Hvordan se This Is Us sesong 4 live online hvor som helst

Hvordan se This Is US sesong 4 live online


Dette er oss sesong 4 vil ha premiere på 24. september klokka 21.00 EST (6 PM PST) på NBC. Hvis du prøver å se This Is Us i utlandet (utenfor USA), vil følgende melding vises:

"Beklager, denne videoen er ikke tilgjengelig fra ditt sted."

Det er fordi NBC-innhold er regionlåst og bare tilgjengelig i USA. Det er imidlertid ingen grunn til bekymring! Vi forklarer hvordan du kan bruke en VPN til å fjerne blokkering av NBC og live stream This Is Us sesong 4 i utlandet.

NBC-strømningsfeil

Vær oppmerksom på at vi bare vil anbefale offisielle kilder for å se This Is Us live online. Selv om det garantert er mange ulisensierte strømmer, anbefaler vi ikke disse av noen årsaker. Den første er at de vanligvis har lav kvalitet, noe som kan påvirke din glede av showet. For det andre kan det hende du opplever at den uautoriserte strømmen du ser blir tatt ned uten forhåndsvarsel. Det er flere måter du kan se This Is Us sesong 4 på nettet. Som sådan er det ikke behov for noen uoffisielle (og upålitelige!) Strømmer.

Alle plattformene som viser This Is Us er geo-blokkerte. Dette betyr trenger du en VPN hvis du vil se Dette er oss sesong 4 i utlandet.

Hvordan se This Is Us sesong 4 live online

Å fjerne blokkering av NBC for å se This Is Us sesong 4 er enkelt nok, selv om du er ny på å bruke en VPN. Alt du trenger å gjøre er å følge trinnene som er beskrevet nedenfor:

Slik ser du This Is Us sesong 4 online hvor som helst:

  1. Registrer deg først med en VPN-tjeneste som blokkerer NBC. Vi anbefaler ExpressVPN men NordVPN og CyberGhost er høykvalitetsalternativer med stor verdi.
  2. Last ned og installer VPN-appen eller nettleserutvidelsen for enheten din (enheten du vil se This Is Us sesong 4 fra NBC).
  3. Åpne VPN-appen eller nettleserutvidelsen og koble til en server i USA for å få en amerikansk IP-adresse. Dette vil tillate deg å fjerne blokkeringen av NBC selv om du er i utlandet.
  4. Gå til NBC og logg på med din amerikanske TV-leverandør. Hvis du ikke har kabel-TV, kan du få tilgang til NBC via utvalgte strømmetjenester (vi vil dekke disse i detalj senere).
  5. Velg NBC live stream - den skal blokkeres! Hvis ikke, tøm nettleserens informasjonskapsler. Du kan også prøve en annen amerikansk server i tilfelle den du bruker blir svartelistet. Alternativt kan du kontakte VPNs kundesupport for ytterligere hjelp.

Hvordan se This Is Us sesong 4 på amerikansk TV

USAs flagg

Dette er oss sesong 4 er tilgjengelig på NBC. Hvis du er lokalisert i USA og har kabel-TV, kan du se This Is Us sesong 4 live online uten VPN (selv om vi fortsatt anbefaler at du bruker en VPN for økt personvern). Du kan velge live streaming via NBCs nettsted eller apper.

For å logge på med kabelleverandøren, krever det bare at du oppgir kabel-e-postadressen eller brukernavnet og passordet. Merk at kabel-TV-pålogging bare er nødvendig for direkteavspilling på NBC. Det er mulig å se på Dette er oss sesong 4 på innhenting uten å logge på (men du vil fortsatt trenge en VPN).

Hvis du ikke har kabel-TV, kan du fremdeles se NBC live via en rekke populære strømmetjenester. Dette inkluderer AT&T TV Now ($ 50 USD / måned), FuboTV ($ 54,99 / måned), Hulu med Live TV ($ 44,99 / måned), PlayStation Vue ($ 49,99 / måned), Sling TV ($ 25 / måned) og YouTube TV ($ 49,99 / måned) ).

Alle tjenestene ovenfor er geobegrenset. Dette betyr at du trenger en VPN koblet til en amerikansk server for å se fra utlandet. Den gode nyheten er at alle de nevnte over-the-top-streamingtjenestene alle inkluderer gratis forsøk. Enda bedre er ExpressVPN med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan prøve det med hver, helt risikofri.

Hvor ellers kan jeg se This Is Us online?

