Sådan live stream Emmy Awards 2019 hvor som helst

Sådan lever du strømmen til Emmy Awards i 2019


Emmy Awards finder sted søndag den 22. september i Microsoft Theatre i centrum af Los Angeles, Californien, og vil blive sendt kl. 20.00 EST / 17.00 PST. For kun fjerde gang i Emmys historie vil showet være værtfri. Selvom der er masser af præsentanter af høj kvalitet og masser af fantastiske shows at fejre, er det helt sikkert en underholdende begivenhed. I dette indlæg forklarer vi, hvordan du kan streame Emmy Awards 2019 i udlandet fra USA, Storbritannien, Canada, Australien, Japan, Tyskland, Frankrig eller andre steder i verden.

Mens nogle tv-selskaber streamer deres indhold live online, begrænser de adgangen til brugere i kildelandet. Dog ved ved hjælp af et virtuelt privat netværk (VPN), du kan omgå disse begrænsninger. Vi forklarer, hvordan dette fungerer og afslører, hvor du kan live stream Emmy Awards. Bemærk, at vi kun vil anbefale officielle kilder, da ulicenserede strømme har tendens til at give en dårlig brugeroplevelse.

Emmy Awards-showet i 2019 udsendes på kun et par udvalgte kanaler. Hvis du vil se uden for en udsendt region, skal du bruge en VPN.

Sådan ser du Emmy Awards 2019 online med en VPN

En VPN krypterer al din internettrafik og tunnelerer den gennem en mellemliggende server på det sted, du ønsker. Det erstatter din IP-adresse med en fra din valgte placering, så du kan omgå geo-begrænsninger og adgangstjenester som NBC og CTV fra udlandet.

Sådan kan du se Emmy Awards 2019 live online hvor som helst:

  1. Abonner på en velrenommeret VPN-udbyder. Vi anbefaler ExpressVPN, men NordVPN og CyberGhost er to fremragende lave omkostningsalternativer.
  2. Download og installer den relevante app til din enhed.
  3. Start appen, og indtast dine nye legitimationsoplysninger.
  4. Vælg en server i det land, som din streamingkilde stammer fra.
  5. Få adgang til live stream af Emmy Awards i 2019 og nyd!

Selvom du burde være i stand til at se uden problem, er det bestemt værd at afprøve en prøvekørsel før priserne aften for at undgå at gå glip af noget af handlingen.

Hvor man kan se Emmy Awards 2019

Emmy Awards udsendes i mange lande. Her kan du se.

OS

USA-flag

Den officielle tv-station for Emmy Awards i 2019 er FOX. NBC havde rettigheder til at udsende showet sidste år, men der er typisk en rotation mellem fire netværk (ABC, CBS, FOX og NBC), og det er FOX's tur i år.

FOX viser den komplette prisceremoni på tv og via en online live stream. For at få adgang til onlineindstillingen bliver du bedt om at logge ind ved hjælp af legitimationsoplysninger fra en tv-udbyder som Xfinity, Dish eller DirecTV. Selvom der er en lang liste med indstillinger, hvis du ikke har et abonnement, vil du ikke kunne se.

Hvis du rejser uden for USA og prøver at få adgang til FOX live stream, får du sandsynligvis en fejlmeddelelse, eller live stream-funktionen fungerer simpelthen ikke. Hvis du har US-kabeludbyders legitimationsoplysninger, kan du omgå dette ved hjælp af en VPN (ved at bruge trinene ovenfor) for at få en amerikansk IP-adresse. Så vil du være i stand til at indtaste dine tv-udbyders legitimationsoplysninger som normalt.

En anden måde at få adgang til Fox er gennem en IPTV-udbyder som Hulu's Live TV, Sling TV, PlayStation Vue, AT&T TV NU, fuboTV eller YouTube TV. Mange af disse tjenester tilbyder gratis forsøg, så du kan tilmelde dig, se Emmy Awards og derefter annullere. Selv med disse tjenester kommer geo-restriktioner til at spille skal du bruge en VPN, hvis du er uden for USA. Og de kræver alle, at du tilmelder dig ved hjælp af en amerikansk betalingsmetode, så de er ikke en mulighed, medmindre du normalt bor i USA.

