Sådan ser du The Big Bang Theory (sæson 12) online

Prøver at se på Big Bang teorien online? I dette indlæg forklarer vi, hvilke websteder lader dig se Big Bang teorien levende og on-demand. Vi viser også, hvordan Virtual Private Networks (VPN'er) kan omgå regional blokering og lade dig live stream Big Bang teorien i udlandet.


Sådan ser du big bang-teorien live online

Det har været et godt løb, men Big Bang teorien er endelig færdig. Sæson 12 havde premiere 24. september, og nye episoder frigives hver torsdag kl. 1 BST (17:00 PST / 20:00 EST). Der er allerede et par episoder at indhente, men da den tidligere serie havde 24 episoder, er der stadig et stykke tid, før showet slutter for godt. Nedenfor forklarer vi, hvordan du kan se hver episode live online.

Det er vigtigt at bemærke, at vi kun vil anbefale officielle strømme. Big Bang teorien er et så populært show, at uautoriserede livestreams næsten er uundgåelige. Disse har imidlertid store ulemper, herunder video i lav kvalitet og en tendens til at blive taget offline for krænkelse af copyright. Med korrekt licenserede strømme i adskillige lande er der ingen grund til at nøjes med noget mindre.

Den bedste VPN til The Big Bang Theory: ExpressVPN

ExpressVPN-startside-skærmbillede

VPN'er er blandt de nemmeste måder at forblive sikre under streaming. De krypterer din trafik, hvilket gør den uleselig af alle eksterne observatører, såsom hackere eller din internetudbyder. Vi anbefaler at bruge ExpressVPN til streaming; det er en højhastigheds-VPN med mere end 2.000 servere i 94 lande. Det er endda i stand til pålideligt at fjerne blokering af streamingplatforme, som de fleste andre VPN'er har svært ved at lide Netflix, Amazon Prime Video og BBC iPlayer.

Kom godt i gang med ExpressVPN er simpelt: vælg blot en abonnementsperiode (en måned, seks måneder eller et år) og foretage en betaling. Denne service leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan teste den ud, før du går i gang. Hvis du ikke er tilfreds, skal du bare annullere i løbet af dette tidsrum for at modtage en fuld refusion uden spørgsmål. Du kan også bruge denne prøveperiode til at få kortvarig VPN-beskyttelse gratis, for eksempel hvis du rejser til udlandet på ferie eller vil streame en bestemt begivenhed på en geo-bocked platform.

EKSKLUSIV RABAT: Comparitech-læsere kan spare 49% på årlige ExpressVPN-abonnementer. Dette bringer de månedlige omkostninger ned på kun $ 6,67.

Læs vores fulde anmeldelse af ExpressVPN.

Sådan streames Big Bang Theory fra udlandet med en VPN

Bare rolig, det er ret let at fjerne blokering af geobegrænsede platforme, selvom du aldrig har brugt en VPN før:

  1. Først og fremmest skal du vælge en passende VPN. Vi har allerede dækket ExpressVPN kort, men NordVPN og CyberGhost er to stærke billige alternativer.
  2. Download og installer softwaren. Der vil være flere forskellige versioner, så sørg for at få den rigtige til dit operativsystem.
  3. Vælg hvilke af de officielle kilder, du vil bruge.
  4. Opret forbindelse til en af ​​dine VPN's servere på det korrekte sted. For eksempel brugte du en amerikansk server til at fjerne blokering HBO Max, eller en britisk for at fjerne blokering Alle 4.
  5. Prøv at indlæse en video på dit valgte sted. Det skal begynde næsten med det samme, men du skal muligvis opdatere siden for at se ændringer.

Vi anbefaler kraftigt at køre gennem ovenstående trin Big Bang teorien starter. På denne måde, hvis noget går galt uventet, har du stadig tid til at kontakte din VPNs kundesupportteam for at få hjælp.

Hvor kan man se The Big Bang Theory online

Big Bang teorien er ekstremt populær og udsendes i snesevis af lande rundt om i verden. Nedenfor forklarer vi, hvor du kan se, uanset hvor du er.

OS

USA-flag

Big Bang teorien udsendes på HBO Max. Alle episoder er tilgængelige on-demand.

Så hvordan kan du se tidligere sæsoner af Big Bang teorien online? DirecTV Now har de sidste par sæsoner, og som Amazon, iTunes og Google Play Store giver du dig mulighed for at købe ældre episoder individuelt. Du kan også streame, hvad der kører for nylig sendt på TBS gratis, men disse er kun tilgængelige i kort tid.

UK

Britisk flag - Union jackBritisk flag - Union jack - UK

Sæson 12 af Big Bang teorien starter ikke i Storbritannien før den 18. oktober. Derefter luftes hver torsdag aften kl. 20:30 på E4. Dette betyder, at du vil være i stand til at se hver nye episode live, gratis, på Alle 4. Du skal dog først oprette en konto. Under registreringsprocessen bliver du bedt om at indtaste et britisk postnummer, men der er ingen bekræftelsesproces på plads.

Alle 4 tillader i øjeblikket ikke brugere at se gamle episoder af Big Bang teorien on-demand. Dette er imidlertid ikke et problem, da sæsonerne 1–11 er tilgængelige i deres helhed på Netflix UK. Hvis du ikke allerede har et Netflix-abonnement, kan du få et til £ 5.99 pr. Måned, med din første måned gratis.

