Hvordan live stream Emmy Awards 2019 hvor som helst

Hvordan live stream Emmy Awards 2019


Emmy Awards vil finne sted søndag 22. september i Microsoft Theatre i sentrum av Los Angeles, California, og blir sendt klokken 20:00 EST / 17 pm PST. For bare fjerde gang i Emmys historie vil showet være uten vert. Selv om det med mange presentatorer av høy kvalitet og mange gode show å feire, er det helt sikkert en underholdende begivenhet. I dette innlegget skal vi forklare hvordan du kan live stream Emmy Awards 2019 i utlandet fra USA, Storbritannia, Canada, Australia, Japan, Tyskland, Frankrike eller hvor som helst ellers i verden.

Mens noen kringkastere streamer innholdet sitt live på nettet, begrenser de tilgangen til brukere som befinner seg i kildelandet. Imidlertid av bruker et virtuelt privat nettverk (VPN), du kan omgå disse begrensningene. Vi skal forklare hvordan dette fungerer og avsløre hvor du kan leve strømmen til Emmy Awards. Merk at vi bare vil anbefale offisielle kilder, ettersom ulisensierte strømmer har en dårlig brukeropplevelse.

Emmy Awards-showet i 2019 sendes på bare noen få utvalgte kanaler. Hvis du vil se utenfor et kringkastingsområde, må du bruke en VPN.

Slik ser du Emmy Awards 2019 online med en VPN

En VPN krypterer all Internett-trafikken din og tunneler den gjennom en mellomliggende server på stedet du ønsker. Den erstatter IP-adressen din med en fra det valgte stedet ditt, slik at du kan omgå geo-restriksjoner og tilgangstjenester som NBC og CTV fra utlandet.

Slik ser du Emmy Awards 2019 live online hvor som helst:

  1. Abonner på en anerkjent VPN-leverandør. Vi anbefaler ExpressVPN, men NordVPN og CyberGhost er to utmerkede lavkostalternativer.
  2. Last ned og installer den aktuelle appen for enheten din.
  3. Start appen og skriv inn den nye legitimasjonsbeskrivelsen.
  4. Velg en server i landet som streamingkilden stammer fra.
  5. Få tilgang til direktesendingen av Emmy Awards i 2019 og nyt!

Selv om du burde være i stand til å se uten problemer, er det absolutt verdt å gjøre en prøvekjøring før utmerkelser natt for å unngå å gå glipp av noe av handlingen.

Hvor du kan se Emmy Awards 2019

Emmy Awards vil bli sendt i mange land. Her kan du se på.

OSS

USAs flagg

Den offisielle kringkasteren for Emmy Awards i 2019 er FOX. NBC hadde rettigheter til å sende showet i fjor, men det er vanligvis en rotasjon mellom fire nettverk (ABC, CBS, FOX og NBC) og det er FOX sin tur i år.

FOX vil vise den komplette prisutdelingen på TV og via en livestream på nettet. For å få tilgang til det elektroniske alternativet, blir du bedt om å logge på ved å bruke legitimasjon fra en TV-leverandør som Xfinity, Dish eller DirecTV. Selv om det er en lang liste med alternativer, hvis du ikke har et abonnement, vil du ikke kunne se.

Hvis du reiser utenfor USA og prøver å få tilgang til FOX live stream, vil du sannsynligvis få en feilmelding, eller live stream-funksjonen vil ganske enkelt ikke fungere. Hvis du har legitimasjonskrav fra USAs kabelleverandør, kan du omgå dette ved å bruke en VPN (ved å bruke trinnene ovenfor) for å få en amerikansk IP-adresse. Da vil du kunne oppgi TV-leverandørens legitimasjon som normalt.

En annen måte å få tilgang til Fox er gjennom en IPTV-leverandør som Hulu's Live TV, Sling TV, PlayStation Vue, AT&T TV NÅ, fuboTV eller YouTube TV. Mange av disse tjenestene tilbyr gratis prøver, slik at du kan registrere deg, se på Emmy Awards og deretter avbryte. Selv med disse tjenestene vil geo-begrensninger komme til å spille må du bruke et VPN hvis du er utenfor USA. Og de krever alle at du registrerer deg ved å bruke en amerikansk betalingsmetode, så de er ikke et alternativ med mindre du vanligvis bor i USA.

