Sådan ser du Fresh Off The Boat (sæson 4) online

Sådan ser du Fresh Off The Boat sæson 4 online


Mens Frisk fra båden udsender i øjeblikket sin femte sæson i nogle lande, showet har endnu ikke fanget et andet sted. F.eks. I England er sæson fire på grund af premiere på tv en gang i april med to episoder back-to-back hver mandag kl. 22.05 BST (14:00 PST / 17:00 EST). Nedenfor forklarer vi, hvordan du kan streame hver episode af den nye serie live og gratis, uanset hvor du er i verden.

Dette indlæg vil kun anbefale officielle kilder. Populære shows som Frisk fra båden er ofte tilgængelige på skruppelløse, uofficielle streaming-websteder, men vi fraråder kraftigt at bruge dem. Videokvaliteten er ofte meget dårlig, og hvis det ikke er dårligt nok, er der altid risikoen for, at den strøm, du ser, bliver taget offline til krænkelse af ophavsret halvvejs i en episode. Du kan alligevel se sæson 4 gratis, så der er ingen grund til at stole på skyggefulde streamingwebsteder i første omgang.

Mange af de viste tjenester Frisk fra båden gratis er regionelåst, hvilket betyder, at du har brug for en VPN for at få adgang til dem fra andre lande.

Sådan streames Fresh Off The Boat live online med en VPN

VPN'er kan virke skræmmende, hvis du aldrig har brugt en før, men de gør det faktisk ganske enkelt at få adgang til regionlåste platforme i udlandet; bare følg nedenstående trin:

  1. Begynd med at tilmelde dig en passende VPN. Vi anbefaler ExpressVPN, men hvis du leder efter et billigt alternativ, er NordVPN og CyberGhost begge fremragende valg.
  2. Download og installer derefter VPN-appen, og sørg for at få den relevante version til din enhed.
  3. Bestem, hvilken af ​​streamingtjenesterne du vil bruge.
  4. Opret forbindelse til en VPN-server i det relevante land. For eksempel har du brug for en britisk server for at fjerne blokering af 5Star eller en amerikansk server for at se på ABC.
  5. Prøv at indlæse en video på din valgte tjeneste. Det bør begynde næsten øjeblikkeligt. Hvis ikke, skal du rydde din browsers cache og cookies, genindlæse siden og prøv igen.

Hvis du gerne vil se Frisk fra båden live, vi anbefaler på det kraftigste at køre gennem ovenstående trin i god tid før premiere-datoen. Dette sikrer, at hvis noget går galt, har du stadig tid til at kontakte din VPNs kundesupportteam og muligvis ikke at gå glip af starten af ​​en episode.

Sådan kan du se Fresh Off The Boat sæson 4 gratis på britisk tv

uk flag

5Star planlagde oprindeligt at begynde at vise sæson 4 af dette show den 5. april, men på grund af en planlægningsændring vil platformen fortsætte med at udsende sæson 3 i stedet. Der er ingen yderligere detaljer om, hvornår vi kan forvente at se den fjerde sæson af Frisk fra båden endnu, men vi holder dig opdateret, efterhånden som flere oplysninger stilles til rådighed.

Der er dog ingen grund til at bekymre sig. Amazon Prime Videos britiske bibliotek inkluderer hver episode fra de første fire sæsoner. Denne service tilbyder en 30-dages gratis prøveperiode, og med 101 episoder i alt er det bestemt muligt (med lidt dedikation) at se dem alle, inden din prøveperiode afsluttes. Husk bare at annullere, når du er færdig for at undgå at blive debiteret.

Hvis du foretrækker at vente og streame showet live, skal du vide, at britisk lov kræver, at du har en tv-licens. My5 (onlineplatformen, hvor du kan se 5stjerners indhold) kontrollerer imidlertid ikke, at du har en licens, og er afhængig af, at brugerne er ærlige.

Både Amazon Prime Video UK og 5Star er regionelåst. Som sådan skal du være i England eller bruge en britisk VPN-server for at bruge dem. Hvis du endnu ikke har en VPN, kan du drage fordel af ExpressVPNs risikofri 30-dages pengene-tilbage-garanti. Selvom du bliver nødt til at betale på forhånd, kan du til enhver tid (og af hvilken som helst grund) annullere for at kræve fuld refusion.

Hvor ellers kan jeg se Fresh Off The Boat online?

Kringkastere i masser af andre lande kasserer på dette shows succes. Nedenfor forklarer vi, hvordan du streamer Frisk fra båden online i dit land:

USA

USA-flag

Frisk fra båden udsender sin femte sæson på ABC i øjeblikket. Hvis du allerede har et kabel-tv-abonnement, er du fri til at logge ind og begynde at se med det samme. Nye episoder udsendes hver fredag ​​kl. 17.00 (kl. 20.00 EST) og føjes til denne platforms on-demand-bibliotek dagen efter. De er dog kun tilgængelige i en måned, så det lønner sig at holde sig ajour, hvis det er muligt.

