Slik ser du Victoria’s Secret Fashion show 2018 på nettet

Vil du stille inn og se Victoria's Secret Fashion Show 2018 på nettet? Ved hjelp av et virtuelt privat nettverk (VPN) kan du se det i utlandet, fra USA, Storbritannia, Canada, Australia, Frankrike, Tyskland, Japan og hvor som helst ellers i verden. I dette innlegget skal vi forklare hvordan du kan streame Victoria's Secret Fashion Show online fra hvor som helst og den beste VPN-en du kan bruke. Selv om live-showet kommer til å skje i New York 8. november, vil det ikke bli streamet live, og vil ikke bli sendt på TV eller på nettet før søndag 2. desember kl. 22:00 ET (19:00 PT).


Victoria's Secrect Fashion Show

Det er forskjellige kringkastere som har rettigheter til showet, men mange geo-blokkerer innholdet, noe som hindrer deg i å se utenfor kringkastingsregionen. Heldigvis kan en VPN hjelpe. Dette vil kryptere trafikken din og tunnelere den gjennom en mellomleddsserver. Dette betyr at du kan maskere din virkelige lP-adresse og erstatte den med en fra et sted du ønsker. Som et resultat kan du fjerne blokkering av geobegrensede tjenester og se VS Fashion Show hvor som helst.

Selv om du kan få tilgang til showet fra din nåværende beliggenhet, gasser ISP-er ofte internettforbindelsen din når du streamer, noe som gir en frustrerende opplevelse. Med en VPN kan de ikke se hva du gjør, så de har ingen begrunnelse for gasspådrag. Les videre for å finne ut hvordan du bruker en VPN til å streame showet og hvilke kanaler som gir livestrømmer.

Beste VPN for streaming av Victoria's Secret Fashion Show: ExpressVPN

ExpressVPN forsterke

ExpressVPN er vår anbefalte VPN-leverandør for streaming av Victoria's Secret Fashion Show. Den driver et nettverk på mer enn 2000 globale servere som spenner over 94 land og er i stand til å fjerne blokkering av en rekke streamingplattformer. Dessuten er serverne optimalisert for hastighet, og gjør den ideell for å nyte HD-video uten lag eller buffering. Hvis du har problemer med oppsett, streaming eller annen aktivitet, er ExpressVPNs kundesupportteam tilgjengelig døgnet rundt for å hjelpe.

Denne leverandøren tar sikkerhet og personvern veldig seriøst, så du trenger aldri å bekymre deg for at noen snutter på nettaktiviteten din. Apper er tilgjengelige for Linux, Windows, MacOS, Android, iOS og utvalgte rutere, og er veldig enkle å sette opp. Alt du trenger å gjøre er å velge abonnementslengde (en måned, seks måneder eller tolv måneder) og sende inn betaling. Du har da en sjenerøs 30-dagers prøveperiode hvor du når som helst kan få pengene tilbake.

RISIKOFRI TILBUD: Velg et års ExpressVPN-abonnement og spar 49% pluss og få 3 måneder ekstra gratis.

Les vår grundige gjennomgang av ExpressVPN.

Slik strømmer du Victoria's Secret Fashion Show ved hjelp av en VPN

Hvis du aldri har brukt VPN før, ikke bekymre deg. De er veldig enkle å sette opp, og du kan se på bare noen få minutter. Slik streamer du Victoria's Secret Fashion Show ved hjelp av en VPN:

  1. Registrer deg for din valgte VPN-leverandør. Vi anbefaler ExpressVPN, men noen gode alternativer er NordVPN og CyberGhost.
  2. Last ned og installer riktig app for enheten din og logg deg på med VPN brukernavn og passord.
  3. Koble til en server på riktig sted. For ABC vil du for eksempel koble deg til en amerikansk server.
  4. Finn ønsket strøm, og du bør kunne se uten problemer.

Selv om oppsettet skal være raskt og smertefritt, kan det oppstå problemer til tider. Derfor er det lurt å teste en video i god tid før moteshow-strømmen starter, så du får tid til å stryke ut eventuelle problemer.

Hvor du kan se Victoria's Secret Fashion Show online

Kringkastere i forskjellige deler av kloden vil vise moteshowet på nettet. Her er noen av måtene du kan se på.

OSS

I USA hadde CBS i fjor rettighetene til å kringkaste VS Fashion Show, men i år er det på vei tilbake til ABC. Kanalen også live-strømmer innhold på nettet via ABC Go. For å få tilgang til dette innholdet, må du logge på med US-kabelleverandøren. Alternativt kan du bruke en over-the-top leverandør, for eksempel Hulu, PlayStation Vue, DirecTV Now eller YouTube TV.

