Hvordan se Britain’s Got Talent (serie 13) online i utlandet

Hvordan se Britain's Got Talent-serien 13 på nettet


Storbritannias Got Talent sesong 13 begynner lørdag 6. april klokken 19:15 BST (kl. 11:15 PST / 14:15 EST). Til å begynne med vil showet lufte en gang per uke, selv om nye episoder vil bli utgitt nesten daglig når konkurransen avsluttes. Det er mye å se frem til og nedenfor, vi forklarer hvordan du kan streame hver episode av sesong 13 live online.

Det er viktig å merke seg at vi bare vil anbefale offisielle kilder. Storbritannias Got Talent er et enormt populært show, og vil som sådan sannsynligvis være tilgjengelig på ulisensierte streaming-nettsteder. Men det er virkelig ingen fordel å bruke disse, ettersom de ofte tilbyr video av svært god kvalitet, og det er alltid en sjanse for at strømmen din blir tatt offline en del av veien. Du kan se på Storbritannias Got Talent sesong 13 gratis uansett, så det er ingen grunn til å ty til upålitelige, uautoriserte strømmer.

Du trenger en VPN for å se på Storbritannias Got Talent gratis hvis du er utenfor Storbritannia.

Hvordan se Britain's Got Talent i utlandet med en VPN

Det er faktisk ganske enkelt å få tilgang til regionlåste plattformer fra utlandet med en VPN. Bare følg trinnene nedenfor for å fjerne blokkering og strømming Storbritannias Got Talent hvor som helst:

  1. Begynn med å velge en passende VPN. Vi anbefaler ExpressVPN, men NordVPN og CyberGhost er to sterke og rimelige alternativer.
  2. Last deretter ned og installer VPN-programvaren. Det vil være flere forskjellige versjoner, så husk å få den riktige for operativsystemet ditt.
  3. Koble til en av VPNs britiske servere.
  4. Prøv å spille av en video på ITV Hub. Det bør begynne umiddelbart, men hvis det ikke gjør det, kan du prøve å tømme hurtigbufferen og informasjonskapslene til nettleseren, og deretter oppdatere siden.

Storbritannias Got Talent sesong 13 vil bli sendt direkte. Av denne grunn anbefaler vi på det sterkeste å teste VPN-en din med trinnene ovenfor i god tid før showet begynner. Ved å gjøre det, lar du deg selv god tid til å kontakte kundesupport hvis noe ikke fungerer som forventet. Dette betyr også at det er mindre sannsynlig at du går glipp av begynnelsen av en episode.

Hvordan live stream Britain's Got Talent gratis på britisk TV

Britisk flagg - union jackBritisk flagg - union jack - Storbritannia

ITV viser sesong 13 av Storbritannias Got Talent bo. Dette betyr at du kan se den helt gratis på ITV Hub og TVPlayer.com. Uansett hvilken tjeneste du bestemmer deg for å bruke, må du imidlertid opprette en konto først. Under registreringen vil du bli bedt om å oppgi et postnummer i Storbritannia, men ikke bekymre deg, da dette ikke brukes til å bekrefte stedet ditt. Du kan ganske enkelt oppgi hvilken som helst britisk postnummer, bekrefte e-postadressen din og begynne å strømme umiddelbart.

Noe av det flotte med ITV Hub er at den gjør nye episoder tilgjengelige på forespørsel kort tid etter at de er ferdige med luftingen. Som sådan, hvis du savner en episode eller har planer når Storbritannias Got Talent er på, kan du enkelt ta igjen. Du må imidlertid merke deg at disse episodene bare er tilgjengelige i løpet av kort tid.

Britisk lov krever at du har en TV-lisens hvis du ser noe på nettet samtidig som det vises på TV. Dette overses ofte ved et uhell fordi verken ITV Hub eller TVPlayer.com konsekvent forteller brukeren dette. Videre sjekker ingen av tjenestene faktisk om du har en lisens eller ikke, i stedet er helt avhengig av et æresystem.

Begge streamingtjenestene ovenfor er regionlåst og bare tilgjengelige i Storbritannia. Du kan fremdeles få tilgang til dem fra utlandet ved å koble til en britisk VPN-server. Har du ikke VPN? ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti slik at du kan bruke den til å streame Storbritannias Got Talent risikofritt.

Hvor kan jeg se internasjonale versjoner av Britain's Got Talent?

