Sådan ser du Harry Potter på Netflix hvor som helst i 2020

Sådan ser du Harry Potter på Netflix hvor som helst


Hvis du er en Potterhead, har du sandsynligvis spekuleret over, hvornår vil Harry Potter være på Netflix? Nå, du vil være glad for at vide, at alle Harry Potter-filmene kommer til Netflix. uheldigvis, de vises ikke i Netflix-biblioteker over hele verden og kan kun ses i Frankrig, Belgien, Spanien, Australien og New Zealand (nogle af filmene er også tilgængelige på Netflix Canada).

Netflix bruger geografiske lokalitetsfiltre for at sikre, at indholdsbiblioteker er forskellige afhængigt af din placering. Men ikke at bekymre dig. Hvis du vil se Harry Potter på Netflix i USA, Storbritannien eller andre steder uden for det meget begrænsede antal lande, hvor det er tilgængeligt som standard, har du brug for en VPN. Brug af et virtuelt privat netværk (VPN) kan undgå Netflix-filtre og hjælpe dig med at få adgang til et katalog, der indeholder Harry Potter.

VPN'er krypterer al internettrafik, der strømmer til og fra din enhed, og dirigerer den via en mellemliggende server efter eget valg. Den krypterede tunnel er praktisk talt uhættelig, hvilket betyder, at hverken Netflix eller din internetudbyder kan finde ud af, hvad du laver online. Og når du vælger en server i, lad os sige Australien, skiftes din IP-adresse til en australsk. Som et resultat antager alle vært-websteder og -apper, du opretter forbindelse til, at du er fysisk placeret i landet.

Sådan ser du Harry Potter på Netflix ved hjælp af en VPN

Sådan ser du Harry Potter på Netflix hvor som helst i verden:

 1. Vælg en passende VPN-udbyder. Vi anbefaler ExpressVPN, men NordVPN og CyberGhost er gode lave omkostningsalternativer.
 2. Download den relevante app til din enhed direkte fra udbyderens websted eller en officiel markedsplads for app.
 3. Når installationen er afsluttet, skal du rydde din browser-cache og cookies for at fjerne gamle placeringsidentifikatorer. Genstart din enhed.
 4. Opret forbindelse til en VPN-server i Australien. Vi anbefaler Australien, da det i øjeblikket er vært for hele biblioteket med Harry Potter-film, og flere top VPN'er (inklusive dem ovenfor) kan få adgang til Australien Netflix-biblioteket.
 5. Naviger til Netflix og log ind med dine eksisterende Netflix-kontooplysninger.
 6. Stream alt det Harry Potter-indhold, du kan lide.

Bemærk, at du muligvis bliver nødt til at vælge en bestemt server for at låse det ønskede Netflix-bibliotek op. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rigtige, kan du kontakte din VPNs kundesupportteam.

Bedste VPN til at se Harry Potter: ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblokerer netflixTestet januar 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.ExpressVPN.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

ExpressVPN er vores øverste valg at se Harry Potter online hvor som helst i verden. Udbyderen tilbyder over 3.000 servere over hele kloden inklusive masser af muligheder i Australien. Det beskytter al webtrafik med kryptering af militær kvalitet sammen med yderligere sikkerhedsforanstaltninger såsom en internet-dræbningsskifte, perfekt hemmeligholdelse fremad og beskyttelse mod DNS-lækager. Hurtige hastigheder og pålidelig kundesupport er en del af pakken, og en konto giver mulighed for op til fem samtidige forbindelser.

ExpressVPN har et fremragende blokeringspotentiale og kan give adgang til flere Netflix-biblioteker, inklusive det australske.

Hvad kan jeg ellers gøre med en VPN?

VPN'er holder dig sikker og sikker på internettet, komfortabel i den viden, at dit digitale fodaftryk langt fra er nysgerrige øjne. Dette betyder, at hackere, der lurer på offentlige wifi-netværk, ikke kan se dine oplysninger, og din online aktivitet kan ikke spores af din internetudbyder eller din regering.

Bortset fra Netflix, kan en VPN låse masser af populære geo-begrænsede streamingwebsteder som Amazon Prime Video, Hulu, BBC iPlayer, Adult Swim og mere.

VPN'er er en god idé til at få adgang til bank- og finansielle produkter, når du rejser til udlandet. Du kan få det til at se ud som om du logger ind fra dit hjemland og undgår overholdelse af røde flag og mulige advarsler om svig.

Hvilke Harry Potter-film der er tilgængelige på Netflix?

Alle Harry Potter-film er anført nedenfor, er tilgængelige på Netflix Frankrig, Belgien, Spanien, Australien og New Zealand. Kun de fire sidste film er tilgængelige på Netflix Canada.

 1. Harry Potter og filosofens sten
 2. Harry Potter og hemmelighedskammeret
 3. Harry Potter og fangen fra Azkaban
 4. Harry Potter og Goblet of Fire
 5. Harry Potter og Føniksordenen
 6. Harry Potter og Halvblodsprinsen
 7. Harry Potter og de dødbringende hallows (del 1)
 8. Harry Potter and the Deathly Hallows (Del 2)

Se også: Bedste VPN'er til Netflix

“Harry Potter World” af Tony Hisgett licens under CC BY 2.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 55 = 63

map