Hvordan se BBC iPlayer i USA gratis

Hvordan se BBC i USA


Du kan se BBC iPlayer gratis i USA hvis du bruker en VPN, men mange VPN-er er blokkert av BBC. Les videre for å se hvilke VPN-er som fungerer og hvordan du bruker dem.

VPN-er krypterer trafikken din og forhindrer at aktivitetene dine blir overvåket av hackere, Internett-leverandøren (ISP), arbeidsgiveren din eller regjeringen. Imidlertid har de en annen stor fordel: de lar deg endre IP-adressen din. Ettersom strømningsplattformer ofte er avhengige av brukerens IP-adresse for å bekrefte deres beliggenhet, er tilgang til geo-blokkerte tjenester i utlandet like enkelt som å koble til en server i det aktuelle landet.

BBC-innhold er tilgjengelig online via BBC iPlayer, dette inkluderer innhold fra BBC One og andre BBC-kanaler. BBC investerer en enorm mengde ressurser i å forbedre sine geobegrensningstiltak, slik at ikke alle VPN-er kan fjerne blokkeringen av online streamingplattform.

Imidlertid er det noen utvalgte VPN-er som har pålitelig tilgang til BBC iPlayer i Amerika, og mens vi har gjennomgått hver av disse mer detaljert lenger nede, kan du finne en kort oppsummering av hver nedenfor:

 1. ExpressVPN Vårt topp valg for å se BBC i USA! Denne tjenesten er rask, pålitelig, sikker og har utmerket blokkeringsfunksjon, og gjør det enkelt å streame BBC fra hvor som helst i verden. Inkluderer 30 dagers pengene tilbake-garanti.
 2. CyberGhost CyberGhost er en budsjett, brukervennlig tjeneste med forhåndskonfigurerte sikkerhetsalternativer og sterk avblokkeringsevne. Den er ideell for de som er nye på VPN-er.
 3. NordVPN Tilbyr høye hastigheter, et enormt servernettverk, retningslinjer uten logger og tilpassbare sikkerhetsfunksjoner til en overkommelig pris.
 4. PrivateVPN Denne VPN-en er sikker, personvernbevisst, raskere enn de fleste og blokkerer et bredt spekter av populære strømmetjenester.
 5. VyprVPN En logløs, sikkerhetsorientert VPN med raske hastigheter og muligheten til å fjerne blokkering av BBC iPlayer hvor som helst.

Hvordan se BBC iPlayer i Amerika

Det er faktisk veldig enkelt å omgå regionale begrensninger med en VPN. Nedenfor forklarer vi hvordan du kan bruke BBC iPlayer og en VPN til å streame BBC live i USA.

Slik ser du BBC iPlayer i USA:

 1. Registrer deg for en av VPN-ene nevnt nedenfor (vi anbefaler ExpressVPN).
 2. Last ned og installer appen, og sørg for å få riktig versjon for enhetens operativsystem.
 3. Koble til en av VPNs britiske servere.
 4. Logg på BBC iPlayer og prøv å laste inn en video. Det bør begynne umiddelbart, men du må kanskje tømme nettleserens informasjonskapsler og hurtigbuffer først. Når dette er gjort, oppdaterer du siden, og du skal kunne strømme fritt.
 5. Du kan nå få tilgang til innhold fra BBC One, BBC Two, BBC Three og BBC Four på iPlayer.

FÅ EN BETALT VPN GRATIS: Hvis du bare trenger kortsiktig VPN-dekning, kan du dra nytte av ExpressVPN-er 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Selv om du må betale på forhånd, kan du når som helst avbryte i løpet av denne perioden for å kreve full refusjon uten spørsmål. I praksis betyr dette at du kan streame BBC gratis i en måned.

