rekommenderar också gratis VPN eftersom de tenderar att sakna säkerhets- och integritetsskydd för sina betalda rivaler. Särskilt, många gratis VPN är kända för att logga in personuppgifterna och sökhistorik av användare, sälja informationen till tredje part. Även de som inte har loggar kanske inte använder kryptering för att säkra dina data. Andra gratis VPN kan tjäna pengar genom att rikta dig mot skräppostannonser. Sammantaget kommer gratis VPN inte nära kvaliteten på de bäst betalda VPN: erna.

Vad kan vi förvänta oss av Peaky Blinders serie 5?

Avslutningen av Peaky Blinders säsong 4 ser Shelby-familjen starkare än någonsin efter Tommys val som parlamentsledamot i Birmingham South valkrets. Serie 5 kommer sannolikt att utforska dessa nya politiska kontakter såväl som de olika följderna av den ekonomiska kraschen 1929. Ett annat allvarligt ämne som förväntas täckas är Tommys allt mer bräckliga mentalhälsa.

Vilka rollmedlemmar kommer att återvända till Peaky Blinders?

Det har bekräftats att med undantag av Joe Cole (John Shelby), alla större rollmedlemmar kommer att återvända till serie 5. Detta inkluderar Cillian Murphy (Tommy Shelby), Helen McCrory (Aunt Polly), Paul Anderson (Arthur Shelby), Sophie Rundle (Ada Shelby), Kate Phillips (Linda Shelby) och Natasha O’Keeffe (Lizzie Stark). Aidan Gillen kommer också att återvända som Aberama Gold.

Peaky Blinders Series 5 kommer också att se introduktionen av nya karaktärer inklusive Sam Claflin som Oswald Mosley och Brian Gleeson och Anya Taylor-Joy vars karaktärsnamn ännu inte tillkännages. Tyvärr förväntar vi oss inte att Tom Hardy kommer tillbaka efter hans karaktär, Alfie Solomons död, i slutet av serie 4.

Kommer det att finnas en Peaky Blinders serie 6?

Ja, det kommer att finnas en Peaky Blinders serie 6! Faktum är att det sannolikt kommer att finnas en serie 7 också, enligt Steven Knight, skaparen av showen. Knight har sedan dess gått vidare för att diskutera möjligheten till en Peaky Blinders-film, med hänvisning till showens växande popularitet, särskilt över dammet i USA.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 + = 30