Canada

Canadisk flag

Seere i Canada kan se Emmy Awards på tv eller via en online stream gennem CTV. For at få adgang til live-stream kræves legitimationsoplysninger om tv-tjenesteudbyder. For canadiske beboere, der rejser uden for Canada, kan du få adgang til strømmen ved hjælp af en VPN til at få en canadisk IP-adresse.

Australien

australiens flag

I Australien udsendes priserne på Foxtels FOX8-kanal og online via Foxtel Now. Der vil være en forsinkelse, så du ikke behøver at skynde dig hjem fra arbejde og kan nyde showet til det rimelige tidspunkt kl. 20:30 ACT mandag den 23. september.

Foxtel Now er en betalt abonnementstjeneste, men tilbyder en gratis 10-dages prøveperiode. Skønt du bliver nødt til at indsende betalingsoplysninger, så bare sørg for det annullere inden dit kort bliver debiteret. For at tilmelde dig uden for Australien, har du brug for en australsk IP-adresse samt en betalingsmetode, der er registreret i landet.

UK

Britisk flag - Union jackBritisk flag - Union jack - UK

Hvis du er i Storbritannien, kan du se hele prisuddelingen på Sky One. Showet vil blive forsinket, så det udsendes på et passende tidspunkt for UK-seere kl. 21.00 BST mandag den 23. september.

Desværre, hvis du ikke er en eksisterende Sky-bruger, er det ikke nøjagtigt let at blive konfigureret. For at få adgang til Sky-kanaler skal du være en fuldstændig kunde med en Sky-boks installeret af en tekniker.

Hvis du imidlertid er en eksisterende Sky-kunde og rejser til udlandet, når tildelingen vises, kan du bruge en VPN til at oprette forbindelse til en britisk server. Så vil du være i stand til at logge ind online som normalt.

Andre lande

Populariteten af ​​Emmy Awards betyder, at showet vil blive sendt i snesevis af lande over hele kloden. Hvis vi ikke har dækket dit land på denne liste, kan du tjekke den officielle liste over internationale tv-stationer på Emmys websted.

Hvem står op til nomineringen i Emmy Awards i 2019?

Som det er tilfældet hvert år, har der allerede været stor spænding i opbygningen af ​​disse priser. Emmy Awards-nomineringerne blev annonceret den 16. juli med Game of Thrones og Den forunderlige fru Maisel fører pakken med henholdsvis 32 og 20 nikker. Her er nomineringerne til nogle af de mest eftertragtede priser:

Fremragende dramaUtestående komedie
Bedre Ring Saul Barry
Livvagt fleabag
Game of Thrones Russisk dukke
Dræbte Eve Schitt's Creek
Ozark Det gode sted
Positur Den forunderlige fru Maisel
Generationsskifte VEEP
Dette er os
Lead Actress in a Drama
Lead Actress in a Comedy
Emilia Clarke (Game of Thrones) Christina Applegate (død for mig)
Robin Wright (House of Cards) Phoebe Waller-Bridge (Fleabag)
Viola Davis (Hvordan man kommer væk med mord) Catherine O’Hara (Schitt's Creek)
Sandra Oh, dræber Eve Natasha Lyonne (russisk dukke)
Jodie Comer (Killing Eve) Rachel Brosnahan (Den vidunderlige fru Maisel)
Mandy Moore (Dette er os) Julia Louis-Dreyfus (Veep)
Laura Linney (Ozark)
Hoved skuespiller i en DramaLead skuespiller i en komedie
Bob Odenkirk (Better Call Saul) Bill Hader (Barry)
Kit Harington (Game of Thrones) Don Cheadle (sort mandag)
Jason Bateman (Ozark) Anthony Anderson (Black-ish)
Sterling K. Brown (Dette er os) Eugene Levy (Schitt's Creek)
Milo Ventimiglia (dette er os) Ted Danson (det gode sted)
Billy Porter (posering) Michael Douglas (Kominsky-metoden)

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 44 = 45