Selv om du har en amerikansk kabel eller abonnement med overtrekks-tjeneste, vil du imidlertid ikke kunne få tilgang til noe ABC-innhold uten en amerikansk IP-adresse. Hvis du befinner deg i denne situasjonen, for eksempel når du reiser til utlandet, er det bare å koble til en amerikansk VPN-server, og du vil være god til å gå.

Merk at mange over-the-top-tjenester tilbyr gratis prøveperioder, så ved å dra nytte av en av disse, sammen med ExpressVPN-pengene-tilbake-garanti, du kan se moteshowet helt gratis.

Canada

Canadas offisielle VS Fashion Show-kringkaster er global, og denne leverandøren strømmer også innhold online. For å få tilgang til det, må du logge på ved å bruke legitimasjon fra en kanadisk kabelleverandør.

Hvis du reiser utenfor Canada og vil ha tilgang til strømmen, kan du gjøre det innen koble til en av VPNs kanadiske servere.

Storbritannia

I fjor ga streaming-appen fra HayU britiske seere en strøm av Victoria's Secret Fashion Show, selv om det ennå ikke er kunngjort om det samme vil skje i år. Denne appen er også tilgjengelig i Irland, Australia, Canada, Sverige, Danmark, Norge og Finland.

Australia

I Australia, Channel 9 var den utpekte senderen av fjorårets VS Fashion Show, men foreløpig er det ikke kunngjort noen kringkaster for årets show. Det er forventet at den blir hentet av et lokalt nettverk, slik at alle med en australsk IP-adresse vil kunne se.

Kan jeg bruke en gratis VPN til å streame Victoria's Secret Fashion Show?

Hvis du søker på nettet etter VPN-leverandører, vil du sannsynligvis komme over mange gratis tilbud. Å få noe for ingenting er alltid fristende, men i dette tilfellet er det ikke det mest kyndige valget. Gratis VPN-er har vanligvis mange abonnenter og få ressurser for å imøtekomme dem. For brukere, dette oversettes til langsomme forbindelser, ventetider på servere og dårlige blokkeringsfunksjoner. I tillegg innebærer mange gratis VPN-forretningsmodeller innsetting av irriterende annonser mens du surfer.

Det er bare den praktiske siden av ting og gratis VPN-er som viser et dårlig show når det gjelder privatliv og sikkerhet. Disse leverandørene har ofte vage eller villedende personvernregler og er kjent for å samle inn brukerinformasjon og selge den til tredjepart.

Så langt som sikkerhet går, ikke forvent for mye av en gratis VPN. En studie fant at noen ikke krypterer informasjonen din, og andre infiserer enheten din med malware med vilje.

Hvem som skal gå i årets show?

Det har alltid vært mye hemmelighold rundt valgprosessen for modeller som går i showet. De siste årene har merket imidlertid omfavnet kraften fra sosiale medier og begynt å gi ut noen flere detaljer via plattformer som Instagram. I fjor ble det for eksempel gitt ut to avspillingsvideoer som viste avspillingsformatet, der alle potensielle modeller gikk langs catwalken i svart undertøy.

Samtidig som hundrevis av håpefulle prøver seg på det høyt anerkjente moteshowet, bare en liten prosentandel (rundt 60 modeller totalt i fjor) vil til syvende og sist gjøre kuttet. Noen av dem som ble bekreftet for 2018-showet inkluderer Winnie Harlow, Adriana Lima, Kendall Jenner, Bella og Gigi Hadid, Barbara Palvin og Behati Prinsloo. Mange modeller har tatt med seg Twitter, Instagram og andre sosiale medieplattformer for å uttrykke sin begeistring over å ha blitt valgt.

Hva annet kan du forvente av showet?

Et av høydepunktene i hvert show er fantasy-BH-en, som blir modellert i år av Elsa Hosk. Hun kommer tilbake for sitt åttende show og skaffer en en-til-en-skapelse på 1 million dollar som inkluderer mer enn 2000 Atelier Swarovski-diamanter.

Men denne begivenheten er mer enn et utstillingsvindu med undertøy. Et team av håndverkere jobber med showet for å lage wowing og forseggjorte kostymedeler, og hele arrangementet har en feststemning. Hvert år går modellene rullebanen til musikalske forestillinger av noen av de hotteste globale talentene. I år inkluderer stjernespekket utvalg av gjester Halsey, Shawn Mendes og Rita Ora.

Bildekreditt: Victoria's Secret Press Conference 2014 lisensiert under CC BY 2.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

68 − = 61

map