Hvordan se Poldark sesong 5 i utlandet (utenfor Storbritannia)

Hvordan se Poldark sesong 5 i utlandet


Den nye sesongen av Poldark begynner å begynne 14. juli i Storbritannia. Sesong fem blir Aidan Turners siste utflukt som det betegnende Poldark, og vil løpe i åtte episoder, noe som betyr at det vil avsluttes en gang rundt 1. september. Nedenfor skal vi fortelle deg hvordan du kan leve strøm Poldark online gratis, uansett hvor du er i verden.

Vær oppmerksom på at vi bare vil anbefale offisielle kilder. Mens ulisensierte streaming-nettsteder ofte tilbyr populære show som Poldark, vi anbefaler ikke å bruke dem. Til å begynne med er videoen ofte lavoppløselig, men du kan også se at den er uklar eller har synkronisert lyd. I tillegg blir disse strømningene ofte tatt ned av opphavsrettsinnehavere, noe som betyr at du kanskje ikke engang får se slutten av episoden. Siden denne sesongen uansett vil være gratis tilgjengelig, er det ikke nødvendig å ty til uautoriserte strømningssider.

Å se på Poldark sesong 5 gratis, trenger du en VPN med mindre du er i Storbritannia.

Hvordan strømme Poldark til utlandet med en VPN

Er du ny på VPN-er og ikke sikker på hvordan du kommer i gang? Bare følg trinnene nedenfor for å omgå regionale begrensninger og strømme Poldark sesong fem fra hvor som helst i verden:

 1. Registrer deg først på en passende VPN-tjeneste. Vi anbefaler ExpressVPN, selv om CyberGhost og NordVPN begge er utmerkede og rimelige alternativer også.
 2. Last ned og installer VPN-appen. Det vil være flere forskjellige versjoner, så sørg for å få den riktige for enheten din.
 3. Bestem hvilke av tjenestene nedenfor du vil ha oss, og opprett en konto.
 4. Koble til en VPN-server på det aktuelle stedet. For eksempel bør du bruke en britisk server for å oppheve blokkeringen av BBC iPlayer eller en amerikansk server for PBS.
 5. Prøv å laste inn en video på den valgte tjenesten. Det bør begynne nesten umiddelbart, men hvis ikke, kan du prøve å tømme nettleserens cache og informasjonskapsler før du oppdaterer siden.

Som Poldark blir sendt direkte, er det viktig å sørge for at VPN-en din fungerer i forkant av premieren. Ved å gjøre det, garanterer du at det vil være god tid til å kontakte kundesupport hvis noe ikke fungerer som forventet, noe som betyr at du langt mindre sannsynlig går glipp av noe av det som er sikker på å være en spennende sesong.

Hvordan se Poldark sesong 5 gratis på britisk TV

Britisk flagg - union jackBritisk flagg - union jack - Storbritannia

Poldark vil sende kl. 21:00 BST (13:00 PST / 16:00 EST) på BBC One, som betyr du kan se den live på nettet BBC iPlayer eller TVPlayer.com. Begge disse tjenestene er gratis, men uansett hva du velger, må du først opprette en konto. Du vil bli bedt om å oppgi et postnummer, men dette brukes faktisk ikke til å bekrefte posisjonen din, og noen britisk postnummer fungerer. Etterpå er det bare å bekrefte e-postadressen din, logge på og begynne å strømme.

Se også: Hvordan få en IP-adresse fra Storbritannia

Det er også verdt å nevne det Poldark sesong 5 når ikke USA før flere måneder etter at den er vist i Storbritannia. Hvis du ikke kan vente så lenge eller er bekymret for å se spoilere før showet sendes i ditt land, kan du ganske enkelt få tilgang til disse plattformene fra utlandet med en VPN. Det beste av alt, BBC iPlayer lar deg ikke bare streame show live, det gjør dem tilgjengelige i 30 dager etter at de har sendt ut. Dette betyr at selv om du har andre planer når showet er på, vil du fremdeles kunne holde deg oppdatert.

Britisk lovgivning krever at du har en TV-lisens for å se noe (live eller på forespørsel) på BBC iPlayer. Ingen av plattformene sjekker imidlertid dette (BBC iPlayer viser av og til en popup som gir deg beskjed, men det er ganske inkonsekvent) så det fungerer i utgangspunktet på et æresystem.

Hvor ellers kan jeg se Poldark sesong 5 på nettet?

Poldark sesong 5 kommer sannsynligvis til å fly i flere land rundt om i verden, men ikke alle kringkastere lar deg se på nettet. Ta en titt nedenfor for å se alle PoldarkBekreftede internasjonale kringkastere:

USA

USAs flagg

Dessverre, som tidligere år, må amerikanske fans vente lenger enn de i Storbritannia for å se Poldark. USAs utgivelsesdato for Poldark sesong 5 er 29. september. Nye episoder blir sendt hver søndag kl. 21:00 EST (18:00 PST) på PBS fra 29. september..

