Sådan ser du Peaky Blinders serie 5 online

Sådan ser du Peaky Blinders serie 5 online (1)


Peaky blinds serie 5 udsendes søndag den 25. august kl. 21 (GMT). I modsætning til tidligere sæsoner, der blev sendt på BBC 2, udsendes serie 5 af Peaky Blinders på BBC 1. Hvis du er uden for Storbritannien, kan du se Peaky Blinders serie 5 gratis på BBC iPlayer-streamingtjenesten ved hjælp af en VPN.

Husk, at denne artikel kun vil dække officielle kilder til at se Peaky Blinds online. Selvom dette show muligvis er tilgængeligt på ulovlige streamingwebsteder, anbefaler vi dem ikke. De er især sårbare over for at blive lukket på et øjeblik. Derudover har de en tendens til at give dårligere videokvalitet og dårlig ydeevne med masser af buffering og forsinkelse. Desuden kan du streame Peaky Blinders serie 5 online gratis på BBC iPlayer med en VPN.

Peaky Blinds er kun tilgængelig på regionlåste platforme. Det betyder, at du har brug for en VPN for at se den i udlandet.

Sådan ser du Peaky Blinders serie 5 online med en VPN

Det er overraskende hurtigt og nemt at bruge en VPN til at se Peaky Blinders serie 5 online. Du kan se Peaky Blinders serie 5 online på BBC iPlayer ved live streaming BBC 1 via BBC iPlayer-appen eller ved at vælge episoden on-demand efter live tv-udsendelsen. Her er en hurtig trinvis vejledning om, hvad du skal bruge:

Brug af en VPN til at se Peaky Blinders serie 5

  1. Først og fremmest skal du oprette en BBC iPlayer-konto (tilmelding er gratis), hvis du endnu ikke har en. Dette kræver, at du indtaster din fødselsdato, e-mail-adresse, en sikker adgangskode og et britisk postnummer. Ethvert britisk postnummer accepteres. Du behøver ikke at fremlægge bevis for din placering.
  2. Tilmeld dig en VPN-service med servere i England, der kan fjerne blokering af BBC iPlayer. Vi anbefaler ExpressVPN. CyberGhost og NordVPN er imidlertid begge fremragende, billige alternativer.
  3. Download og installer den relevante app eller browserudvidelse til din enhed.
  4. Åbn VPN-appen eller browserudvidelsen, og opret forbindelse til en server i England.
  5. Ryd din browsers cache og cookies for at sikre, at BBC iPlayer glemmer din tidligere IP-adresse og placering. Den skal derefter acceptere VPN's nye britiske IP-adresse.
  6. Gå til BBC iPlayer (via webstedet eller en af ​​apps), og vælg en episode af Peaky Blinders, som nu skal fjernes. Hvis ikke, anbefaler vi, at du opretter forbindelse til en anden britisk server. Alternativt kan du prøve at kontakte din VPNs kundesupport.

Hvor ellers kan jeg se Peaky Blinds online?

Peaky Blinders serie 5 vil oprindeligt kun være tilgængelig på BBC One og BBC iPlayer (du finder også den komplette serie 1-4 på BBC iPlayer). Imidlertid er serie 1-4 tilgængelige at se sammen med et par andre streamingtjenester. Af denne grund er det sandsynligvis kun et spørgsmål om tid, indtil Peaky Blinders serie 5 er tilgængelig ud over BBC.

Hvis du vil indhente gamle episoder, du kan finde serien 1-4 af Peaky blinds på Netflix USA og UK. Mens BBC iPlayer er gratis, er Netflix en betalt tjeneste med abonnementspriser på $ 8.99 / £ 5.99, $ 12.99 / £ 8.99 og $ 15.99 / £ 11.99 på dette tidspunkt. Der er dog også muligheden for en 30-dages gratis prøveperiode for nye kunder, så du kan se de fleste af Peaky Blinds gratis, hvis du er hurtig! Apropos gratis forsøg tilbyder ExpressVPN en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve det risikofri.

Du kan også købe hver episode eller serie (1-4) af Peaky blinds på Amazon. En episode i SD-kvalitet koster i øjeblikket $ 1,99, mens en HD-kvalitetsepisode er $ 2,99. Alternativt er en hel sæson pris til $ 10.99 (SD) eller $ 14.99 (HD). Det er ganske vist ikke den bedste mulighed, når du kan se Peaky Blinders gratis på BBC iPlayer eller på Netflix via en gratis prøveversion.

Kan jeg bruge en gratis VPN til at se Peaky Blinders serie 5?

Desværre kan mange gratis VPN'er simpelthen ikke fjerne blokering af BBC iPlayer. Dette gør det meget vanskeligt at se Peaky Blinders serie 5, fordi den kun er tilgængelig på BBC til at begynde med. Selvom du blot vil fjerne blokering af gamle episoder af Peaky Blinders på Netflix, fungerer de fleste gratis VPN'er ikke med denne streamingtjeneste. Desuden er gratis VPN'er ikke ideelle til streaming på grund af deres ofte langsomme servere, hvilket skaber en meget inkonsekvent streamingoplevelse.

Vi fraråder også gratis VPN'er, fordi de har en tendens til at mangle sikkerhed og privatlivsbeskyttelse af deres betalte rivaler. I særdeleshed, mange gratis VPN'er er kendt for at logge de personlige data og browserhistorik af brugere, sælger informationen til tredjepart. Selv dem, der ikke opbevarer logfiler, bruger muligvis ikke kryptering til at sikre dine data. Andre gratis VPN'er kan tjene penge ved at målrette dig mod spammy-annoncer. Alt i alt kommer gratis VPN'er ikke tæt på kvaliteten af ​​de bedst betalte VPN'er.

Hvad kan vi forvente af Peaky Blinders serie 5?

Afslutningen af ​​Peaky Blinders sæson 4 ser Shelby-familien mere magtfuld end nogensinde efter Tommys valg som parlamentsmedlem i Birmingham South valgkreds. Serie 5 vil sandsynligvis udforske disse nye politiske forbindelser såvel som de forskellige konsekvenser af det økonomiske nedbrud i 1929. Et andet alvorligt emne, der forventes at blive dækket, er Tommys stadig skrøbelige psykiske helbred.

Hvilke rollebesættere vender tilbage til Peaky Blinders?

Det er blevet bekræftet, at med undtagelse af Joe Cole (John Shelby), alle større rollebesættere vender tilbage til serie 5. Dette inkluderer Cillian Murphy (Tommy Shelby), Helen McCrory (Tante Polly), Paul Anderson (Arthur Shelby), Sophie Rundle (Ada Shelby), Kate Phillips (Linda Shelby) og Natasha O’Keeffe (Lizzie Stark). Aidan Gillen vender også tilbage som Aberama Gold.

Peaky Blinders Series 5 vil også se introduktionen af ​​nye karakterer, herunder Sam Claflin som Oswald Mosley og Brian Gleeson og Anya Taylor-Joy, hvis karakternavn endnu ikke er annonceret. Desværre forventer vi ikke at se Tom Hardys tilbagevenden efter hans karakter Alfie Solomons død i slutningen af ​​serie 4.

Vil der være en Peaky Blinds-serie 6?

Ja, der vil være en Peaky blinds serie 6! Der er faktisk sandsynligvis også en serie 7, ifølge Steven Knight, skaberen af ​​showet. Ridder har siden drøftet muligheden for en Peaky Blinders-film, der henviser til showets voksende popularitet, især over dammen i USA.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 7 = 17