Hvordan se Outlander sesong 4 online (utenfor USA)

Hvis du har ventet på å se flere av Claire og Jamie Frazers eventyr, lurer du kanskje på hvordan du kan se på Outlander Sesong 4 online. Denne artikkelen vil diskutere hvordan du kan leve strøm Outlander i USA, Canada, Storbritannia, Australia og andre land. Den vil også diskutere hvordan du ser på Outlander hvis du reiser til utlandet og som er de beste VPN-ene for streaming Outlander.


Outlander på STARZ

Hvis du har et amerikansk kredittkort, er det den billigste og enkleste måten å få tilgang til nye til å abonnere på STARZ direkte Outlander episoder. Hvis du reiser utenfor USA, er ExpressVPN den beste VPN-en til å bruke. For brukere som ikke kan få et STARZ-abonnement, er W Network, Amazon Prime og Watch Foxtel-appen og nettstedet alternativer der dette er tilgjengelig.

Utlandsbilde 2

Outlander Sesong 4 har premiere 4. november klokka 20.00. EST i USA på STARZ. Den vil ha 13 episoder.

Denne artikkelen vil bare dekke offisielle kilder. Selv om det sannsynligvis vil være nettsteder som har piratkopierte strømmer av Outlander, de kan inneholde skadelig programvare eller ha andre sikkerhetsproblemer. I tillegg har uoffisielle strømmer ofte lav oppløsning eller er utsatt for buffring og krasj. Vi anbefaler ikke å bruke uoffisielle kilder for å streame Outlander.

Beste VPN for Outlander: Express VPN

Express VPN låser opp nettsteder

Mens det er mange offisielle alternativer for streaming Outlander online, alle blokkerer brukere som befinner seg utenfor bestemte land. For eksempel er STARZ direkte bare tilgjengelig i USA og W Network er bare tilgjengelig i Canada. Hvis du abonnerer på et av disse nettverkene og deretter reiser utenfor landet det ligger i, vil du ikke kunne se Outlander.

Løsningen på dette problemet er å bruke en VPN for å skjule IP-adressen din. Dette vil tillate deg å glede deg Outlander episoder over hele verden. En VPN vil også hjelpe deg med å beskytte deg mot midt-angrep, ISP-snooping, ISP-hastighetsregulering og andre personvernskrenkelser.

Den beste VPN for fans av Outlander og andre STARZ-programmering er ExpressVPN. Den holder ingen logger, har servere i over 90 land og har en bevist track record for å komme seg rundt geoblokker fra Starz.com, Netflix, Hulu og andre strømmetjenester.

TRE MÅNEDER GRATIS: Velg ExpressVPNs årlige plan for å spare 49% og få en ekstra tre måneders dekning gratis.

Hvordan se på Outlander Sesong 4 online

STARZ har lisensiert Outlander til forskjellige strømmetjenester i forskjellige land. Her er hvor du kan se på Outlander i USA, Canada, Storbritannia og Australia.

forente stater

Outlander i USA

Hvis du har et kreditt- eller debetkort som ble utstedt i USA, er den enkleste måten å se nye episoder av Outlander er ved å koble til det offisielle nettstedet til STARZ. STARZ frittstående strømmetjeneste er tilgjengelig for $ 8.99 / måned med en 7-dagers gratis prøveperiode.

Noen over-the-top TV-tjenester tilbyr også STARZ som addon-kanal. Hvis du allerede har en av disse tjenestene, kan det være lurt å legge STARZ til den i stedet for å få STARZ direkte. Her er noen populære TV-leverandører som tilbyr STARZ:

  • Slynge-TV ($ 9 / måned)
  • Hulu med Live TV ($ 8.99 / måned)
  • YouTube TV ($ 9 per måned)
  • DIREKTE NU (inkludert i $ 75 / måned "Gotta Have It" -pakke eller for $ 8 lagt til andre pakker)

Hvis du har kabel- eller satellittjeneste, kan du se på Outlander på STARZ.com ved å bruke tjenestens påloggingsinformasjon.

Canada

Outlander på W

I Canada, Outlander er tilgjengelig på W Network. Hver nye episode blir sendt kl. EST, en time etter at den er ferdig med å sende i USA. For å se på nettet, naviger til det offisielle W-nettstedet og logg inn med TV-leverandøren. Vi har ikke sagt hvilken dag eller klokkeslett hver episode blir lagt ut på nettstedet. Men den vanlige praksisen for de fleste nettverk er å legge ut nye episoder enten natten de lufter eller dagen etterpå.