Det er en annen fangst: PBS har ikke en direktesendt strøm. I stedet laster den opp episoder for avspilling på forespørsel like etter at de har sendt ut. Mens mange av disse showene kan sees gratis, er noen (inkludert Poldark) kan bare ses av THIRTEEN Passport-abonnenter. Denne tjenesten koster $ 5 USD per måned, men aksepterer bare betalingsmetoder knyttet til en amerikansk adresse. Som sådan er det nesten umulig å registrere seg fra utlandet med mindre du vanligvis bor i USA.

Hvis du har Amazon Prime Video, kan du streame disse episodene ved å registrere deg for PBS Masterpiece-tillegget. Det koster $ 5,99 per måned, og tilbyr en ukes gratis prøveperiode. Både PBS og Amazons amerikanske innholdsbibliotek er bare tilgjengelig i USA, så du må bruke en VPN for å få tilgang til dem i utlandet.

Andre lokasjoner

For øyeblikket er det ingen videre kringkastere som bekreftes å vise Poldark sesong 5. Flere detaljer vil trolig bli utgitt når premieren er kunngjort, men. Ikke bekymre deg: selv om den endelige serien ikke vil være på TV i landet ditt, er det en god sjanse for at du fortsatt vil kunne kjøpe den på Amazon Prime Video, iTunes eller Google Play Store.

Kan jeg se sesong 1–4 av Poldark på nettet?

Flere Netflix-biblioteker inkluderer tidligere sesonger av Poldark. For eksempel er hver forrige episode tilgjengelig på Netflix Sveits, og du kan se de tre første sesongene på Netflix Storbritannia, Irland, Frankrike, Belgia og Luxembourg. Netflix tilbyr en måned-lang prøveperiode, som betyr at med riktig VPN (vi anbefaler PrivateVPN for å fjerne blokkering av regionale Netflix-biblioteker), kan du se alle episoder av Poldark gratis, uansett hvor du er.

Dessverre er det vanskeligere å se sesong 4. Netflix Switzerland tilbyr hele sesongen, så en Netflix 30-dagers prøveversjon og en VPN som avblokkerer det sveitsiske biblioteket kan være et godt alternativ. Amazon Prime Video US tilbyr sesong 4 som en del av PBS Masterpiece addon. Prime kommer med en 30-dagers gratis prøveperiode, og PBS tilbyr syv dager gratis, så hvis du er rask, kan du streame hele sesongen gratis. I mange land vil det eneste alternativet være å kjøpe sesong 4 direkte på et nettsted som iTunes.

Hva vet vi om sesong 5?

Poldark har vært et av BBCs største show de siste årene, men kringkasteren forblir markant tett over den kommende femte sesongen. Vi vet at dette blir den endelige serien, at filmingen var ferdig i februar, og at det kommer åtte episoder, men hva med historien i seg selv?

Poldark er tilpasset fra en serie på 12 bøker av forfatteren Winston Graham. Sesongene 1–4 dekket omtrent syv av disse, og inntil nylig ble det antatt at sesong fem ville fortsette trenden. Imidlertid begynner bok åtte, "The Stranger From the Sea" 11 år etter hendelsene i den syvende.

I stedet for å begynne på en ny historie og risikere å etterlate plotttråder uavklarte, har showets forfatter Debbie Horsfield bestemt seg for å stille sesong fem under dette gapet mellom bøkene. Detaljer er knappe, selv nå, men den offisielle Poldark Twitter-kontoen stilte nylig dette spørsmålet: "Hvis landet ditt forråder deg, til hvem skylder du da lojalitet?".

Poldark sesong 5 rollebesetning

Showets hovedbesetning forblir stort sett uendret fra tidligere sesonger (om enn med to karakterer som mangler som et resultat av hendelsene i sesong 4). Det er noen få nye tillegg også; ta en titt nedenfor for å se hvem som vil være i PoldarkFemte og siste serie:

 • Aidan Turner som Ross Poldark
 • Eleanor Tomlinson som Demelza Poldark
 • Jack Farthing som George Warleggan
 • Luke Norris som Dwight Enys
 • Caroline Enys som Gabriella Wilde
 • Kerri McLean (karakter som ennå ikke navngitt)
 • Sofia Oxenham som Tess
 • Vincent Regan (karakter som ennå ikke navngitt)
 • Freddie Wise (karakter som ennå ikke navngitt)
 • Peter Sullivan (karakter som ennå ikke navngitt)
 • Lily Dodsworth-Evans (karakter som ennå ikke navngitt)
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1