Å velge riktig VPN for å se på BBC i utlandet

Med så mange forskjellige VPN-leverandører som alle hevder å være de beste, kan det være vanskelig å bestemme hvilken du skal bruke. For å finne de beste VPN-ene for streaming av BBC i USA, valgte vi å bare anbefale tjenester med alle følgende egenskaper:

 • Avblokkerer BBC iPlayer og lignende streamingplattformer pålitelig
 • Tilbyr jevnlig høyhastighetsforbindelser
 • Bruker sterk kryptering og inkluderer flere andre sikkerhetsfunksjoner
 • Logger ikke noe informasjon som kan identifisere deg
 • Har apper for alle de mest populære operativsystemene

Beste VPN-er for å se på BBC i USA

Nedenfor finner du listen over de beste VPN-ene for å se BBC i USA:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020 Avblokkerer BBC i USAATest Jan 2020

Tilgjengelige apper:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

nettside: www.ExpressVPN.com

Pengene tilbake-garanti: 30 DAGER

ExpressVPN har mer enn 3000 servere i 94 land over hele verden, inkludert Storbritannia. Denne tjenesten kan pålitelig fjerne blokkering av streamingplattformer som mange andre VPN-er sliter med, inkludert BBC iPlayer, ITV Hub og Netflix UK. Det beste av alt er at det er raskt nok til å streame live HD-innhold uten merkbar stamming eller buffering overhodet.

Denne VPN-tjenesten inkluderer 256-biters kryptering, DNS- og IPv6 lekkasjebeskyttelse, perfekt hemmelighold fremover og en drepebryter (som stopper all trafikk når du kobler fra uventet), for å holde aktivitetene dine private til enhver tid.. ExpressVPN logger ikke data som kan identifisere deg, men det er mulig å registrere seg nesten helt anonymt med Bitcoin og en e-postadresse som kan kastes for et ekstra lag med personvern. Støtte er tilgjengelig 24/7 over live chat i tilfelle problemer.

ExpressVPN-apper er tilgjengelige for Windows, MacOS, Linux, Android og iOS. Planene inkluderer tilgang til tilpasset ruteprogramvare for å gjøre det enkelt å beskytte enhetene dine.

Pros:

 • Fjern blokkering av store strømningsnettsteder, f.eks. Netflix, Amazon Prime Video og BBC iPlayer
 • Rask nok til å spille av HD-video uten buffring
 • Solid privatliv og sikkerhet
 • Betal anonymt med Bitcoin

Ulemper:

 • Bare tre samtidige tilkoblinger er tillatt

Poengsummen vår:

4.5 ut av 5

BESTE VPN FOR BBC: ExpressVPN er vårt valg # 1. Det tilbyr høyhastighetsforbindelser, kraftige sikkerhets- og personvernfunksjoner og utmerket blokkeringsevne. Videre, med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, kan du prøve denne tjenesten risikofri.

Les hele anmeldelsen vår av ExpressVPN her

ExpressVPN-kupongSpesialtilbud - få 3 måneder ekstra FREEGET-HANDELCoupon påføres automatisk

2. CyberGhost

CyberghostAvblokkerer BBC i USATested januar 2020

Tilgjengelige apper:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

nettside: www.Cyberghost.com

Pengene tilbake-garanti: 45 DAGER

CyberGhost tilbyr tilgang til 486 britiske servere, og mer enn 5000 andre i ytterligere 88 land. Denne tjenesten er ekstremt brukervennlig; hver server viser gjeldende belastning og strømmetjenesten den er designet for å fjerne blokkeringen. Med høye hastigheter og opptil syv samtidige forbindelser, sikrer CyberGhost at du er fri til å streame BBC feilfritt hjemme eller på farten.

Denne VPN gjør det så enkelt som mulig å være trygg på nettet. Den beskytter dataene dine ved hjelp av 256-biters kryptering, en alltid på-drepebryter og beskyttelse mot IPv6 og DNS-lekkasjer. Det er ikke alt: det blokkerer automatisk annonser og skanner etter skadelig programvare. CyberGhost logger ingen personlig identifiserende informasjon, men du kan betale i Bitcoin for ekstra anonymitet. Hvis du får problemer, kan du kontakte kundestøtte via live chat, døgnet rundt.

