Hvordan se Preacher sesong 4 online hvor som helst

Hvordan se Preacher sesong 4 online


AMCs originale serie Predikant kommer tilbake for sin fjerde og siste sesong 4. august kl. 21:00 EST (18:00 PST). Det vil komme 10 en times lange episoder i Preacher sesong 4, og hver av disse vil bli sendt live på AMC. Dessverre er AMC-innhold bare tilgjengelig i USA og Canada, noe som betyr at du trenger et virtuelt privat nettverk (VPN) for å se det i utlandet.

Selv om det er mange lyssky streaming-nettsteder som kan tilby Preacher sesong 4, Vi vil bare anbefale offisielle kilder. På denne måten kan du glede deg over fred i sjelen når du vet at strømmen ikke vil bli fjernet for brudd på opphavsretten midt i episoden, og du ser Preacher sesong 4 i høyeste kvalitet.

Predikant sesong 4 vil kun være tilgjengelig på regionlåste plattformer. Av denne grunn trenger du en VPN for å se på den utenfor USA og Canada.

Slik ser du Preacher sesong 4 online hvor som helst med en VPN

Det er et par ting du trenger å gjøre for å kunne se Preacher sesong 4 online med en VPN. Vi tar deg gjennom alt trinn for trinn:

Bruker en VPN for å se Preacher sesong 4 online

  1. Selv om du ikke trenger å registrere deg for en AMC-konto, må du logge deg på med TV-leverandørens detaljer for å se Preacher sesong 4 på AMC (det er også et alternativ å se reklamefri med AMC Premier i en månedlig gebyr på $ 4,99).
  2. Deretter må du registrere deg med en VPN. Dette skal være en tjeneste med servere i USA som kan fjerne blokkering av AMC. Vi anbefaler spesielt ExpressVPN. NordVPN og CyberGhost er imidlertid også vel verdt å vurdere.
  3. Last ned og installer VPN-appen eller nettleserutvidelsen for enheten du vil se AMC på.
  4. Åpne VPN-appen eller nettleserutvidelsen og koble til en server i USA.
  5. Tøm nettleserens hurtigbuffer og informasjonskapsler for å sikre at endringene trer i kraft.
  6. Gå til AMC og velg en episode av Preacher sesong 4 som skal fjernes! (Hvis ikke, anbefaler vi at du prøver en annen amerikansk server. Alternativt kan du kontakte VPNs kundesupport).

Det er verdt å nevne at når du får tilgang til AMC via en ny amerikansk IP-adresse, mottar du et 15-minutters ‘Preview pass’. Som sådan kan du teoretisk se Preacher sesong 4 gratis på AMC uten å logge på med en TV-leverandør. Imidlertid må du endre IP-adressen din hvert 15. minutt og tømme hurtigbufferen og informasjonskapslene i prosessen. Som sådan er det sannsynligvis ikke verdt bryet.

Hvordan se Preacher sesong 4 på amerikansk TV

USAs flagg

Den eneste måten å se Preacher sesong 4 på amerikansk TV er på AMC, som er en kabel-TV-kanal. Du kan også se live online på AMC Live via AMCs nettsted. Mens du ikke trenger en AMC-konto for å se hele episoder, du trenger å logge på med en TV-leverandør (AMC må være en del av denne TV-pakken).

Nye episoder av Preacher sesong 4 vil være tilgjengelige på nettet dagen etter at de har premiere på AMC. En annen måte du kan se på AMC er via direktesendt TV-streamingtjenester som FuboTV, PlayStation Vue og YouTube TV. Fordelen med disse tjenestene er at de lar deg streame AMC uten kabel-TV-abonnement. Hvis du er utenfor USA, er det beste alternativet å registrere deg hos en av disse tjenestene ved hjelp av en VPN. Ved å velge en server i USA, vil du kunne fjerne blokkeringen av tjenesten og se på AMC i utlandet.

Hvor ellers kan jeg se Preacher på nettet?

