Hvordan se DC Titans sesong 2 online hvor som helst

Hvordan se Titans sesong 2 online


Titans sesong 2 har premiere fredag ​​6. september på DC Universe. Den første sesongen besto av 11 episoder, så forutsatt at DC holder seg til en ukeplan, kan vi forvente at sesong 2 skal være ferdig 15. november. Les videre for å finne ut hvordan du ser på Titans Sesong 2 på nettet, og ikke bekymre deg hvis du er utenfor USA, siden vi også vil forklare hvordan du ser fra utlandet.

Det er viktig å merke seg det Vi vil bare anbefale offisielle kilder. Titans er et av DCs mest populære show, og vil følgelig sannsynligvis være tilgjengelig på lyssky streaming-nettsteder. Vi fraråder imidlertid å bruke ulisensierte strømmer. De har ofte veldig lav kvalitet, og for å gjøre vondt verre, kan de når som helst tas offline når det gjelder brudd på opphavsretten. Med offisielle kringkastere i flere land er det ikke nødvendig å ty til upålitelige tredjepartsstrømmer.

Titans vises bare på regionlåste plattformer, så hvis du bor i et land som ikke støttes, trenger du en VPN for å se.

Hvordan se Titans sesong 2 i utlandet ved hjelp av en VPN

Fjern blokkering og strømming Titans i utlandet er faktisk ganske enkelt med riktig VPN. Nedenfor vil vi lede deg gjennom prosessen trinn for trinn.

Slik ser du Titans sesong 2 fra hvor som helst med en VPN:

 1. Begynn med å registrere deg for en passende VPN. Vi anbefaler spesielt ExpressVPN, men CyberGhost og NordVPN er to eksepsjonelle rimelige alternativer.
 2. Last ned og installer riktig versjon av VPNs app for enheten din.
 3. Nå, koble til en av VPNs amerikanske servere.
 4. Besøk nettstedet DC Universe og opprett en konto. Du blir bedt om et postnummer hvis du prøver å betale med kort, men det er en løsning. Denne tjenesten godtar betaling fra en hvilken som helst PayPal-konto, også de som er koblet til adresser utenfor USA.
 5. Til slutt, prøv å spille av en video. Den skal lastes umiddelbart, men hvis du ser en feil ("Beklager, denne tjenesten er bare tilgjengelig i USA”), Tøm informasjonskapsler og hurtigbuffer, og oppdater siden. Hvis problemer vedvarer, kan du kontakte VPNs supportteam for ytterligere hjelp.

Hvordan se Titans sesong 2 på amerikansk TV

USAs flagg

Forutsigbart i USA, Titans Season 2 wdårlig luft utelukkende på DC Universe. Denne tjenesten koster $ 7.99 USD per måned eller $ 74.99 per år, pluss skatt. Det er en syv dager lang prøveperiode, som betyr at du kan registrere deg, se den første sesongen av Titans gratis, og avbryt hvis du bestemmer at dette showet ikke er noe for deg. Dessverre, siden nye episoder blir utgitt ukentlig, vil du ikke kunne strømme hele andre sesong gratis på denne måten (med mindre du er villig til å vente til den er ferdig).

Selv om vi ikke vet nøyaktig tidspunktet for at episoder skal lastes opp, kan vi spekulere. Episoder av andre DC Universe-show som Dommepatrulje og Swamp Thing gikk live klokka 06.00 (kl. 9.00) hver uke, så vi med rimelighet kan anta Titans sesong 2 vil følge samme plan.

DC Universe er regionlåst og for øyeblikket bare tilgjengelig i USA. Du kan imidlertid registrere deg og se på Titans sesong 2 i utlandet ved hjelp av en amerikansk VPN-server og en PayPal-konto. Har du ikke et VPN ennå? ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan prøve det og kreve full refusjon hvis du ikke er fornøyd.

Hvor ellers kan jeg se Titans sesong 2 på nettet?

verden kloden

Netflix skal kringkaste Titans sesong 2 internasjonalt, akkurat som det gjorde med den første serien. men, det er ingen offisiell utgivelsesdato ennå. Gitt at sesong 1 ble lagt til internasjonale Netflix-biblioteker tre måneder etter at den hadde premiere i USA, kunne fans i andre land være i en betydelig ventetid.

Det er sølvfor, men: Netflix vil gi ut hver episode på en gang, i stedet for en per uke. Denne tjenesten har en prøveperiode på én måned, noe som betyr at fans kan registrere seg, se på begge sesongene av Titans online gratis, og avbryt før rettssaken avsluttes for å unngå å bli siktet.

Så hvilke land vil kunne se på Titans sesong 2 på Netflix? For tiden er sesong 1 inkludert i over et dusin regionale biblioteker inkludert Netflix Storbritannia, Canada, Frankrike, Japan, Australia og Mexico. I mangel av ytterligere informasjon, virker det sannsynlig at sesong 2 også vil bli lagt til i disse bibliotekene.

Hvis ditt hjemlige Netflix-bibliotek ikke inkluderer titaner, kan du bruke en VPN for å få tilgang til en som gjør det.

Hva du kan forvente av Titans sesong 2

Traileren for sesong 2 er et par minutter lang, men har noen få hint om hva vi kan forvente å se. Showets signaturkampscener gir en retur, men det er også mer mellommenneskelig drama, spesielt mellom Dick Grayson og Jason Todd. Til tross for at han har ødelagt Robin-drakten sin i sesong 1, ser forholdene ut til å tvinge Graysons tilbake til rollen.

Selvfølgelig er det to hovedavsløringer i denne traileren. Den første er at Iain Glen (Jorah fra Game of Thrones) skal spille Bruce Wayne. Det andre er den beryktede DC-skurken Deathstroke (sist sett på 2016-tallet Selvmordsgruppen) vil gjøre opptreden. Uten å gå inn på spoilerterritoriet har denne karakteren betydelige bånd til Robin, og fansen har en vill tur foran seg.

Titans sesong 2 rollebesetning

Rollelisten av Titans sesong 2 forblir stort sett uendret fra sesong 1, selv om det er noen få nye tillegg og visse karakterer (som Jason) som skal spille en større rolle. Ta en titt nedenfor for hovedrollen til Titans sesong 2:

 • Brenton Thwaites som Dick Grayson
 • Ryan Potter som Beast Boy
 • Anna Diop som Starfire
 • Teagan Croft som Rachel Roth
 • Ryan Potter som Garfield Logan
 • Iain Glen som Bruce Wayne
 • Joshua Orpin som Superboy
 • Esai Morales som Slade Wilson / Deathstroke
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − = 48