Canada

Canada flag

CTV laver hver uges episode frit tilgængeligt online dagen efter dens første udsendelse. For at se tidligere episoder fra sæson 12 eller få adgang til live stream, skal brugerne dog først logge ind med deres kabeludbyderoplysninger. Comedy Network viser også nye episoder live, men kræver ligesom CTV et kabelabonnement for at se dem.

Desværre er der ingen større streamingtjeneste, der tillader canadiske seere at se hver foregående sæson af Big Bang teorien. Crave tilbyder sæsoner 1-7 og koster $ 9,99 CAD pr. Måned, men for senere episoder er den eneste mulighed at købe dem individuelt på iTunes eller Google Play Store. Husk, at hvis du er uden for dit hjemland, kan du stadig stille ind for at se live-streams fra din sædvanlige udbyder med en VPN.

New Zealand

Sådan ser du The Big Bang Theory (sæson 12) online

Fans i New Zealand kan se hver eneste episode af The Big Bang Theory for gratis TVNZ. Du skal først oprette en konto, men dette kræver kun, at du bekræfter din e-mail-adresse.

Interessant ser det ud til, at dette websted har forskellige geo-blokerende foranstaltninger baseret på den type indhold, du prøver at få adgang til. Specifikt kan live-streams blokeres fra udlandet med flere store VPN'er, men on-demand-episoder kan ikke, og de kan returnere en fejl: "Mediet kunne ikke indlæses, hverken fordi serveren eller netværket mislykkedes, eller fordi formatet ikke understøttes”.

Frankrig

Flag_of_France-e1527750876576

Sæson 12 af Big Bang teorien kan streames live og gratis på NRJ 12. Live-streams er regionblokeret, så du bliver nødt til at være i Frankrig eller tilsluttet en fransk VPN-server for at se dem. Bemærk, at du sandsynligvis ikke vil være i stand til at indlæse strømmen, mens du bruger en annonceblokker.

Desværre kan du ikke se tidligere episoder on-demand på NRJ 12. MyCanal-abonnenter kan streame den første sæson online, men denne service starter ved € 19,90 pr. Måned, hvilket er lidt dyrt. MTV Frankrig viser back-to-back-kørsler fra de tidlige sæsoner næsten hver nat, men igen, disse kan ikke ses online.

Andre placeringer

Big Bang teorien udsendes faktisk i langt flere lande end dem, vi har anført ovenfor. Mens der ikke er nogen officiel liste over internationale tv-selskaber, har fans over på showets Wikia-site oprettet deres egen. Selvom vi ikke kan bekræfte, at denne liste er 100% opdateret, inkluderer den aktuelle officielle kilder for adskillige lande.

Kan jeg se The Big Bang Theory med en gratis VPN?

Gratis VPN'er kan virke tiltalende ved første øjekast, men de har faktisk flere store ulemper. For eksempel har disse tjenester et enormt antal brugere, dog færre servere til at sprede belastningen. Dette betyder, at du sandsynligvis vil opleve lange indlæsningstider, video, der klapper ofte, og måske endda lejlighedsvis frakobling fra VPN. Naturligvis er dette ikke godt for dem, der ønsker at streame liveindhold, men for at gøre tingene værre er gratis VPN som regel de første, der bliver sortlistet af større streamingplatforme.

Globale servernetværk er dyre at opbygge og vedligeholde, så hvordan har en gratis service råd til det? Sandheden er, at gratis VPN'er drager fordel af deres brugere, uanset om det er ved at injicere annoncer på de websteder, du besøger, eller bruge sporingscookies for at holde øje med dine aktiviteter. Når der er registreret tilstrækkelig information, kan detaljer om dine browservaner sælges til tredjepart uden din viden. VPN'er formodes at øge din anonymitet online, men forretningspraksis som disse er i bedste fald moralsk grå og kan udgøre en stor sikkerhedsrisiko.

For lægmanden er det utroligt svært at se, om du bruger en legitim VPN eller ej. Trojanske heste, der maskerer som gratis VPN'er gemmer sig i synet i Google Play Store, og selv hvis du downloader en gratis VPN, der ikke inkluderer malware, er der ingen garanti for, at den faktisk krypterer din trafik. Kendte tjenester er ikke nødvendigvis mere sikre; i 2015 så vi en stor spiller på dette rum sælge brugerbåndbredde for at hjælpe med at køre et botnet. Vi anbefaler at bruge en velrenommeret VPN-service, der er åben for dets krypteringsmetoder og har en førsteprioriteret logningspolitik.

Hvad er nyt i The Big Bang Theory sæson 12?

Showrunner Steve Holland har allerede afsløret, at dette bliver den sidste sæson af Big Bang teorien. Selvom 24-episodekørsel betyder, at der er god tid til flere historier i én episode, vil forfatterens hovedfokus være at løse langvarige plotlinier på en måde, der er tilfredsstillende for publikum.

Der er især en, der utvivlsomt vil få flere episoder værd af lufttid: Sheldons gennembrud i "super asymmetri" fra finalen i sæson 11. Vi har set ham gøre store opdagelser i fortiden, men det kan være den, der ser ham få den anerkendelse og status, han søger i årevis. Ifølge Holland er det vigtigt, at publikum indser, at karakteren "er så smart, som vi har sagt, at han er."

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − = 86