Storbritannias Got Talent vil bare bli vist i Storbritannia, men flere internasjonale spinoffs skal begynne å sende på kort tid over hele verden. Ta en titt nedenfor for å finne ut hvor du kan se ditt lands versjon:

USA

USAs flagg

Amerika har talent sesong 14 har akkurat begynt, så det er det perfekte tidspunktet å begynne å se på. Nye episoder sendes kl. 17.00 EST den NBC. Hvis kabelpakken din inkluderer NBC, kan du logge deg på og begynne å se øyeblikkelig, men hvis ikke, kan du fremdeles fange de siste episodene on-demand noen timer etter at de er slutt.

Hvis du foretrekker å se sesong 14 live, kan du også registrere deg for DirecTV Now, fuboTV, Hulu med Live TV, Sling TV eller YouTube TV. Disse tjenestene varierer fra 15 til 50 dollar per måned, men hver inkluderer en gratis prøveperiode, slik at du kan se om de passer for deg. De fleste av disse plattformene krever at du har en betalingsmetode knyttet til en amerikansk adresse, så selv om det er vanskelig for utenlandske brukere å registrere seg, kan amerikanske innbyggere som for tiden er i andre land registrere seg som normalt.

Ovennevnte tjenester er bare tilgjengelige i USA. Dette betyr at du må koble til en av VPNs amerikanske servere for å få tilgang til dem fra andre land.

Mexico

Flag_of_Mexico

For tiden, México Tiene Talento ("Mexico's Got Talent") er delvis gjennom sin tredje sesong. I år er det et helt nytt dommerpanel inkludert komikeren Adal Ramones, skuespilleren Horacio Villalobos og Maria José, en meksikansk popsensasjon. Verten er også i endring, med Eddy Vilard som erstatter Rykardo Hernández.

Etter hvert som de første auditionene er over, blir episoder luftet oftere, selv om de alltid er 7:30 PM MPST (18:30 PST / 21:30 EST). Du kan streame resten av serien gratis på TV Azteca, selv om denne tjenesten er regionlåst, trenger du en VPN hvis du er utenfor Mexico.

Irland

ireland-flagg

Ireland's Got Talent er på andre sesong, og vi er i ferd med å starte semifinalen. Nye episoder blir streamet live på Virgin Media Player, og lagt til i on-demand katalogen noen timer etter at de er ferdige. Enda bedre er denne tjenesten helt gratis å bruke, og du trenger ikke en gang å opprette en konto før du streamer.

Virgin Media Player er bare tilgjengelig i Irland. Hvis du for øyeblikket er i et annet land, kan du fjerne blokkeringen ved å koble til en av VPNs irske servere.

Kan jeg se tidligere sesonger av Britain's Got Talent på nettet?

Dessverre kan du ikke se de fleste eldre sesonger av Storbritannias Got Talent på nett. Ingen større strømmetjeneste har sesongene 1-11, og du kan ikke engang kjøpe disse enkeltvis i Google Play Store eller iTunes, noe som gjør det nesten umulig å streame dem legitimt.

Når det er sagt, lar TVNZ deg for øyeblikket streame sesong 12 gratis. Vær oppmerksom på at denne tjenesten bare er tilgjengelig på New Zealand, så du trenger en VPN for å få tilgang til den fra andre land.

Hvordan fungerer Britain's Got Talent?

Dette showet følger et ganske standard talent-show stilformat. Opprinnelig var utøvere på audition foran et panel på fire dommere. Hvis et flertall av dommerne liker handlingen, fortsetter deltakeren til neste trinn. Hvis ikke, blir de eliminert fra konkurransen. I tillegg har hver dommer en gylden summer som lar dem øyeblikkelig sette utøveren det gjelder til semifinalen, men dette kan bare brukes en gang per sesong.

Neste opp er den live semifinalen. Seerne stemmer om hvilken handling de synes var best totalt sett, og dommerne velger mellom deltakerne på andre- og tredjeplass. De to valgte utøverne blir deretter tatt opp i finalen, der seerne bestemmer en gang for alle hvem som vinner.

Britain's Got Talent sesong 13 dommere

Dommerpanelet har vært det samme i syv sesonger nå, og det er ingen indikasjoner på at noe vil være annerledes denne gangen. Som sådan kan fans forvente å se Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon og David Walliams i sesong 13. Walliams avslørte imidlertid i desember at kontrakten hans går ut senere i år, og som tviler på fremtiden hans kl. Storbritannias Got Talent.

Ant and Dec vil også komme tilbake i år, etter at en overbevisning om drikkekjøring i 2018 tvang Ant til å unnskylde seg fra vertskapsoppgavene sine. Hengeren for sesong 13 ser ut til å vise at den er tilbake til virksomheten som vanlig, men legger vekt på den ville og ofte latterlige handlingen vi kan forvente å se.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

54 − 48 =

map