Sådan ser du The Little Mermaid Live! online hvor som helst

Sådan ser du The Little Mermaid Live! online med en VPN


Den Lille Havfrue Live! blev sendt den 5. november 2019. Hvis du gik glip af den direkte udsendelse, skal du ikke bekymre dig! Vi forklarer, hvor du kan finde det for at se det igen og igen! Bemærk, at du har brug for en VPN for at se dem Den Lille Havfrue Live! fra udlandet. Det skyldes, at indholdet er regionelåst og kun tilgængeligt i USA. Heldigvis er der nogle højkvalitets VPN'er, der let kan komme omkring sådanne geografiske begrænsninger.

Vi anbefaler kun officielle kilder til overvågning Den Lille Havfrue Live!. Selvom der er masser af uautoriserede kilder, har de en tendens til at være af ringere kvalitet med lav opløsning. Desuden tages nogle uautoriserede strømme offline for krænkelse af ophavsretten. Du kan undgå alt dette besvær ved at se The Little Mermaid Live! via en af ​​de officielle kilder, der er beskrevet nedenfor.

Den Lille Havfrue Live! vil kun være tilgængelig på regionelåste platforme. Af denne grund har du brug for en VPN, hvis du vil se den i udlandet (uden for USA).

Sådan ser du The Little Mermaid Live! online med en VPN

Med en VPN kan du få det til at se ud, som om du gennemser fra et andet land. Dette er meget nyttigt til at fjerne blokering af geobegrænset indhold, som The Little Mermaid Live !. Kan du ikke vente med at komme i gang? Alt hvad du skal gøre er at følge de enkle trin nedenfor.

Sådan ser du The Little Mermaid Live! Online i udlandet (uden for USA):

 1. Tilmeld dig en VPN. Vi anbefaler ExpressVPN men CyberGhost og NordVPN er to overkommelige alternativer til at se The Little Mermaid Live! fra udlandet.
 2. Download og installer VPN-appen eller browserudvidelsen til din enhed (den enhed, hvorfra du vil se The Little Mermaid Live!).
 3. Opret forbindelse til en server i USA for en US IP-adresse. Dette giver dig mulighed for at fjerne blokering af ABC eller Disney + og se dem i udlandet (uden for USA).
 4. For at se via ABC skal du logge på med en amerikansk kabel-tv-udbyder. For Disney + kræves et betalt abonnement.
 5. Gå til ABC eller Disney +, og vælg en video, der skal afspilles uden begrænsning. Hvis indholdet stadig er blokeret, skal du rydde din browsers cache og cookies.

Sådan ser du The Little Mermaid Live! på amerikansk tv

USA-flag

I skrivende stund er den eneste måde at se The Little Mermaid Live på! er på ABC (selvom det vil komme til Disney + den 12. november 2019). Dette kræver, at du har et kabel-tv-abonnement og til at logge på ABC vha. dine kabel-tv-loginoplysninger. Du kan derefter se via ABC.com eller ABC-appen. Mens ABC er tilgængelig via en række populære streamingtjenester inklusive AT&T TV og Hulu, The Little Mermaid Live! var kun tilgængelig for at se live på udsendelsesdagen og tilbydes ikke on-demand.

Husk, at ABC er regionelåst og kun tilgængelig i USA. Du kan dog stadig se fra udlandet ved at oprette forbindelse til en amerikansk server via en VPN. Et godt sted at starte med ExpressVPN, der tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Dette betyder, at du kan prøve ExpressVPN risikofri og kræve en fuld refusion, hvis VPN ikke lever op til dine forventninger.

Hvor ellers kan jeg se Den Lille Havfrue online?

Hvis du ikke har et kabel-tv-abonnement, den eneste anden måde at se på Den Lille Havfrue Live! vil være tændt Disney+. Streamingtjenesten forventes lanceret i USA, Canada og Holland den 12. november 2019. Et amerikansk Disney + -abonnement er prissat til $ 6,99 USD pr. Måned, mens det årlige abonnement er $ 69,99 (dette fungerer lidt billigere til $ 5,83 pr. Måned).

Disney + kommer til Australien og New Zealand i 19. november 2019. Sådan som Storbritannien, Frankrig, Tyskland og Spanien bliver imidlertid nødt til at vente til 31. marts 2020. Som sådan skal du muligvis bruge en VPN i for at se The Little Mermaid Live! på Disney +, afhængigt af din placering. Ved at oprette forbindelse til en server i USA, Canada eller Holland, ville du have en amerikansk, canadisk eller hollandsk IP-adresse til at fjerne blokering af platformen i udlandet.

Hvad skal jeg vide om The Little Mermaid Live?

Den Lille Havfrue Live! er en musikalsk tv-special baseret på den animerede film fra 1989, Den Lille Havfrue. Oprettet til ABC og indeholder et hybridformat, hvor filmen blev projiceret foran et levende publikum og ispedd live musikalske forestillinger af sange fra filmen (såvel som Broadway-sceneversionen). Den Lille Havfrue Live! blev sendt på ABC den 5. november, 2019 og tiltrakkede 9,01 millioner seere.

Hvem er med i rollebesætningen af ​​The Little Mermaid Live?

Rollen fra Den Lille Havfrue Live! består af forskellige populære skuespillere og sangere. I særdeleshed, Auliʻi Cravalho spiller som prinsesse Ariel mens Jodi Benson, Ariels originale stemme, introducerer det særlige. Det indeholder også dronning Latifah som Ursula, Shaggy som Sebastian, John Stamos som kok Louis, Graham Phillips som prins Eric, og Amber Riley som emcee.

Hvilke sange findes i The Little Mermaid Live?

Den Lille Havfrue Live! indeholder alle de populære sange fra den originale animerede film, herunder Del af din verden og Under havet. Her er en komplet liste over de sange, der er anført i rækkefølge af udseende:

 • Fathoms below - Eric, Grimsby og Ensemble
 • Daughters of Triton - Emcee, Ensemble
 • En del af din verden - Ariel
 • En del af din verden (gentagelse) - Ariel
 • Under havet - Sebastian, Ariel og Ensemble
 • Fattige uheldige sjæle - Ursula og Ariel
 • Hendes stemme - Eric
 • Les Poissons - Chef Louis
 • Kiss the Girl - Sebastian, Ensemble
 • Hvis kun - Ariel, Eric
 • Dårlige uheldige sjæle (gentagelse) - Vanessa, Ursula
 • Happy Ending - Cast
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5