CyberGhost tilbyr Windows, Android, MacOS, Linux og iOS-apper. Nettverksrutere støttes, men krever manuell konfigurasjon.

Pros:

 • Rask, pålitelig service
 • Ingen problemer som fjerner blokkeringen av amerikanske Netflix, BBC iPlayer og mer
 • Alle sikkerhetsfunksjoner aktivert som standard

Ulemper:

 • Ikke egnet for de som trenger kontroll over avanserte funksjoner

BESTE BUDGETVALG: CyberGhost kan skryte av høyhastighetsforbindelser, omfattende sikkerhet og muligheten til å fjerne blokkering av BBC hvor som helst. Det kommer med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Les hele anmeldelsen vår av CyberGhost her

CyberGhost-kupong NYTT ÅR SPESIAL: SPAR 80% på 3-årige planer + 2 måneder GRATIS TILBUD Rabatt brukes automatisk

3. NordVPN

NordVPNAvblokkerer BBC i USATested januar 2020

Tilgjengelige apper:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

nettside: www.NordVPN.com

Pengene tilbake-garanti: 30 DAGER

NordVPN har mer enn 5.400 høyhastighetsservere fordelt på 62 land, inkludert 707 i Storbritannia alene. Det er i stand til å omgå selv de mest sta geo-blokkerende tiltak, noe som betyr at du vil kunne få tilgang til tjenester som Amazon Prime Video, Netflix UK og BBC iPlayer fra hvor som helst i verden. NordVPN tillater opptil seks samtidige tilkoblinger, så det er ideelt hvis du ønsker å beskytte alle enhetene dine samtidig.

Denne tjenesten legger stor vekt på din sikkerhet. Funksjonene inkluderer 256-biters kryptering, en app-spesifikk kill switch, en malware skanner, en adblocker og beskyttelse mot lekkasjer fra DNS, IPv6, WebRTC og port. Brukere kan velge å få tilgang til Tor over VPN eller bruke flere VPN-er samtidig for ekstra beskyttelse. NordVPN har en streng policy for ikke-logging så personvernet ditt er i gode hender. Kundestøtte er tilgjengelig 24/7 via live chat.

NordVPN har apper for Linux, MacOS, Windows, iOS og Android. Manuell installasjon er nødvendig for bruk på hjemmerutere.

Pros:

 • Stor vekt på sikkerhet og personvern
 • Hundrevis av hurtige britiske servere
 • Flott lavkostalternativ for streaming
 • Holder ingen logger overhodet

Ulemper:

 • Tilkoblingen til noen servere kan være treg og upålitelig

Poengsummen vår:

4.5 ut av 5

GODE ALL-ROUNDER: NordVPN er en rask, billig, personvernorientert tjeneste som tar sikkerheten din på alvor. Enda bedre er planene en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Les hele anmeldelsen vår av NordVPN her

NordVPN-kupongSpar 70% på det 3-årige planETGJENGELIGE rabatt som ble brukt automatisk

4. PrivatVPN

PrivateVPNAvblokkerer BBC i USATested januar 2020

Tilgjengelige apper:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

nettside: www.PrivateVPN.com

Pengene tilbake-garanti: 30 DAGER

PrivateVPN har bare 88 servere i 57 land (seks i Storbritannia), men det gjør opp for sitt mindre nettverk ved å tilby raskere hastigheter enn mange lignende tjenester. I tillegg blokkerer PrivateVPN pålitelig ikke bare BBC iPlayer, men også Netflix UK, ITV Hub og All 4. Denne tjenesten gjør det mulig å koble seks enheter på en gang.

Med 256-biters kryptering, DNS, WebRTC og IPv6 lekkasjebeskyttelse og en kill switch (bare Windows), garanterer PrivateVPN at trafikken din holdes sikker til enhver tid. Aktivitetene dine kan ikke føres tilbake til deg (enten du betaler i Bitcoin eller ikke), takket være denne tjenestens policy for nulllogger. Live chat er tilgjengelig i 22 timer hver dag (den er frakoblet fra kl. 13:00 til PST), og med din tillatelse kan personalet ekstern konfigurere programvaren for deg.