Canada

Kanadisk flagg

Seere i Canada kan se Emmy Awards på TV eller via en online strøm gjennom CTV. For å få tilgang til direktesendingen kreves det legitimasjon om TV-leverandørene. For kanadiske beboere som reiser utenfor Canada, kan du få tilgang til strømmen ved å bruke en VPN for å få en kanadisk IP-adresse.

Australia

australia flagg

I Australia blir prisene sendt ut på Foxtels FOX8-kanal og online via Foxtel Now. Det vil være en forsinkelse, slik at du ikke trenger å skynde deg hjem fra jobb og kan glede deg over forestillingen til rimelig tid på 20:30 ACT mandag 23. september.

Foxtel Now er en betalt abonnementstjeneste, men tilbyr en gratis 10-dagers prøveperiode. Selv om du må sende inn betalingsinformasjon, så bare sørg for at du gjør det avbryt før kortet ditt blir belastet. For å registrere deg utenfor Australia, trenger du en australsk IP-adresse samt en betalingsmetode som er registrert i landet.

Storbritannia

Britisk flagg - union jackBritisk flagg - union jack - Storbritannia

Hvis du er i Storbritannia, kan du se hele prisutviklingen på Sky One. Showet vil bli forsinket slik at det sendes på et passende tidspunkt for britiske seere klokken 21.00 BST mandag 23. september.

Dessverre, hvis du ikke er en eksisterende Sky-bruker, er det ikke akkurat enkelt å få satt opp. For å få tilgang til Sky-kanaler, må du være en fullverdig kunde med en Sky-boks installert av en tekniker.

Imidlertid, hvis du er en eksisterende Sky-kunde og reiser til utlandet når utmerkelsen vises, kan du bruke en VPN til å koble til en britisk server. Da vil du kunne logge deg på nettet som normalt.

Andre land

Populariteten til Emmy Awards betyr at showet vil bli sendt i flere titalls land over hele kloden. Hvis vi ikke har dekket landet ditt på denne listen, kan du sjekke den offisielle vaktlisten for internasjonale kringkastere på Emmys nettsted.

Hvem er oppe til nominasjon i Emmy Awards 2019?

Som tilfellet hvert år, har det allerede vært stor spenning i oppbyggingen til disse prisene. Emmy Awards-nominasjonene ble kunngjort 16. juli, med Game of Thrones og Den fantastiske fru Maisel leder pakken med henholdsvis 32 og 20 nikker. Her er nominasjonene til noen av de mest ettertraktede prisene:

Fremragende dramaUtestående komedie
Du bør ringe Saul Barry
Bodyguard fleabag
Game of Thrones Russisk dukke
Drap på Eve Schitt's Creek
Ozark Det gode stedet
pose Den fantastiske fruen Maisel
rekkefølge veep
Dette er oss
Lederskuespiller i et drama
Lederskuespiller i en komedie
Emilia Clarke (Game of Thrones) Christina Applegate (Dead to Me)
Robin Wright (House of Cards) Phoebe Waller-Bridge (Fleabag)
Viola Davis (Hvordan komme seg bort med mord) Catherine O’Hara (Schitt's Creek)
Sandra Oh, Killing Eve Natasha Lyonne (russisk dukke)
Jodie Comer (Killing Eve) Rachel Brosnahan (The Marvelous Mrs. Maisel)
Mandy Moore (This Is Us) Julia Louis-Dreyfus (Veep)
Laura Linney (Ozark)
Hoved skuespiller i en DramaLead skuespiller i en komedie
Bob Odenkirk (Better Call Saul) Bill Hader (Barry)
Kit Harington (Game of Thrones) Don Cheadle (Black Monday)
Jason Bateman (Ozark) Anthony Anderson (Black-ish)
Sterling K. Brown (This Is Us) Eugene Levy (Schitt's Creek)
Milo Ventimiglia (Dette er oss) Ted Danson (The Good Place)
Billy Porter (positur) Michael Douglas (Kominsky-metoden)

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 12 = 14