Hvordan se iZombie sesong 5 online hvor som helst

Hvordan se iZombie sesong 5 online


Sesong 5 av iZombie har premiere torsdag 2. mai kl 17:00 PST / 20:00 EST. Det vil sannsynligvis komme 13 episoder, som i tidligere sesonger, og med en per uke betyr det at showet skal være ferdig 25. juli, uten å forhindre uventede tilbakeslag. Nedenfor forklarer vi hvordan du ser på hver eneste episode av iZombieFemte og siste sesong, uansett hvor du er i verden.

Det bør du merke deg Vi vil bare anbefale offisielle kilder. Selv om den nye serien kan være tilgjengelig på ulisensierte strømmsider, anbefaler vi sterkt å holde deg til offisielle kringkastere, spesielt som du kan se gratis på nettet ved å følge guiden vår. Til å begynne med er videokvaliteten ofte mye høyere, og det er ingen sjanse for at episodene blir tatt offline for brudd på opphavsretten. Du kan streame iZombie sesong 5 gratis uansett, det er ingen reell fordel å bruke lyssky, uautoriserte strømningssider.

Alle plattformene som vises iZombie er regionlåst, noe som betyr at du trenger en VPN for å bruke dem fra utlandet.

Hvordan strømme iZombie sesong 5 i utlandet med en VPN

Det er enkelt å omgå regional blokkering når du vet hvordan. Nedenfor forklarer vi hvordan du kan fjerne blokkering og strømming iZombie hvor som helst i verden:

 1. Begynn med å registrere deg på en passende VPN-tjeneste. Vi anbefaler å bruke ExpressVPN, men NordVPN og CyberGhost er begge utmerkede og rimelige alternativer.
 2. Last ned og installer VPN-appen, og sørg for å få riktig versjon for enheten din.
 3. Bestem hvilken av streamingplattformene du vil fjerne blokkeringen.
 4. Koble til en av VPN-serverne på det aktuelle stedet. For eksempel må du bruke en amerikansk server for å oppheve blokkeringen av CW eller en britisk server for Netflix UK.
 5. Prøv å spille av en video på den valgte tjenesten. Det meste av tiden skal det begynne umiddelbart, men hvis det ikke gjør det, tøm nettleserens cache og informasjonskapsler, så oppdater siden.

Slik stream iZombie sesong 5 gratis på amerikansk TV

USAs flagg

CW produserer og sender iZombie i USA. Dette er gode nyheter, siden CW lar brukerne gjøre det se gratis på de fem siste episodene av programmene. Du trenger ikke en gang å opprette en konto for å se på. Når det er sagt, er det et par ting å være klar over: for det første vil disse episodene ikke være live; i stedet blir de lagt til på-demand-biblioteket noen timer etter at de er ferdig med å sende på TV. Når nye episoder kommer, blir eldre fjernet fra CWs nettsted. Dette betyr at du har fire uker på deg når du går glipp av en episode.

Hvis du heller vil se den nye serien live, er det flere måter å gjøre det på. USTVNow er en strømmetjeneste designet for å la medlemmer av de amerikanske væpnede styrker se amerikansk TV mens de er på utplassering. Ettersom den faktisk ikke sjekker om du er i hæren eller ikke, kan noen registrere seg; USTVNow lar deg registrere deg selv om du ikke bor i Amerika. Denne plattformen inkluderer CW (og fire andre kanaler) i sin gratis plan.

Du kan også streame CW live med en YouTube-TV, fuboTV eller Hulu med Live TV-abonnement. Med mindre du allerede har disse tjenestene, er det ikke verdt å registrere deg, da ingen av disse plattformene tilbyr en gratis prøveperiode som er lang nok til å se hele den femte sesongen av iZombie.

Ønsker du å fange opp eldre episoder før den nye serien? Netflix US tilbyr for tiden sesongene 1-4, og selv om det vanligvis koster $ 8.99 USD per måned, er det en 30-dagers gratis prøveperiode. Avbryt bare når du er ferdig for å unngå å bli siktet.

Tjenestene nevnt ovenfor er bare tilgjengelige i USA, men du kan få tilgang til dem fra utlandet med en VPN. ExpressVPN kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti slik at du kan prøve det risikofritt.

Hvor ellers kan jeg streame iZombie online?