Mens sesong 4 skal ha premiere på AMC, kan du finne tidligere sesonger med Preacher på Hulu og Amazon Prime Video hvis du er i USA, eller Stan hvis du er i Australia. Det er derfor sannsynlig at sesong 4 av Preacher vil være tilgjengelig på slike plattformer i nærmeste fremtid. Du trenger en VPN for å fjerne blokkeringen av disse tjenestene fordi Hulu bare er tilgjengelig i USA og Stan er begrenset til Australia. Dessverre er Preacher ikke tilgjengelig på noen versjon av Netflix ennå.

Hulu abonnement er priset til $ 5,99 og $ 11,99 USD per måned. Husk at Amazon Prime Video bare tilbyr sesongene 1-2. Hvis du ikke er Prime-kunde, kan du kjøpe episoder fra sesongene 1-3 hver for $ 1,99 (SD) eller $ 2,99 USD (HD). Alternativt kan du kjøpe en hel sesong for $ 16.99 (SD) eller $ 19.99 USD (HD). I mellomtiden starter Stan-pakker på $ 10 AUD per måned.

Du kan prøve Amazon Prime Video og Stan gratis med en 30-dagers prøveperiode. Det er også verdt å vite at ExpressVPN, NordVPN og CyberGhost alle tilbyr en pengene-tilbake-garanti, slik at du kan prøve tjenestene deres risikofrie.

Kan jeg bruke en gratis VPN for å se Preacher sesong 4?

Du vil synes det er vanskelig å se Preacher sesong 4 med en gratis VPN. Predikant sesong 4 er bare tilgjengelig på AMC, og mange gratis VPN-er kan ikke fjerne blokkeringen (gratis VPN-er kjemper også for å fjerne blokkeringen av Netflix). Uavhengig av dette er ikke gratis VPN-er et godt valg for streaming. De har en tendens til å tiltrekke seg et høyt antall brukere som overbelaster det begrensede antallet servere. Resultatet er langsomme hastigheter med mye etterslep og buffering. Dessuten er det mange gratis VPN-plater som smitter båndbredden din.

Bortsett fra AMC, kan de fleste gratis VPN-er ikke fjerne blokkeringen av slike som Hulu, Amazon Prime Video og Stan. Dette betyr at du ikke lett vil kunne se Preacher sesonger 1-3. Gratis VPN-er mangler også sikkerhetsfunksjoner, inkludert kryptering og en kill switch. For å tjene penger, spam mange gratis VPN-er deg med annonser eller til og med logger surfeaktiviteten din og selger den til tredjepart. I motsetning, de beste VPN-er for å se på AMC og Predikant sesong 4 er raske, i stand til å oppheve blokkeringen av populære strømmetjenester og bruke kryptering og retningslinjer uten logger for å beskytte personvernet ditt.

Hva kan vi forvente av Preacher sesong 4?

Advarsel: Følgende inneholder plott spoilere fra sesong 3

Preacher sesong 3 avsluttet med at Jesse forlot hjemmet sitt til Angelville og gjenforent med Tulip. Deres mål er å redde Cassidy som blir holdt fanget av Herr Starr på Masada, hovedkvarteret i Grail. I mellomtiden forlot Saint helvete med Eugene med den hensikt å ha showdown med Jesse, Tulip og Cassidy.

Hvilke rollebesetningsmedlemmer som kommer tilbake for Preacher sesong 4?

De tre hovedpersonene til Jesse (Dominic Cooper), Tulip (Ruth Negga) og Cassidy (Joseph Gilgun) vil komme tilbake for sesong 4. Flere av de tilbakevendende rollebesetningene inkluderer Arseface (Ian Coletti), The Saint of Killers (Graham McTavish), Herr Starr (Pip Torrens), Lara Featherstone (Julie Ann Emery), Adolf Hitler (Noah Taylor) og Hoover (Malcolm Barrett).

Blir det en forkynner sesong 5?

Dessverre, sesong 4 markerer slutten for serien, som kunngjort av medskaperen og utøvende produsenten Seth Rogen som tok med til sosiale medier for å skrive: “Den fjerde og siste sesongen av‘ Preacher ’kommer. Det har vært en vill tur. Takk alle sammen."

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − = 43