Hvordan se I’m a Celebrity 2019 online gratis hvor som helst

Hvordan se jeg er en kjendis Få meg ut av her på nettet


Sesong 19 av Jeg er en kjendis startet 17. november. Det kommer en ny times lang episode hver natt klokka 21.00 GMT (kl. 16.00 EST), og hvis tidligere sesonger er noe å gå, bør showet gå i omtrent tre uker. Les videre for å finne ut alt du trenger å vite om denne serien, samt hvordan du kan leve strøm Jeg er en kjendis 2019 online gratis, fra utlandet.

Vær oppmerksom på at vi bare vil anbefale offisielle kilder. Dette showet er ekstremt populært, og som sådan er ulisensierte strømmer nesten uunngåelige. Imidlertid er ikke bare disse utsatt for å bli tatt offline for brudd på opphavsretten, men de er også vanligvis av veldig dårlig kvalitet, med laggy, lavoppløselig video. Du kan streame Jeg er en kjendis Få meg ut herfra gratis uansett, så det er ikke nødvendig å bruke skyggefulle, uautoriserte kilder.

Jeg er en kjendis 2019 sendes utelukkende på ITV Hub, en strømmetjeneste som bare er tilgjengelig i Storbritannia. Hvis du er i et annet land, trenger du en VPN for å se på.

Hvordan se jeg er en kjendis på nettet i utlandet ved hjelp av en VPN

De fleste streamingplattformer sjekker brukerens IP-adresse for å se hvor de er i verden. Når du kobler til en VPN, får du imidlertid en ny IP-adresse som tilsvarer landet du valgte server i. Dette gir tjenester for å tro at du er på ønsket sted, og lar deg bruke regionlåste plattformer fra i utlandet. Dette er lettere enn det høres ut; bare følg trinnene nedenfor.

Slik ser jeg på Jeg er en kjendis 2019 online gratis hvor som helst:

 1. Registrer deg først på en passende VPN. Vi anbefaler ExpressVPN selv om CyberGhost og NordVPN er to lavkvalitetsalternativer.
 2. Last deretter ned og installer programvaren. Merk at det vanligvis er flere forskjellige apper tilgjengelige, så sørg for at du får den som passer til enheten din.
 3. Koble til en av VPNs britiske servere. Hvis du kan velge servere i en bestemt by, er London og Manchester vanligvis sterke valg.
 4. Opprett en ITV Hub-konto. Dette er gratis og tar bare et minutt, selv om du vil bli bedt om å oppgi et britisk postnummer. Vær oppmerksom på at ITV faktisk ikke bekrefter at du bor der, så du kan oppgi et gyldig britisk postnummer.
 5. Til slutt kan du prøve å spille av en video på ITV Hub. Du bør oppdage at det lastes nesten øyeblikkelig, men hvis ikke, prøv å tømme informasjonskapslene og oppdatere siden.

Siden nye episoder av Jeg er en kjendis vil bli sendt direkte, anbefaler vi at du tar noen minutter før tiden for å forsikre deg om at VPN-en din fungerer feilfritt. Denne tilnærmingen betyr at hvis du får problemer, bør du fortsatt ha god tid til å få hjelp fra VPNs supportteam.

Hvordan se I’m a Celebrity Get Me Out of Here gratis på britisk TV

Britisk flagg - union jackBritisk flagg - union jack - Storbritannia

Som alltid er ITV det eksklusive hjemmet til Jeg er en kjendis Få meg ut herfra. Dette betyr at du kan stream hver episode live og gratis ved hjelp av ITV Hub. Som en ekstra bonus er det ingen grunn til å bekymre deg for å savne en episode, siden du kan se dem på forespørsel i flere uker etter at de har sendt ut.

Dessverre er ITV Hub bare tilgjengelig i Storbritannia, og det er ingen internasjonale Jeg er en kjendis kringkastere ennå. Du kan fremdeles få tilgang til ITV Hub fra utlandet ved å koble til en britisk VPN-server. Har du ikke et VPN ennå? ExpressVPN kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, noe som betyr at du kan prøve det risikofritt og kreve full refusjon hvis du ikke er imponert.

Hvordan fungerer jeg som en kjendis? Få meg ut av dette?

De Jeg er en kjendis formatet er faktisk ganske greit; kjendiser bor i jungelen i noen uker, og seerne stemmer for hvilken deltaker de ønsker å se gjennomføre en "Bushtucker-rettssak." Disse resulterer ofte i at kjendisen må spise eller komme ubehagelig nær bugs og andre skapninger, selv om, fra i år blir det ikke spist levende insekter.

Etter rundt to uker får publikum muligheten til å stemme for kjendisen de vil vinne. Hver episode, den deltakeren med det laveste antallet visninger, blir kastet ut til bare én er igjen. ITV gir deretter en donasjon til vinnerens veldedige valg.

Hvem er årets konkurrenter?

Det vil være 10 deltakere i år, og som alltid vil Ant og Dec presentere. Ta en titt nedenfor for en fullstendig liste over Jeg er en kjendis Få meg ut herfra Deltakere i 2019:

 • Caitlyn Jenner (tidligere idrettsutøver, reality-TV-stjerne)
 • Ian Wright MBE (fotballspiller)
 • Adele Roberts (DJ)
 • Nadine Coyle (Girls Aloud singer)
 • Myles Stephenson (Rak-Su-sanger)
 • Andrew Maxwell (komiker)
 • Jacqueline Jossa (skuespiller)
 • Roman Kemp (DJ)
 • James Haskell (rugbyspiller)
 • Kate Garraway (TV-programleder)
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − 61 =