Sådan ser du Endeavour sæson 6 online hvor som helst

Endeavour sæson 6


Selvom Bestræbelse sæson seks måske er færdig med at udsende i England, seere i andre dele af verden bliver nødt til at vente lidt længere. I USA vises for eksempel den første episode den 16. juni kl. 18:00 PST (21:00 EST). Vær dog ikke rolig: nedenfor lader vi dig vide, hvordan du ser alle episoder af Bestræbelse sæson seks live, uanset hvor du er.

Du skal bemærke, at dette indlæg kun vil anbefale officielle kilder. Populære shows som Bestræbelse er ofte tilgængelige på skyggefulde streaming-websteder, men vi fraråder kraftigt at bruge disse. Videoerne på sådanne websteder er ofte ubehagelige og i lav opløsning, plus de kan tages ned for krænkelse af copyright på ethvert tidspunkt, hvilket betyder, at du måske ikke engang får se slutningen af ​​serien. Du kan alligevel streame Endeavour gratis, så der er intet at vinde ved at bruge upålidelige, uautoriserede kilder.

Alle de viste tjenester Bestræbelse er regionlåst. Som et resultat har du brug for en VPN for at få adgang til disse platforme fra udlandet.

Sådan ser du Endeavour sæson 6 i udlandet med en VPN

Det er let at fjerne blokering af geobegrænsede streamingtjenester, selvom du aldrig har brugt en VPN før. Følg blot trinnene nedenfor for at streame Bestræbelse i udlandet:

  1. Start med at tilmelde dig en VPN, hvis du ikke allerede har gjort det. Vi anbefaler ExpressVPN, men CyberGhost og NordVPN er begge fremragende lavpris alternativer.
  2. Download og installer VPN-softwaren. De fleste tilbyder en række apps til forskellige operativsystemer, så sørg for at få den passende version til din enhed.
  3. Bestem, hvilke af nedenstående tjenester du vil fjerne blokering af.
  4. Opret forbindelse til en af ​​dine VPN's servere i det krævede land. For eksempel kunne du bruge en britisk server til at fjerne blokering af ITV Hub eller en amerikansk server til PBS.
  5. Prøv at afspille en video på din valgte tjeneste. Det skal indlæses med det samme, men hvis ikke, kan du muligvis løse problemet ved at rydde din cache og cookies og derefter indlæse siden igen.

Bestræbelse sæson seks sendes live, så det er vigtigt at sikre dig, at din VPN fungerer (ved at bruge trinene ovenfor), inden showet skal begynde. På denne måde, hvis noget ikke fungerer som forventet, har du tid nok til at få hjælp fra din VPNs kundesupportteam og muligvis ikke at gå glip af begyndelsen af ​​premieren.

Sådan streames Bestræbelse gratis på britisk tv (begrænset tid)

Britisk flag - Union jackBritisk flag - Union jack - UK

Britiske seere kan streame hele den sjette sæson af Bestræbelse gratis lige nu. Du finder alle fire episoder på ITV Hub, men vær opmærksom på, at episoder udløber 30 dage efter, at de er vist på tv, og det er endnu uklart, hvordan du kan se, når dette sker.

Du skal også oprette en konto, før du rent faktisk kan bruge denne service. Det er ret ligetil, selvom du bliver bedt om at indtaste et britisk postnummer. Dette bruges ikke til at bestemme din placering, og enhver gyldig britisk postnummer fungerer. Bemærk, at mens skotske brugere vil blive omdirigeret til STV Player, Bestræbelse er faktisk ikke tilgængelig på denne platform, da den blev fjernet tidligt i april.

Leder du efter at se ældre episoder? Selvom Bestræbelse er tilgængelig på Amazon Prime Video, hver episode koster 2,99 £ og sæson to er ikke tilgængelig. Imidlertid giver iTunes dig i øjeblikket mulighed for at købe tidligere sæsoner for £ 8.99 hver eller £ 29.99 for den komplette samling.

ITV Hub er kun tilgængelig i England og Wales. Hvis du er i Skotland eller rejser til udlandet, kan du stadig se Bestræbelse ved at oprette forbindelse til en engelsk VPN-server. Har du ikke en VPN endnu? ExpressVPN leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti hvilket betyder, at du kan streame hele sjette sæson risikofri. Hvis du bagefter ikke er tilfreds eller ikke har brug for en VPN længere, kan du blot annullere og kræve en fuld refusion.

Sådan kan du se Endeavour gratis på australsk tv

australiens flag

ABC sender nye episoder af Bestræbelse hver fredag ​​kl. 20.31 AEST, fra 7. juni. Der vil også være en gentagelse den følgende dag kl. 12:30, hvis du går glip af en episode. ABC er helt gratis at se og du behøver ikke engang at oprette en konto. Derudover bliver episoder stillet til rådighed on-demand kort tid efter, at de er sendt.

På den anden side er det vanskeligere at se sæson 1–5 online i Australien. I øjeblikket, Bestræbelse er ikke tilgængelig på nogen større australsk streamingtjeneste, hvilket betyder, at din eneste mulighed er at købe tidligere sæsoner individuelt på iTunes. Priserne varierer efter sæson, men generelt kan du forvente at betale omkring $ 15.99 AUD.

ABC er geobegrænset, så du skal enten være i Australien eller bruge en australsk VPN-server for at se noget.

Hvor ellers kan jeg streame Endeavour online?

Uden for Storbritannien? Intet problem - nedenfor forklarer vi hvilke tv-stationer, der viser Bestræbelse sæson 6 i andre lande:

USA

USA-flag

I Amerika, Bestræbelse luftes udelukkende på PBS fra kl. 21.00 EST den 16. juni, mens PBS er et gratis-til-se-netværk, Bestræbelse er kun tilgængeligt online for Masterpiece-abonnenter. Dette koster $ 5 USD pr. Måned, og du har brug for et kreditkort, der er knyttet til en amerikansk adresse for at tilmelde dig. Det er værd at bemærke, at Masterpiece ikke tillader dig at se live tv, men nye episoder vil blive gjort tilgængelige on-demand kort efter at de er færdige med at udsende på tv.

Du kan også tilføje Masterpiece-tilføjelsen til dit Amazon Prime Video-abonnement. Denne metode er lidt dyrere ($ 5,99 pr. Måned), men leveres med en uges gratis prøveperiode. Som sådan, hvis du kan vente til 7. juni, når alle fire episoder er sendt, kan du tilmelde dig, se hele sæsonen og derefter annullere for at undgå at blive debiteret. Bedre stadig, Amazon Prime Videos amerikanske bibliotek inkluderer i øjeblikket hver foregående sæson af Bestræbelse, hvilket betyder, at det er let at indhente, hvis du har gået glip af et par episoder.

PBS Masterpiece er kun tilgængeligt i USA. Eksisterende abonnenter kan imidlertid få adgang til denne service fra andre lande ved at oprette forbindelse til en af ​​deres VPNs amerikanske servere.

Hvad kan vi forvente af sæson 6?

Sæson seks begynder otte måneder efter begivenhederne i sæson fem. Efter at være blevet nedlagt, bor Morse nu i et landdistrikt, langt fra det liv, han er vant til i Oxford. Dette betyder dog ikke, at den nye sæson bliver kedelig. Shaun Evans, showets stjerne og nu instruktør, hævder, at denne serie ser nærmere på de mørkere aspekter af Morses liv, hvilket er forståeligt i betragtning af hvad der skete i sæsonens fem finale. Vi ved også, at sæson syv er bekræftet til frigivelse engang i 2020, så fans vil i det mindste ikke have for lang tid til at vente, når denne serie slutter.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − = 81