Hur man tittar på NBC: s The Voice online var som helst (säsong 16)

Hur man tittar på NBC: s The Voice online var som helst (säsong 16)


Säsong 16 av Rösten närmar sig snabbt. I år kommer det att börja på måndag 25 februari kl 17.00 PST / 20:00 EST. Medan sändningsschemat inte har avslöjats ännu, sänder The Voice vanligtvis två avsnitt per vecka: en på måndag och en på torsdag.

Vi rekommenderar endast officiella källor i den här guiden. Även om det är möjligt att hitta olicensierade strömmar för nästan alla händelser online rekommenderar vi starkt att de inte använder dem. Även om du ignorerar upphovsrättsfrågorna som de presenterar, är dessa obehöriga strömmar nästan alltid av låg kvalitet, låg upplösning och benägna att tas ner en del genom.

Bästa VPN för att titta på The Voice: ExpressVPN

ExpressVPN-strömmande video

VPN är bland de enklaste sätten att avblockera geo-blockerade plattformar och hålla sig säkra under strömning. Vi rekommenderar ExpressVPN; den har mer än 2 000 servrar i 94 länder, är tillräckligt snabb för att strömma live HD-video och kan kringgå även de mest envisa geobegränsningarna. Detta innebär att du inte kommer att få åtkomst till plattformar som Netflix, NBC och BBC iPlayer från utlandet utan problem.

Att komma igång är enkelt. Välj först den tid du vill prenumerera på: en månad, sex månader eller ett år. Gå sedan till kassan och betala. ExpressVPN har en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, så att du kan testa tjänsten genom att strömma flera avsnitt av Rösten. Om du inte är nöjd, avbryt bara inom 30 dagar för att få en full återbetalning.

BÄSTA VPN FÖR STREAMING: ExpressVPN är vårt nummer 1 med utmärkt avblockeringsförmåga, stark kryptering och en användar-först sekretesspolicy. Det kommer också med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, vilket innebär att du kan prova det riskfritt.

Läs vår fullständiga recension av ExpressVPN.

Så här strömmar du The Voice online med en VPN

Även om du aldrig har använt ett VPN tidigare, finns det inget att oroa sig för. Avblockering av geobegränsade plattformar är mycket enkelt:

  1. Bestäm vilken VPN-tjänst du vill använda. Vi berörde ExpressVPN ovan men du kanske också vill överväga NordVPN och CyberGhost, två billiga alternativ av hög kvalitet.
  2. Ladda ner och installera VPN-programvaran. Det kommer att finnas några olika versioner, så se till att du väljer rätt version för ditt operativsystem.
  3. Välj en av strömningskällorna som vi diskuterar nedan.
  4. Anslut till en av dina VPN-servrar på rätt plats. Till exempel skulle du använda en amerikansk server för NBC eller en UK för att avblockera ITV Hub.
  5. Prova att ladda en video från din valda källa. Det bör börja nästan omedelbart. Obs! Du kanske måste uppdatera sidan innan du ser några ändringar.

Vi rekommenderar att du använder ovanstående steg för att testa ditt VPN innan Rösten börjar faktiskt. På det här sättet vet du i förväg om något inte fungerar korrekt och kommer att ha god tid att få råd från ditt VPN: s kundtjänstteam.

Var kan jag se The Voice live online?

Det finns bara ett sätt att titta på den 16: e säsongen av Rösten online: du kan strömma det live på NBC. Det är praktiskt taget omöjligt för icke-amerikanska invånare att stämma in, eftersom NBC ber dig att logga in med din kabelleverantörsinformation. Om du inte har kabel kan du också logga in med ett giltigt DIRECTV NU-, FuboTV-, Hulu- eller Sling TV-abonnemang.

Om du försöker titta utanför USA kommer du att se följande meddelande: "LIVE STREAM ONAVAILABLE IN Your AREA - Gå till Episodes-sidan för att se hela avsnitt". Oroa dig inte - om du är en bosatt i USA som för närvarande är utomlands, kan du titta med en av dina VPN: s amerikanska servrar.

NBC tillåter för närvarande användare att skapa ett konto, vilket gör att du kan se tre episoder på begäran gratis. Detta är inte det idealiska sättet att titta på eftersom du måste vänta tills avsnitten läggs till, men det kanske räcker om du bara är intresserad av att strömma finalen.

Var kan jag strömma mitt lands version av The Voice?

Medan den amerikanska versionen av Rösten är den mest populära, det är inte alls den enda som finns tillgänglig. Faktum är att mer än 15 länder har sin egen regionala variant. Nedan förklarar vi var du kan se ditt lands iteration av Rösten.

Storbritannien

Brittisk flagg - union jack

The Voice UK precis började sin åttonde säsong. Tom Jones, will.i.am, Jennifer Hudson och Olly Murs är årets domare, och eftersom det redan har varit många framstående föreställningar, kommer de att få sitt arbete klippt ut denna gång. 

Brittiska tittare kan stämma in online via ITV Hub eller TVPlayer.com. Denna tjänst är gratis att använda, men du måste skapa ett konto innan du kan börja strömma. Obs! Även om ITV Hub inte gör det uppenbart och inte har någon verifieringsprocess, kräver brittisk lagstiftning att du har en giltig TV-licens för att titta på liveinnehåll som det visas på TV.

kanada

Kanada flagga

I Kanada kan du se den amerikanska versionen av The Voice live på CTV. Oroa dig inte heller för att sakna den, eftersom CTV lägger till showen i sitt on-demand-bibliotek dagen efter. Observera dock att du måste logga in med dina kanadensiska kabelleverantörsuppgifter innan du kan strömma någonting.