Storbritannia

Outlander i Storbritannia

I Storbritannia, nytt Outlander episoder er tilgjengelige dagen etter at de sendes gjennom Amazon Prime. Innbyggere i Storbritannia kan registrere seg på Amazon Prime Video til en pris av £ 7,99 / måned, med en 30-dagers gratis prøveperiode. Hvis du ikke vil abonnere på Prime, er et annet alternativ å leie Outlander episoder dagen etter at de lufter for kr 2,49 stykket.

Australia

Outlander i Australia

I Australia, Outlander sendes på Foxtel hver mandag kl. AEDT, som begynner med premieren 5. november. Nye episoder kan sees på nettet via Watch Foxtel-appen og nettstedet. Et Foxtel-abonnement koster $ 30 AUD / måned for det billigste alternativet.

Slik strømmer du Outlander i utlandet med VPN

Du må ha en betalingsmåte i landet der du planlegger å se Outlander. For eksempel trenger du et amerikansk kredittkort for å abonnere på STARZ direkte og et australsk kredittkort for å abonnere på Foxtel.

Hvis du reiser utenfor landets grenser, vil du få et problem. Tjenesten du betalte for vil være i ett land, mens du får tilgang til Internett fra et annet land der den tjenesten er blokkert.

Du kan løse dette problemet ved å bruke en VPN for å skjule IP-adressen din. Slik strømmer du Outlander og andre programmer i utlandet med VPN:

  • Bestem hvilken VPN-leverandør som skal brukes. Vi anbefaler ExpressVPN, men NordVPN og Cyberghost er også gode valg
  • Naviger til VPN-leverandørens nettsted og installer programvaren
  • Når programvaren lastes inn, velger du en server innen landet for tjenesten du abonnerer på. Hvis du for eksempel har et abonnement på Foxtel, velger du en australsk server. Hvis du har et abonnement på STARZ, velger du en amerikansk server
  • Koble til tjenestens nettsted og klikk på episoden du vil se

Kan jeg strømme Outlander med en gratis VPN?

I stedet for å belaste et abonnementsgebyr, registrerer gratis VPN-er data om hva kundene gjør på nettet. De selger deretter denne informasjonen til annonsører. Denne praksisen vekker bekymring for personvern.

Gratis VPN-er har også datagrenser som vanligvis er for lave til å tillate streaming av video. Og de har tusenvis av brukere som prøver å koble seg til dårlig infrastruktur som nesten aldri blir oppgradert. Begrensningene deres og hensynet til personvern gjør dem til et veldig dårlig alternativ for de fleste aktiviteter, til og med nettlesing.

Vi anbefaler bare VPN-er som har høye hastigheter og robust personvern. Dessverre passer ingen gratis VPN-er som vi kjenner til for øyeblikket den beskrivelsen. Imidlertid tilbyr mange utmerkede VPN-abonnementer abonnement så lave som $ 3- $ 7 per måned hvis du melder deg på en lang nok periode. Her er en liste med mer informasjon.

Hva er Outlander?

Outlander er et TV-drama basert på seriens bøker av Diana Gabaldon med samme navn. Den ble utviklet av Ronald D. Moore (Star Trek: The Next Generation, Battlestar Galactica, Helix). Det har Catriona Balfe som Claire Randall (senere Claire Fraser) som befinner seg transportert tilbake i tid etter å ha besøkt Craigh na Dun. Hun ender opp på 1700-tallet, hvor hun møter noen skotske høylandere som blir jaget av britiske tropper.

Claire forelsker seg i en av høylandsmennene som heter James Frazer. I prosessen blir hun fanget opp i det jakobittiske opprøret når det sprer seg til Frankrike. Fans av Outlander elsker måten den vever historiske fakta inn i historien. Det finnes informasjon om de skotsk-britiske krigene på 1700-tallet, det jakobittiske opprøret i Frankrike og mange andre hendelser i europeisk historie. De liker også de komplekse plottetvendingene, gory action-scenene og sterke karakterer i serien.

Hvis du vil ta igjen de foregående sesongene før du ser på den nye, er hele serien tilgjengelig på STARZ-appen og nettstedet i USA og Amazon Prime i Storbritannia.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 + = 48