PrivateVPN har Windows-, Android-, MacOS- og iOS-apper. Det fungerer på Linux-baserte plattformer og trådløse rutere med manuell konfigurasjon.

Pros:

 • Fjern blokkering av Hulu, Amazon Prime Video og BBC iPlayer
 • Veldig raske hastigheter
 • Null-logger leverandør

Ulemper:

 • Andre leverandører har flere valg av servervalg
 • Live chat er ikke døgnet rundt

Poengsummen vår:

4.5 ut av 5

STREAM BBC NOENHVER: PrivateVPN holder ingen logger, prioriterer sikkerheten din og tilbyr rask, feilfri streaming. Det inkluderer en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Les hele anmeldelsen vår av PrivateVPN her

PrivatVPN-kupongSpesialtilbud - spar 83% på det 2-årige planetGJELDELSEFORBUD Det ble automatisk brukt

5. VyprVPN

VyprVPNAvblokkerer BBC i USATested januar 2020

Tilgjengelige apper:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

nettside: www.VyprVPN.com

Pengene tilbake-garanti: 30 DAGER

VyprVPN har for tiden mer enn 700 servere i 64 land inkludert Storbritannia. Denne tjenesten tilbyr gjennomgående høye hastigheter og kan enkelt fjerne blokkering av populære streamingplattformer inkludert Netflix UK, ITV Hub og selvfølgelig BBC iPlayer. Tre samtidige tilkoblinger er tillatt, selv om dette øker til fem for premiumabonnenter.

Denne tjenesten bruker 256-biters kryptering, en kill switch (i desktop-apper), perfekt hemmelighold for fremover og DNS-lekkasjebeskyttelse som standard. Det kan hindre trafikken din ved å bruke den proprietære Chameleon-protokollen, noe som gjør det vanskeligere å oppdage at du bruker et VPN. VyprVPN logger ikke noe personlig informasjon, noe som gjør at du nesten er komplett anonym på nettet. Support er tilgjengelig via live chat 24/7.

VyprVPN tilbyr apper for Blackphone, Android, iOS, Windows og MacOS. Det kan installeres manuelt på Linux-enheter og velg internettrutere.

Pros:

 • Utmerket sikkerhet og personvern
 • Rask, pålitelig tilkobling
 • Fjern blokkering av mest populære geo-blokkerte nettsteder

Ulemper:

 • Godtar ikke Bitcoin
 • To-lags prisstruktur

Poengsummen vår:

4 ut av 5

AVANSERT SIKKERHET: VyprVPN er en sikkerhetsfokusert leverandør med høye hastigheter, sterkt avblokkeringspotensial og politikk uten logger. Det tilbyr til og med en tredagers gratis prøveperiode.

Les hele anmeldelsen vår av VyprVPN her

VyprVPN-kupongBespar 81% på det 2-årige planGET AVTALBortbetalingen ble brukt automatisk

Kan jeg se BBC utenlands med en gratis VPN?

Gratis VPN-er kan være fristende, men vi fraråder å bruke en av flere grunner. Den første er deres ytelse; gratis VPN-er har sjelden nok servere til å støtte alle brukerne sine, og dette manifesterer seg som treg hastighet. Streaming er ganske datakrevende, spesielt ved høyere oppløsninger, og som sådan er det sannsynlig at du vil oppleve hakkete avspilling, subpar videokvalitet og lange buffertider. Videre oppdaterer BBC regelmessig sine geo-blokkerende tiltak slik at det er en god sjanse for at du ikke kan få tilgang til BBC iPlayer i det hele tatt med en gratis VPN.

