Hur man tittar på Nancy Drew säsong 1 online var som helst (gratis!)

Hur man tittar på Nancy Drew säsong 1 online (1)


Det första avsnittet av Nancy Drew säsong 1 kommer att ha premiär den 10 oktober kl 21 EST (6 PM PST) på CW-nätverket. Om du försöker titta på Nancy Drews nya TV-program utomlands kan du stöta på följande meddelande:

"På grund av licensbegränsningar är detta innehåll endast tillgängligt i USA."

CW licensieringsbegränsningar
Tyvärr är CW regionlåst och endast tillgänglig i USA. Som sådan behöver du en VPN för att leva strömma den nya TV-serien Nancy Drew online från utlandet.

I den här artikeln, vi täcker bara officiella källor för att titta på CW: er Nancy Drew säsong 1 online. Även om olicensierade strömmar av TV-program är vanliga, tenderar de att vara av sämre kvalitet. Låg upplösning, buffring och fördröjning ger en frustrerande streamingupplevelse. Dessutom riskerar obehöriga källor att tas offline för brott mot upphovsrätt. Den goda nyheten är att det inte finns något behov av att slösa tid på inofficiella strömmar eftersom du kan se Nancy Drew säsong 1 online gratis.

Nancy Drew säsong 1 kommer att ha premiär på The CW, som är en regionlåst plattform. För att titta utomlands (utanför USA) behöver du ett VPN.

Hur man tittar på Nancy Drew säsong 1 online

Det är väldigt snabbt och enkelt att använda en VPN för att titta på Nancy Drew säsong 1 utomlands. VPN: er fungerar genom att kryptera dina data, dirigera din internetanslutning genom en privat tunnel till VPN-servern. På så sätt döljer de din riktiga IP-adress och ger dig en ny, tillfällig IP-adress på platsen du väljer. Genom att välja en server i USA kommer du att lura CW att tro att du är belägen i USA, så att du kan avblockera Nancy Drew säsong 1 utomlands.

För att titta på Nancy Drew utomlands, behöver du bara följa dessa steg-för-steg-instruktioner:

Så här ser du den nya Nancy Drew TV Show online gratis (var som helst):

 1. Registrera dig för ett VPN med servrar i USA. Vi rekommenderar ExpressVPN. NordVPN och CyberGhost spärrar emellertid också CW och erbjuder utmärkt värde för pengarna.
 2. Ladda ner och installera lämplig VPN-app eller webbläsartillägg för din enhet (för den enhet som du vill titta på Nancy Drew säsong 1).
 3. Öppna din nya VPN-app eller webbläsartillägg och anslut till en server i USA. Då kommer du att tilldelas en amerikansk IP-adress för att blockera CW.
 4. Gå till CW-webbplatsen eller CW-appen och testa ditt VPN före den Nancy Drew säsong 1 premiär. Allt innehåll bör avblockeras!
 5. Vi fann att det inte var nödvändigt i våra tester, men du kan prova att rensa webbläsarens cache och cookies om innehållet fortfarande är låst. Om detta inte fungerar rekommenderar vi att du kontaktar ditt VPN: s kundsupport för ytterligare hjälp.

Hur man tittar på Nancy Drew säsong 1 online gratis på amerikansk TV

USA flagga

Du kan titta Nancy Drew säsong 1 online gratis på CW-TV. I skrivande stund är The CW det enda nätverket som sänder den amerikanska dramaserien (även om detta förmodligen kommer att förändras i tid). Lyckligtvis är CW ett fritt-till-luft-TV-nätverk vilket innebär att du inte behöver kabel-TV för att titta på dess innehåll. Du behöver faktiskt inte ens registrera dig för ett konto. Du bör dock notera att CW endast låter dig se avsnitt på begäran.

En sak att tänka på är att CW är regionlåst och endast tillgängligt i USA. Detta innebär att du behöver en VPN för att kunna titta på Nancy Drew säsong 1 eller någon annan CW-TV-program. Genom att ansluta till en server i USA får du en amerikansk IP-adress och spärrar allt innehåll på CW TV och CW-appen. ExpressVPN avblockerar CW och erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti vilket innebär att du kan prova det utan absolut risk.

Var annars kan jag titta på Nancy Drew säsong 1 online?

Du kanske också är intresserad av att veta det du kan se The CW live via ett antal populära streamingtjänster. Dessa inkluderar AT&T TV Now (från $ 50 USD / månad), Hulu med Live TV ($ 44.99 / månad) och YouTube TV ($ 49.99 / månad). Ännu bättre är att alla dessa tjänster har en kostnadsfri testversion.

Medan CW och Netflix hade en överenskommelse som såg CW-program automatiskt komma till Netflix, har detta förhållande sedan ändrats. Istället kommer alla framtida serier, inklusive Nancy Drew, att handlas individuellt. Men i augusti 2019 tillkännagavs det CBS hade förvärvat strömningsrättigheterna till tidigare säsonger av Nancy Drew. Dessa kommer att finnas tillgängliga på CBS All Access som erbjuder planer för $ 5,99 (begränsad reklam) och $ 9,99 (kommersiellt gratis).

Kan jag använda en gratis VPN för att titta på Nancy Drew säsong 1?

CW verkar inte ha genomfört några strikta anti-VPN-åtgärder, vilket innebär att vissa gratis VPN-kanske kan spärra det. Det är emellertid en annan historia när det gäller att avblockera sådana som Netflix, där många gratis VPN: er misslyckas. Det huvudsakliga problemet med att använda en gratis VPN för att titta på Nancy Drew säsong 1 är de långsamma, inkonsekventa servrarna. Resultatet är ofta avbrott som är mycket märkbara vid liveströmning.

Vi rekommenderar inte ens gratis VPN för grundläggande surfning på grund av säkerhetsriskerna. En kvalitets VPN bör säkra dina data med kryptering och förhindra att din personliga information läcker ut. Tyvärr, vissa gratis VPN saknar till och med de mest grundläggande säkerhetsfunktionerna. Ännu värre kan det hända att du är spammad med olämpliga annonser eller till och med har dina surfdata loggade och sålda till tredje part.

Vad kan vi förvänta oss av den nya TV-serien Nancy Drew?

Nancy Drew är en kommande TV-serie för mysteriedrama baserat på karaktären från de långvariga Nancy DrewMystery Stories-böckerna. I skrivande stund har Nancy Drew säsong 1 ännu inte haft premiär. Som sådan har vi bara några få detaljer angående säsong 1-tomten. Berättelsen följer 18-åriga Nancy Drew (Kennedy McMann) som tillsammans med sina fyra vänner bevittnar ett mord innan de samarbetar i ett försök att hitta den skyldige.

Vad mer kan jag titta på på CW-nätverket?

Nancy Drew är inte den enda TV-serien du kan live stream gratis på CW TV. Här är en lista över några av de mest populära programmen du kan titta på:

 • Pandora
 • Blixten
 • Alla amerikanska
 • Super tjej
 • Riverdale
 • Pil
 • Batwoman
 • Övernaturlig
 • Förtjust
 • Svart blixt
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 89 = 91