CW er ikke det eneste stedet å se på iZombie. Faktisk vil showets siste sesong være tilgjengelig i flere land rundt om i verden. Nedenfor forklarer vi hvordan du kan streame iZombie der du er:

Netflix

iZombie Netflix

For de fleste, den enkleste måten å se på vil være på Netflix. Episoder fra sesong 5 vil bli lagt til de kanadiske og britiske Netflix-bibliotekene morgenen etter at de har sendt ut i USA. I motsetning til med mange andre show, iZombieTilgjengeligheten er overraskende konsistent fra et regionalt bibliotek til et annet. Som sådan er de i andre land der Netflix-katalogen inkluderer iZombie kunne se nye episoder lagt til omtrent samtidig. Dette er ikke bekreftet ennå, men hvis du ikke finner noen andre kilder i landet ditt, vil det ikke skade å sjekke Netflix bare i tilfelle.

For øyeblikket kan du finne de fire første sesongene av iZombie i mer enn et dusin Netflix-biblioteker, inkludert Netflix, USA, Storbritannia, Canada, Mexico, Frankrike, Tyskland og India. Prisene varierer avhengig av hvor du bor, men gjennomsnittlig kostnad for et standardabonnement er rundt $ 8,33 USD. Netflix tilbyr også en 30-dagers gratis prøveperiode, så du kan se om sesong 5 er tilgjengelig på ditt sted før du begir.

Netflix er geobegrenset, og endrer det tilgjengelige innholdet basert på din beliggenhet. For å få tilgang til et bestemt Netflix-bibliotek fra utlandet, må du koble til et VPN.

Stan

iZombie Stan

Stan har eksklusive rettigheter til å kringkaste iZombie i Australia. Denne tjenesten lar deg for tiden streame hver forrige episode, og vil begynne å vise sesong 5 3. mai, akkurat som Netflix gjør i land utenfor USA.

Pakker starter på $ 10 AUD per måned, selv om du må betale litt mer hvis du vil se på flere skjermer samtidig. Hver plan inkluderer en 30-dagers gratis prøveperiode, Det er imidlertid mulig å se noen, men ikke alle, av den nye serien gratis. Selvfølgelig, hvis du er tålmodig, er det ingenting som hindrer deg i å vente til sesong 5 er ferdig og bruke gratis prøveversjon til å overse hver episode.

Denne tjenesten sjekker om betalingsmetoden din er koblet til en australsk adresse, så det er veldig vanskelig for utenlandske brukere å registrere seg, selv om australiere i andre land kan registrere seg som normalt. Siden Stan er regionlåst, må du fortsatt koble til en australsk VPN-server for å se på noe.

Hva du kan forvente fra sesong 5 av iZombie

Selv om sesong fire hadde sin rettferdige del av vendinger, er historien ikke over ennå. Det er imidlertid bekreftet iZombie kommer ikke tilbake for en sjette sesong, med en av programmets skapere, Rob Thomas, og uttalte at showet bare trengte en sesong til for å pakke ting opp.

Skribentene har absolutt utskrevet sitt arbeid. I løpet av den siste sesongfinalen bestemte Liv seg for å fortsette som Renegade. Med en voksende zombiepopulasjon i New Seattle vil spenningen sannsynligvis fortsette å vokse mellom mennesker og de vandøde. Når Ravi jobber med en bedre kur, kan ting faktisk ende på en optimistisk note, og hvis det ikke er noen zombier, er det ikke behov for en Renegade, som hypotetisk kan gi Liv frihet til å vende tilbake til livet hun hadde før sesongens begivenheter en.

iZombie sesong 5 rollebesetning

For det meste vil rollebesetningen forbli uendret til sesong 5, med tre bemerkelsesverdige unntak. To hovedpersoner (som vi ikke vil navngi) ble drept i finalen i sesong 4, og på grunn av anklager om seksuell mishandling vil Robert Knepper ikke reprise sin rolle som Angus McDonough. Ellers kan fans se frem til å se alle favorittfigurene sine en siste gang i iZombie sesong 5.

 • Rose McIver som Liv
 • Malcolm Goodwin som Clive
 • Rahul Kohli som Ravi
 • David Anders som Blaine
 • Robert Buckey som major Lilywhite
 • Aly Michalka som Peyton
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − = 12