Hvordan se The Little Mermaid Live! online hvor som helst

Hvordan se The Little Mermaid Live! online med en VPN


The Little Mermaid Live! ble sendt 5. november 2019. Hvis du savnet direktesendingen, ikke bekymre deg! Vi forklarer hvor du kan finne den for å se den igjen og igjen! Merk at du trenger en VPN for å se på The Little Mermaid Live! fra utlandet. Det er fordi innholdet er regionlåst og bare tilgjengelig i USA. Heldigvis er det noen høykvalitets VPN-er som lett kan komme seg rundt slike geografiske restriksjoner.

Vi anbefaler bare offisielle kilder for å se på dem The Little Mermaid Live!. Selv om det er mange uautoriserte kilder, har de en tendens til å være av dårligere kvalitet med lav oppløsning. Videre tas noen uautoriserte strømmer offline når de krenker opphavsretten. Du kan unngå alt dette bryet ved å se The Little Mermaid Live! via en av de offisielle kildene dekket nedenfor.

The Little Mermaid Live! vil bare være tilgjengelig på regionlåste plattformer. Av denne grunn trenger du en VPN hvis du vil se den i utlandet (utenfor USA).

Hvordan se The Little Mermaid Live! online med en VPN

Med en VPN kan du få det til å se ut som om du surfer fra et annet land. Dette er veldig nyttig for å fjerne blokkering av geo-begrenset innhold som The Little Mermaid Live !. Gleder du deg til å komme i gang? Alt du trenger å gjøre er å følge de enkle trinnene nedenfor.

Slik ser du The Little Mermaid Live! Online i utlandet (utenfor USA):

 1. Registrer deg med en VPN. Vi anbefaler ExpressVPN men CyberGhost og NordVPN er to rimelige alternativer for å se The Little Mermaid Live! fra utlandet.
 2. Last ned og installer VPN-appen eller nettleserutvidelsen for enheten din (enheten du vil se The Little Mermaid Live fra).
 3. Koble til en server i USA for en USAs IP-adresse. Dette vil tillate deg å fjerne blokkeringen av ABC eller Disney + og se dem i utlandet (utenfor USA).
 4. Hvis du vil se via ABC, må du logge på med en amerikansk kabel-TV-leverandør. For Disney + kreves et betalt abonnement.
 5. Gå til ABC eller Disney + og velg en video som skal spilles av uten begrensninger. Hvis innholdet fremdeles er blokkert, bør du tømme hurtigbufferen og informasjonskapslene til nettleseren din.

Hvordan se The Little Mermaid Live! på amerikansk TV

USAs flagg

I skrivende stund er den eneste måten å se The Little Mermaid Live! er på ABC (selv om den kommer til Disney + 12. november 2019). Dette krever at du har kabel-TV-abonnement og for å logge på ABC ved hjelp av innloggingsdetaljer for kabel-TV Du kan deretter se via ABC.com eller ABC-appen. Mens ABC er tilgjengelig via en rekke populære strømmetjenester inkludert AT&T TV og Hulu, The Little Mermaid Live! var bare tilgjengelig for å se direkte på sendingen og tilbys ikke på forespørsel.

Husk at ABC er regionlåst og bare tilgjengelig i USA. Du kan imidlertid fortsatt se fra utlandet ved å koble deg til en amerikansk server via en VPN. Et godt sted å starte er med ExpressVPN som tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at du kan prøve ExpressVPN risikofri og kreve full refusjon hvis VPN ikke oppfyller dine forventninger.

Hvor ellers kan jeg se The Little Mermaid online?

Hvis du ikke har kabel-TV-abonnement, den eneste andre måten å se på The Little Mermaid Live! vil være på Disney+. Streamingtjenesten skal lanseres i USA, Canada og Nederland 12. november 2019. Et amerikansk Disney + -abonnement er priset til $ 6.99 USD per måned, mens det årlige abonnementet er $ 69.99 (dette fungerer litt billigere til $ 5.83 per måned).

Disney + kommer til Australia og New Zealand 19. november 2019. Imidlertid vil slike som Storbritannia, Frankrike, Tyskland og Spania måtte vente til 31. mars 2020. Som sådan må du kanskje bruke en VPN i for å se The Little Mermaid Live! på Disney +, avhengig av hvor du befinner deg. Ved å koble til en server i USA, Canada eller Nederland, ville du ha en amerikansk, kanadisk eller nederlandsk IP-adresse for å fjerne blokkeringen av plattformen i utlandet.

Hva skal jeg vite om The Little Mermaid Live?

The Little Mermaid Live! er en musikalsk TV-spesial basert på animasjonsfilmen fra 1989, The Little Mermaid. Laget for ABC, den har et hybridformat der filmen ble projisert foran et live publikum og ispedd live musikalske fremføringer av sanger fra filmen (samt Broadway-sceneversjonen). The Little Mermaid Live! ble sendt på ABC 5. november, 2019, og tiltrakk seg 9,01 millioner seere.

Hvem er i rollebesetningen til The Little Mermaid Live?

Rollen til The Little Mermaid Live! består av forskjellige populære skuespillere og sangere. Spesielt, Auliʻi Cravalho er hovedrollen som prinsesse Ariel mens Jodi Benson, den originale stemmen til Ariel, introduserer det spesielle. Det har også Queen Latifah som Ursula, Shaggy som Sebastian, John Stamos som Chef Louis, Graham Phillips som Prince Eric, og Amber Riley som emcee.

Hvilke sanger har i The Little Mermaid Live?

The Little Mermaid Live! inneholder alle de populære sangene fra den originale animasjonsfilmen, inkludert Del av din verden og Under havet. Her er en fullstendig liste over sangene som er oppført i rekkefølgen av utseende:

 • Fathoms below - Eric, Grimsby og Ensemble
 • Daughters of Triton - Emcee, Ensemble
 • En del av din verden - Ariel
 • En del av din verden (gjenoppretting) - Ariel
 • Under havet - Sebastian, Ariel og Ensemble
 • Dårlige uheldige sjeler - Ursula og Ariel
 • Stemmen hennes - Eric
 • Les Poissons - Chef Louis
 • Kiss the Girl - Sebastian, Ensemble
 • Om bare - Ariel, Eric
 • Poor Unfortunate Souls (reprise) - Vanessa, Ursula
 • Happy Ending - rollebesetning
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 + = 86