Hur man live stream Emmy Awards 2019 var som helst

Hur man liveströmmar Emmy Awards 2019


Emmy Awards kommer att äga rum på söndag 22 september i Microsoft Theatre i centrala Los Angeles, Kalifornien, och kommer att sändas klockan 20:00 EST / 17:00 PST. För bara fjärde gången i Emmys historia blir showen värdlös. Även om det med massor av högkvalitativa presentatörer och massor av fantastiska shower att fira, är det säkert ett underhållande evenemang. I det här inlägget förklarar vi hur du kan leva strömma Emmy Awards 2019 utomlands från USA, Storbritannien, Kanada, Australien, Japan, Tyskland, Frankrike eller någon annanstans i världen.

Medan vissa sändare strömmar sitt innehåll live online begränsar de åtkomsten till användare som finns i källlandet. Men av använder ett virtuellt privat nätverk (VPN), Du kan kringgå dessa begränsningar. Vi förklarar hur detta fungerar och avslöjar var du kan leva strömma Emmy Awards. Observera att vi bara rekommenderar officiella källor, eftersom olicensierade strömmar tenderar att ge en dålig användarupplevelse.

Emmy Awards-showen 2019 sänds på bara några få kanaler. För att titta utanför en sändningsregion måste du använda ett VPN.

Hur man tittar på Emmy Awards 2019 online med en VPN

En VPN krypterar all din internettrafik och tunnlar den genom en mellanhandsserver på den plats du väljer. Den ersätter din IP-adress med en från din valda plats så att du kan kringgå geobegränsningar och åtkomsttjänster som NBC och CTV från utlandet.

Så här ser du Emmy Awards 2019 live online var som helst:

  1. Prenumerera på en ansedd VPN-leverantör. Vi rekommenderar ExpressVPN, men NordVPN och CyberGhost är två utmärkta billiga alternativ.
  2. Ladda ner och installera lämplig app för din enhet.
  3. Starta appen och ange dina nya referenser.
  4. Välj en server i landet som din strömningskälla kommer från.
  5. Få tillgång till liveströmmen för Emmy Awards 2019 och njut!

Även om du borde kunna se utan problem, är det definitivt värt att göra en testkörning före utmärkelsekvällen för att undvika att missa någon av åtgärderna.

Var du kan titta på Emmy Awards 2019

Emmy Awards kommer att sändas i många länder. Här kan du titta på.

USA

USA flagga

Den officiella programföretaget för Emmy Awards 2019 är FOX. NBC hade rätt att sända ut förra året, men det är vanligtvis en rotation mellan fyra nätverk (ABC, CBS, FOX och NBC) och det är FOXs tur i år.

FOX kommer att visa den fullständiga prisutdelningen på TV och via en livestream online. För att få tillgång till onlinealternativet kommer du att bli ombedd att logga in med referenser från en TV-leverantör som Xfinity, Dish eller DirecTV. Det finns en lång lista med alternativ, men om du inte har ett prenumeration kommer du inte att kunna titta.

Om du reser utanför USA och försöker få tillgång till FOX live stream kommer du troligtvis att få ett felmeddelande eller så kommer livestreamfunktionen helt enkelt inte att fungera. Om du har US-kabelleverantörsuppgifter kan du komma runt detta genom att använda en VPN (med hjälp av stegen ovan) för att få en amerikansk IP-adress. Då kan du ange dina TV-leverantörs-intyg som normalt.

Ett annat sätt att komma åt Fox är via en IPTV-leverantör som Hulus Live TV, Sling TV, PlayStation Vue, AT&T TV NU, fuboTV eller YouTube TV. Många av dessa tjänster erbjuder gratis försök, så att du kan registrera dig, titta på Emmy Awards och sedan avbryta. Även med dessa tjänster kommer geo-restriktioner att spela, så måste du använda ett VPN om du är utanför USA. Och de kräver alla att du registrerar dig med en amerikansk betalningsmetod, så de är inte ett alternativ om du vanligtvis bor i USA.

kanada

Kanadensiska flaggan

Besökare i Kanada kan titta på Emmy Awards på TV eller via en online-ström genom CTV. För att få tillgång till live-strömmen krävs uppgifter om tv-tjänsteleverantörer. För kanadensiska invånare som reser utanför Kanada kan du komma åt strömmen genom att använda en VPN för att få en kanadensisk IP-adress.