Disse tjenestene kan være gratis å bruke, men de er virksomheter og eksisterer som sådan for å tjene penger. De fleste bruker en annonsestøttet modell eller tilbyr fordeler som høyere hastigheter for en månedlig avgift, men noen tyr til skyggere fremgangsmåter. Noen tjenester lagrer sporingscookies på enheten din for å se hvilke nettsteder du besøker, og selger den resulterende forbrukerprofilen til annonsører. Dette tar kontroll over hvem som ser dataene dine fra hendene dine, som er det motsatte av hva en VPN skal gjøre.

Dessverre er det vanskelig å selv si om du bruker en sikker VPN eller ikke. Forskere testet nylig 283 gratis VPN-apper og fant ut at nesten 40% inneholdt skadelig programvare, 84% var sårbare for IPv6-lekkasjer, og 18% brukte ingen kryptering overhodet. Kjente tjenester er ikke nødvendigvis tryggere; i 2015 ble Hola fanget og solgte brukerbåndbredde for å hjelpe med å drive et botnett.

Å bruke en anerkjent VPN med en klar, kunde-første personvernpolicy er den beste måten å være trygg på nettet.

Slik registrerer du deg på BBC iPlayer

Det er enkelt å lage en ny BBC-konto og tar bare noen få minutter. Først går du til påloggingssiden og klikker Registrer deg nå. Du blir bedt om å oppgi informasjon, inkludert fødselsdato, e-postadresse og postnummer. Dette siste trinnet er ikke mye avskrekkende for utenlandske seere, ettersom noen britisk postnummer er akseptert, og du trenger ikke å bevise din beliggenhet på noen måte. Når du er ferdig, klikker du Registrere, og bekreft e-postadressen din.

Britisk lov krever at du har en TV-lisens for å se hva som helst på BBC iPlayer. Selv om denne tjenesten noen ganger viser en popup som gjør deg oppmerksom på dette, vises den ikke hver gang du prøver å se på noe, og som sådan er det lett å glemme det. IPlayer sjekker faktisk ikke om du har en TV-lisens eller ikke, og er helt avhengig av et æresystem.

Hvorfor ellers kan jeg trenge en VPN?

VPN-er gjør det mulig for deg å gjøre mer enn bare å se BBC i USA. Bekymret for å ha tilgang til RBS-, Santander- eller Halifax-bankkontoen din begrenset fordi du logget inn fra et annet land? Bare koble til en britisk VPN-server først, og det er sannsynlig at bankens automatiske system ikke en gang vil innse at du faktisk er et annet sted. Du kan også bruke denne metoden for å få tilgang til spillsider som Ladbrokes og William Hill fra utenfor Storbritannia.

Ettersom trafikken din ofte blir dirigert gjennom en server i et helt annet land, kan du bruke en VPN til å omgå hvilken som helst nettfiltrering pålagt av arbeidsplassen din eller myndighetene. Offentlige wifi-nettverk er ofte mindre sikre enn de burde være, noe som betyr at de er et hovedmål for hackere. Når du er koblet til en VPN, vil du imidlertid vite at aktivitetene dine er sikre mot nysgjerrige øyne.

Hvilke BBC-kanaler og show kan jeg se med en VPN?

BBC tilbyr et stort utvalg av innhold som spenner fra såpeoperaer til grelle dramaer. Nedenfor har vi listet opp BBC-kanalene du kan streame live, og noen av programmene du kan se på BBC iPlayer:

kanaler:

 1. BBC One
 2. BBC Two
 3. CBBC
 4. BBC Four
 5. BBC nyheter
 6. Cbeebies
 7. BBC Three
 8. BBC Scotland
 9. S4C
 10. BBC-parlamentet
 11. BBC Alba
 12. Radio 1

TV-programmer:

 • Line of Duty
 • Drap på Eve
 • Eastenders
 • Topp gir
 • QI
 • Baptiste
 • Dagens kamp
 • Casualty
 • Hvitt gull
 • Bodyguard
 • Panorama
 • Blue Planet 2
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − 67 =