Hvordan se His Dark Materials online gratis (selv om du er i utlandet)

Hvordan se His Dark Materials online gratis, selv om du er i utlandet


Hans mørke materialer har premiere Søndag 3. november klokka 20.00 GMT (16.00 EST / 13.00 PST) på BBC One. Mens du kan se His Dark Materials gratis på BBC iPlayer, trenger du en VPN (Virtual Private Network) for å se fra utlandet, da innholdet i denne plattformen er geobegrenset. Hvis du prøver å se utenfra Storbritannia, ser du følgende melding: "BBC iPlayer fungerer bare i Storbritannia. Beklager, det skyldes rettighetsproblemer. "

Vi anbefaler bare offisielle kilder for å se på det nye Hans mørke materialer TV-serier på nettet. Årsaken til dette er at uautoriserte strømmer vanligvis har lav oppløsning med dårlig totalytelse og vanligvis ikke er lovlige. Du kan godt oppleve at en ulisensiert kilde regelmessig blir avbrutt av buffring og etterslep. I tillegg risikerer uoffisielle strømmer å bli tatt offline for brudd på opphavsretten. Heldigvis kan du se His Dark Materials online gratis på BBC iPlayer.

Hans mørke materialer vil bare være tilgjengelig på regionlåste plattformer. Som sådan trenger du en VPN for å se utenfra Storbritannia.

Hvordan se His Dark Materials online gratis

Den gode nyheten er at det er raskt og enkelt å sette opp en VPN og fjerne blokkering av BBC iPlayer i utlandet. Følg disse enkle trinnvise instruksjonene for å se på hans mørke materialer fra hvor enn du er i verden.

Slik kan du se His Dark Materials online gratis fra utlandet:

  1. Registrer deg med en VPN som blokkerer BBC iPlayer. Vi anbefaler ExpressVPN. NordVPN og CyberGhost jobber imidlertid også med BBC iPlayer og tilbyr god valuta for pengene.
  2. Last ned og installer en VPN-app eller nettleserutvidelse. Forsikre deg om at det er riktig versjon for enheten din (enheten du vil se His Dark Materials fra).
  3. Åpne VPN-appen eller nettleserutvidelsen og koble til en server i Storbritannia. Dette vil gi deg den britiske IP-adressen som trengs for å fjerne blokkering av BBC iPlayer fra utlandet.
  4. Gå til BBC iPlayer og registrer deg for en gratis konto, oppgi en e-postadresse og opprett et passord. Du vil også bli bedt om følgende informasjon: fødselsdato, land og et britisk postnummer (hvilket som helst postnummer i Storbritannia vil gjøre).
  5. Test VPN ved å velge en direktesendt strøm av en av BBC-kanalene (Hans mørke materialer vil bli sendt på BBC One). Innholdet skal nå fjernes!

Har du fortsatt problemer med å se BBC iPlayer? Prøv å tømme nettleserens hurtigbuffer og informasjonskapsler for å forsikre deg om at din forrige IP-adresse er glemt. Det kan også være verdt å koble til en annen britisk server i tilfelle IP-adressen du bruker er svartelistet.

Hvordan se His Dark Materials gratis på britisk TV

Storbritannia flagg

Du kan se på Hans mørke materialer online gratis på BBC iPlayer. Dette krever at du har en BBC iPlayer-konto, men det er gratis å opprette en konto og tar bare et minutt. Det er ingen grunn til bekymring hvis du går glipp av en episode, da BBC iPlayer gjør innholdet tilgjengelig på forespørsel i flere uker etter sending.

BBC iPlayer er bare tilgjengelig i Storbritannia, så hvis du reiser til utlandet vil du ikke kunne se den. Dette betyr at du vil trenge en VPN for å kunne strømme hans mørke materialer i utlandet (utenfor Storbritannia). Ved å koble til en server i Storbritannia, kan du få en britisk IP-adresse for å fjerne blokkering av BBC iPlayer hvor som helst. ExpressVPN kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at du kan prøve det med BBC iPlayer og motta full refusjon hvis det ikke oppfyller dine forventninger.