Har du ikke kabel? ABC giver dig mulighed for at logge på med din Hulu med Live TV, DirecTV Now, PlayStation Vue eller YouTube TV-konto. Det er værd at bemærke, at ABC har særligt stærke geobegrænsningstiltag, selvom det betyder, at mange VPN'er kæmper for at fjerne blokering af det i udlandet. Heldigvis er der en meget lettere måde at se på.

Hulus basisabonnement koster $ 5,99 USD pr. Måned, hvilket gør det langt billigere end nogen af ​​de andre over-the-top pakker ovenfor. Bedre endnu, det kommer med en 30-dages gratis prøveperiode og accepterer gavekort, så du kan tilmelde dig hvor som helst. Hulu tilbyder hver episode fra alle fem sæsoner af Frisk fra båden. Selvom du ikke kan se noget live, bliver nye episoder generelt tilgængelige en dag eller to efter, de er blevet vist på tv.

Ovenstående tjenester er kun tilgængelige i USA. Som sådan har du brug for en VPN for at bruge dem i udlandet.

Australien

australiens flag

Ting er lidt vanskeligere for australske fans. TenPlay viser i øjeblikket gentagelser fra sæson to hver mandag aften kl. 21:00 AEST, og Fox8 udsender nye episoder fra sæson fem på lørdage kl. 19.30. Begge disse tjenester stiller deres indhold til rådighed on-demand i kort tid efter udsendelse, så hvis du går glip af en episode, har du stadig en chance for at indhente.

Mens TenPlay kræver, at du tilmelder dig, før du kan se noget, er det gratis at gøre det. For at se Fox8 online, har du imidlertid brug for en eksisterende Foxtel-kabelplan eller et abonnement på Foxtel Now. Foxtel koster nu $ 25 AUD pr. Måned og inkluderer en 10-dages gratis prøveversion, som ikke er længe nok til at se resten af ​​sæsonen, men mindst den krævede kanalpakke er inkluderet i baseabonnementet.

uheldigvis, ingen større streamingtjeneste i Australien tilbyder alle tidligere serier, hvilket betyder, at du effektivt er prisgivet over tv-netværk. Du kan købe sæsoner individuelt på iTunes (normalt for omkring $ 27.99), men dette er åbenbart ikke ideelt. Husk: Hvis du normalt bor et andet sted, kan du få adgang til tjenester fra dit hjemland med en VPN.

TenPlay og Foxtel Now er begge geo-blokerede. Du kan stadig få adgang til dem fra udlandet ved at oprette forbindelse til en australsk VPN-server.

Canada

Canadisk flag

canadiske Frisk fra båden fans kan se sæson fem på CH. Ingen registrering eller betaling er påkrævet, men der er fangst. Denne service giver dig kun mulighed for at streame tv live og har ikke noget on-demand indhold. Showet udsendes hver fredag ​​kl. 20.00 EST, og desværre, hvis du går glip af en episode, er der ingen måde at se den på, undtagen at købe den individuelt eller vente på en gentagelse.

Mens CHCH ikke er regionalt begrænset, anbefaler vi stadig at bruge en VPN, når du ser noget. Ud over at holde dine aktiviteter skjult for nysgerrige øjne, mindsker VPN'erne chancen for, at din internetudbyder (ISP) vil smøre din forbindelse.

Indien

Flag_of_India

Hotstar har eksklusive tv-rettigheder til Frisk fra båden i Indien. Denne platform tilbyder hver episode af dette show on-demand og inkluderer en syv dages gratis prøveperiode. Som sådan kan du se en sæson eller to gratis, men det vil være langt vanskeligere at afslutte hver episode, før prøveperioden slutter. Hvis du beslutter at fortsætte med at bruge tjenesten bagefter, koster det dig £ 199 per måned.

Hotstar accepterer flere større kreditkort, så det er muligt at tilmelde sig fra udlandet. Tjenesten er dog geobegrænset, hvilket betyder, at du har brug for en VPN for at bruge den uden for Indien.

Hvornår kommer Fresh Off The Boat sæson fem til England?

Britiske fans er i øjeblikket en hel sæson bag deres amerikanske naboer, og i øjeblikket er det ikke klart, hvornår de kan forvente at se Frisk fra bådenFemte serie. Da Channel 5 hentede udsendelsesrettighederne i 2017, besluttede den at starte fra starten, selvom showet begyndte sin fjerde sæson i Amerika.

Denne beslutning, selvom den var forståelig, førte til forvirring og har muligvis faktisk drevet seerne mod en rivaliserende streamingplatform, Amazon Prime Video, som havde uploadet nye episoder samme dag, som de blev sendt i USA. Amazons britiske bibliotek inkluderer dog ikke den femte sæson, hvilket indebærer, at en aftale allerede kan være blevet indgået mellem de to. Hvis dette er tilfældet, holder Channel 5 sig meget stille om det, men vi giver dig besked om enhver udvikling.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 + = 60