Kanada har också en Franskspråklig version av Rösten, kallad La Voix. Säsong 7 startade den 10 februari och kommer att köras till finalen den 5 maj. Éric Lapointe, Lara Fabian och Alex Nevsky tränar fortfarande, men Garou har ersatts av Marc Dupé i år. Om du är intresserad kan du streama nya avsnitt live, gratis på TVA.

Ingen registrering eller betalning krävs för att streama CTV- eller TVA-innehåll live. Men bara tittare i Kanada (eller de som är anslutna till en kanadensisk server) kan titta på.

Frankrike

Flag_of_France-e1527750876576

Publiken i Frankrike, Monaco och Luxemburg kan strömma The Voice - la plus belle voix säsong åtta gratis på TF1, både live och on-demand. Säsong åtta domare är Mika, Jenifer, Julien Clerc och Soprano, och den nya serien har precis börjat, så det finns verkligen ingen bättre tid att börja titta på. 

TF1 ber användarna att skapa ett konto innan de kan börja strömma. Detta är gratis och är en enkel e-postverifiering utan betalning behövs. Även registrerade användare har inte tillgång till TF1-liveströmmen utanför Frankrike. Som ett resultat måste du ansluta till en av dina VPN: s franska servrar för att titta på från utlandet.

ryssland

ryska flaggan - Ryssland

Голос (Rösten) slutade sin sjunde säsong förra månaden. Om du fortfarande inte har fångats kan du strömma hela säsongen, liksom Голос. Дети (Röst barnen) på begäran på Channel One.

Även om den här tjänsten inte kräver betalning eller registrering och är tillgänglig var som helst i världen, rekommenderar vi fortfarande att du använder ett VPN för att minska risken för att din Internetleverantör stänger din anslutning.

Andra platser

Vi har täckt några av de mest populära regionala varianterna av Rösten ovan, men det finns bara för många att nämna individuellt. Om ditt land inte är listat kan du hitta lämpliga lokala källor i listan med Rösten-franchise visar.

Kan jag använda ett gratis VPN för att titta på The Voice?

Du kanske frestas att använda ett gratis VPN, men de introducerar ofta fler problem än de löser. Först av allt, gratis VPN har vanligtvis färre servrar än premiumtjänster, ännu fler användare. Detta leder till avmattningar i nätverket och i praktiska termer kommer du sannolikt att uppleva hackig uppspelning och långa buffertider när du strömmar. I ett försök att mildra detta har vissa gratistjänster infört månatliga datagränser. Långt ifrån att lösa problemet, men detta gör helt enkelt dessa VPN: er olämpliga som en långsiktig streaminglösning.

Hur har en gratis VPN-tjänst råd att driva? Det beror helt enkelt på att du betalar för det, om än indirekt. De flesta gratis VPN injicerar annonser på webbsidorna du besöker, men vissa går ännu längre. Genom att lagra spårningskakor på din enhet kan den se exakt vad du gör online, även efter att du har kopplat bort från VPN. Detta gör att tjänsteleverantören kan spela in en mängd konsumentdata som sedan kan säljas till tredje part utan din vetskap.

Det är inte bara din personliga integritet som är i fara, utan också din systemsäkerhet. En studie från 2016 med gratis VPN för Android fann att dussintals faktiskt aldrig krypterade någon användartrafik överhuvudtaget. Detta tar inte ens hänsyn till de 38% av de undersökta apparna som försökte installera skadlig programvara på användarens enhet. En välkänd tjänst garanterar inte att du är säker heller, vilket framgår av Hola botnet kontrovers. För att hålla dig så säker som möjligt online rekommenderar vi att du använder en ansedd VPN-tjänst som sätter sina kunders integritet först.

Hur fungerar The Voice?

Om du har sett en talangshow-serie tidigare, vet du förmodligen vad du kan förvänta dig av Rösten. Blivande sångare ansöker om showen och deltar i en öppen audition. Om de är bra nog kommer de att göra en återuppringningsprövning. Det mesta av detta händer dock utanför kameran. Nästa steg kallas en blind audition, och det är en av de mest spännande delarna av showen.

De fyra domarna sitter med ryggen till tävlande och om de gillar det de hör, kan de trycka på en knapp för att vända och bjuda utövaren till sitt lag. Om flera domare vänder sig, får sångaren välja vilket lag de går med på.

Nästa, Rösten tävlande vänder mot i en serie av en-till-en-föreställningar. Den som presterar bäst utvecklas och den som inte gör det elimineras. Det finns en varning: varje domare får "stjäla" två artister, lägga till dem i sitt eget lag och förhindra att de sparkas in från showen.

Det sista steget är där populariteten gör hela skillnaden. En-mot-en-striderna fortsätter, men den här gången får tittarna välja vem som vinner. Detta fortsätter tills det bara finns en sångare kvar, vid vilken tidpunkt de vinner och får ett plattskontrakt.

Vem är The Voice's Season 16-tränare?

The Voice cast 2019

Kelly Clarkson, Blake Shelton och Adam Levine kommer att coacha, precis som tidigare år. Men Jennifer Hudson coachar deltagare på den brittiska versionen av The Voice och har ersatts av John Legend i år. Dessutom kommer varje tränare att ha en "stridsrådgivare" i år. Dessa är följande:

  1. Team Adam: Charlie Puth
  2. Team Blake: Brooks & Dunn
  3. Team John: Khalid
  4. Team Kelly: Kelsey Ballerini
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 4 =