Hvor ellers kan jeg se His Dark Materials på nettet?

BBC er ikke det eneste stedet du kan se His Dark Materials. Faktisk er dette en fellesproduksjon med HBO. Mens His Dark Materials vil ha premiere på BBC One og BBC iPlayer 3. november, det kommer til HBO et døgn senere 4. november. HBO er tilgjengelig i USA og dusinvis av land over hele verden. Dette inkluderer Canada, Kina og Spania.

Mens BBC iPlayer er gratis å se, er HBO en abonnementstjeneste. Det er flere måter du kan se HBO på. Du kan finne at du kan legge den til din eksisterende TV-pakke (prisene varierer). Dette vil tillate deg å se via HBO Go-appen. Imidlertid er det også muligheten til å gå kabelfri med HBO Now. Mens abonnementsprisene varierer fra land til land, koster et amerikansk HBO-abonnement $ 14,99 USD per måned. Dette inkluderer en 7-dagers gratis prøveperiode (gratis prøveperiode varierer også fra land til land og kan vare så lenge som en måned).

Hvis du er utenfor USA, kan du fremdeles få tilgang til HBO-kontoen og innholdet ditt med en VPN og se His Dark Materials. ExpressVPN er det beste alternativet (ikke alle VPN-er fungerer med HBO).

Til slutt kan HBO også nås via forskjellige strømmetjenester inkludert Amazon Prime Video, Apple TV, Hulu, AT&T TV, PlayStation Vue og The Roku Channel. I likhet med BBC iPlayer er HBO geo-blokkert. Hvis du er i et land der HBO ikke er tilgjengelig, eller du vil se et annet lands versjon av HBO, trenger du en VPN.

Kan jeg bruke en gratis VPN for å se His Dark Materials online?

dessverre, mange gratis VPN-er kan ikke fjerne blokkering av BBC iPlayer eller HBO. Det som er verre, de som kan fjerne blokkeringen av slike strømmetjenester pleier å være altfor trege. Gratis VPN-er er beryktet for sine lave hastigheter og ytelsesproblemer, inkludert forsinkelse og buffering. Unødvendig å si, dette kan hindre din glede av hans mørke materialer.

En annen grunn til at vi anbefaler forsiktighet med gratis VPN-er er deres mangel på sikkerhet. En kvalitets VPN bør kryptere dataene dine og inkludere en ikke-logg-policy for å beskytte personvernet ditt. Noen gratis VPN-er tilbyr ikke slike funksjoner. Faktisk, noen faktisk logg på nettleserdataene til brukerne og selge den til tredjepart. Av disse grunner føler vi at gratis VPN-er ikke er verdt risikoen.

Hva kan vi forvente av hans mørke materialer?

His Dark Materials er en britisk fantasy-adventure-serie basert på roman-serien av Philip Pullman. Hans mørke materiale, som ligger i en alternativ verden der mennesker har følgesvenner med dyr, følger Lyra, en ung foreldreløs jente som bor sammen med lærde ved Jordan College, Oxford, som oppdager en farlig hemmelighet og søker etter sin savnede venn.

Den første sesongen består av åtte episoder og vil følge hendelsene i Northern Lights, den første boken i His Dark Materials-trilogien. Showet er allerede fornyet for en andre sesong, består av ytterligere åtte episoder for å følge hendelsene i oppfølgeren The Subtle Knife. Det er derfor sannsynlig at det kommer en tredje sesong basert på den endelige boken, The Amber Spyglass.

Hvem er i rollebesetningen til His Dark Materials?

Hans mørke materialer har tiltrukket seg et imponerende rollebesetning. James McAvoy vil spille som Lord Asriel mens Ruth Wilson skildrer fru Coulter. Dafne Keen spiller den unge hovedpersonen, Lyra. Flere rollebesetningsmedlemmer inkluderer The Wire's Clarke Peters (The Master) og Lin-Manuel Miranda (skaper og stjerne av musikalen Hamilton) som Lee Scoresby.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 + = 64