Australien

australien flagga

I Australien sänds ut priserna på Foxtels FOX8-kanal och online via Foxtel Now. Det kommer att bli en fördröjning så att du inte behöver rusa hem från jobbet och kan njuta av showen vid rimlig tid 20:30 ACT på måndag 23 september.

Foxtel Now är en betald prenumerationstjänst men erbjuder en gratis 10-dagars provperiod. Även om du måste skicka in betalningsinformation, så se till att du gör det avbryt innan ditt kort debiteras. För att registrera dig utanför Australien behöver du en australisk IP-adress samt en betalningsmetod som är registrerad i landet.

Storbritannien

Brittisk flagg - union jackBritisk flagga - union jack - Storbritannien

Om du är i Storbritannien kan du titta på hela prisutställningen på Sky One. Showen kommer att försenas så att den sänds vid en lämplig tidpunkt för brittiska tittare kl. 21.00 BST på måndag 23 september.

Tyvärr, om du inte är en befintlig Sky-användare, är det inte exakt enkelt att konfigurera. För att få tillgång till Sky-kanaler måste du vara en fullständig kund med en Sky-låda installerad av en tekniker.

Men om du är en befintlig Sky-kund och reser utomlands när priset visas, kan du använda en VPN för att ansluta till en UK-server. Då kan du logga in online som normalt.

Andra länder

Emmy Awards popularitet innebär att showen kommer att sändas i dussintals länder över hela världen. Om vi ​​inte har täckt ditt land på den här listan kan du kontrollera den officiella programlistan för internationella programföretag på Emmys webbplats.

Vem kommer att nomineras under Emmy Awards 2019?

Som är fallet varje år har det redan varit mycket spänning i uppbyggnaden av dessa priser. Emmy Awards nominerades den 16 juli, med Game of Thrones och Den underbara fru Maisel leder paketet med 32 respektive 20 nickar. Här är nomineringarna till några av de mest eftertraktade priserna:

Outstanding Drama Outstanding Comedy
Bäst att ringa Saul Barry
Livvakt fleabag
Game of Thrones Rysk docka
Döda Eve Schitt's Creek
Ozark Det bra stället
Utgör Den fantastiska fru Maisel
Följd VICEPRESIDENT
Det här är vi
Huvudsaklig skådespelerska i ett drama
Huvudsaklig skådespelerska i en komedi
Emilia Clarke (Game of Thrones) Christina Applegate (Dead to Me)
Robin Wright (House of Cards) Phoebe Waller-Bridge (Fleabag)
Viola Davis (Hur man kommer bort med mord) Catherine O’Hara (Schitt's Creek)
Sandra Åh, Killing Eve Natasha Lyonne (ryska dockan)
Jodie Comer (Killing Eve) Rachel Brosnahan (The Marvelous Mrs. Maisel)
Mandy Moore (This Is Us) Julia Louis-Dreyfus (Veep)
Laura Linney (Ozark)
Huvudskådespelare i en DramaLead skådespelare i en komedi
Bob Odenkirk (Better Call Saul) Bill Hader (Barry)
Kit Harington (Game of Thrones) Don Cheadle (Black Monday)
Jason Bateman (Ozark) Anthony Anderson (Black-ish)
Sterling K. Brown (This Is Us) Eugene Levy (Schitt's Creek)
Milo Ventimiglia (This Is Us) Ted Danson (The Good Place)
Billy Porter (Pose) Michael Douglas (Kominsky-metoden)

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − = 77