Dette er Us sesong 4 vil ha premiere på NBC, noe som betyr at du kanskje må vente en stund for å se den andre steder. Imidlertid er det noen få alternativer hvis du ønsker å ta igjen sesongene 1 til 3:

Storbritannia

Storbritannia flagg

Seere i Storbritannia kan det se Dette er oss sesong 1 og 2 på Amazon Prime (£ 7,99 per måned, men det er en 30-dagers gratis prøveperiode). Dessverre har sesong 3 ennå ikke blitt gjort tilgjengelig, noe som betyr at sesong 4 ikke vil bli inkludert på noen tid. Den første sesongen av This Is Us ble også sendt på Channel 4 før de gikk over til More4 for sesong 2. Som med Amazon Prime, har sesong 3 ennå ikke kommet til More4. En britisk IP-adresse er påkrevd for å bruke en av disse tjenestene fra utlandet (utenfor Storbritannia).

Canada

Canada flagg

Netflix Canada er den eneste regionen i Netflix som har regelmessige oppdateringer av This Is Us. Vurderer sesong 1 ble lagt til i september 2017, og sesong 2 i september 2018, Det er ganske mulig at sesong 3 blir lagt til i september 2019. Dette betyr imidlertid også at This Is Us sesong 4 sannsynligvis fortsatt er et stykke unna.

Netflix Canada-abonnement starter fra $ 9.99 CAD per måned. Imidlertid tilbys en 30-dagers gratis prøveperiode til nye kunder. Netflix er vanskelig å fjerne blokkeringen, så hvis du vil se Netflix Canada i utlandet, trenger du en passende VPN med servere i Canada.

Australia

australia flagg

Det viktigste stedet å se This Is Us i Australia er Network 10. Hvis du er i Australia, kan du se de to første sesongene av This Is Us via Network 10s online oppsamlingstjeneste, 10play. Hva mer, du kan se live og på forespørsel gratis. Det er også et betalt, annonse-fritt alternativ ($ 9.99 AUD / måned) som gir tilgang til nye show før de har premiere på Nettverk 10. Nettstedet 10play er geobegrenset, noe som betyr at du trenger en australsk IP-adresse for å fjerne blokkeringen av den i utlandet.

Kan jeg bruke en gratis VPN for å se This Is Us sesong 4?

Dessverre blir This Is Us sesong 4 bare sendt på NBC til å begynne med. Det kan gå flere måneder før det kommer til noen annen plattform. NBC-innholdet er regionlåst, noe som betyr at mange gratis VPN-er vil kjempe for å fjerne blokkeringen. De fleste gratis VPN-er kjemper for å komme seg rundt de geografiske begrensningene til Netflix og Amazon Prime Video. I tillegg, gratis VPN-er er ikke godt egnet til direkteavspilling. De langsomme serverhastighetene og hyppige buffering gjør det vanskelig å se på noe (for eksempel sesong 4 av This Is Us) uten avbrudd.

Det er ikke bare ytelsesproblemer som plager gratis VPN-er. Når du har prøvd et kvalitetsbetalt VPN, vil du legge merke til hvor få funksjoner som gratis VPN tilbyr. Selv om du har flere samtidige tilkoblinger eller 24/7 live chat support, er det kanskje ikke viktig for deg, bør du ta sikte på å ha en VPN som tilbyr et høyt sikkerhetsnivå. Dette bør omfatte kryptering, en drepebryter og en streng policy for ikke-logger. Få gratis VPN-er tilbyr alle disse. Noen gratis VPN-er går på bekostning av din online sikkerhet ved å spore dataene dine (og surfehistorikken din) og selge dem.

Hva kan vi forvente av This Is Us sesong 4?

Finalen This Is Us sesong 3 etterlot mange ubesvarte spørsmål. Med skaperen Dan Fogelman som bekrefter det NBC har tatt seg opp Dette er oss til ytterligere tre sesonger, det er mye mer drama som kommer for Pearson-familien. Traileren av sesong 4 gir et glimt av hva du kan forvente med mange nye karakterer og en serie flashbacks, som utforsker fortiden til forskjellige nøkkelpersoner.

I et intervju med Entertainment Weekly forklarte Mandy Moore at sesong 4 vil inneholde flashbacks til 70-tallet da Rebecca og Jack først startet dating. Vi kan også forvente å se Tony og Kate flytte inn i deres nye hjem med babyen Jack mens Kevin begynner å jobbe med en ny film. Vi får også se mer av Randall og Beth opprinnelseshistorie når de flytter til Philadelphia.

Hvilke rollebesetninger kommer tilbake for This Is Us sesong 4?

Alle de viktigste rollemedlemmene kommer tilbake for This Is Us sesong 4, som bekreftet av en fotoshoot som deles via sosiale medier. Dette inkluderer slike som Jack (Milo Ventimiglia), Rebecca (Mandy Moore), Randall (Sterling K. Brown), Kate (Chrissy Metz) og Kevin (Justin Hartley). Tilhengeren for sesong 4 har imidlertid også mange nye ansikter inkludert Jennifer Morrison, M. Night Shyamalan, Asante Blackk, Omar Epps og Marsha Stephanie Blake.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + = 22