Hoe u Preacher seizoen 4 overal online kunt bekijken

Hoe Preacher seizoen 4 online te bekijken


AMC's originele serie Prediker komt terug voor zijn vierde en laatste seizoen op 4 augustus om 21.00 uur EST (18.00 uur PST). Er zijn 10 afleveringen van een uur lang in Preacher seizoen 4 en elk van deze zal live worden uitgezonden op AMC. Helaas is AMC-inhoud alleen beschikbaar in de VS en Canada, wat betekent dat je een Virtual Private Network (VPN) nodig hebt om het in het buitenland te bekijken.

Hoewel er veel schaduwrijke streaming-sites zijn die Preacher seizoen 4 kunnen aanbieden, we zullen alleen officiële bronnen aanbevelen. Op deze manier kun je genieten van de zekerheid dat de stream niet wordt verwijderd wegens schending van het auteursrecht tijdens de aflevering en dat je Preacher seizoen 4 in de hoogst mogelijke kwaliteit bekijkt.

Prediker seizoen 4 is alleen beschikbaar op platforms met regionale vergrendeling. Om deze reden heb je een VPN nodig om het buiten de VS en Canada te bekijken.

Hoe u Preacher seizoen 4 overal online kunt bekijken met een VPN

Er zijn een paar dingen die je moet doen om Preacher seizoen 4 online te kunnen bekijken met een VPN. We nemen u stap voor stap mee:

Een VPN gebruiken om Preacher seizoen 4 online te bekijken

  1. Hoewel u zich niet hoeft aan te melden voor een AMC-account, moet u zich aanmelden met de gegevens van uw tv-provider om Preacher seizoen 4 op AMC te bekijken (er is ook een optie om maandelijks advertentievrij te kijken met AMC Premier vergoeding van $ 4,99).
  2. Vervolgens moet u zich aanmelden met een VPN. Dit zou een service moeten zijn met servers in de VS die AMC kunnen deblokkeren. We bevelen met name ExpressVPN aan. NordVPN en CyberGhost zijn echter ook het overwegen waard.
  3. Download en installeer de VPN-app of browserextensie voor het apparaat waarop u AMC wilt bekijken.
  4. Open de VPN-app of browserextensie en maak verbinding met een server in de VS..
  5. Wis het cachegeheugen en de cookies van uw browser om ervoor te zorgen dat de wijzigingen van kracht worden.
  6. Ga naar AMC en selecteer een aflevering van Preacher seizoen 4 die moet worden gedeblokkeerd! (Als dit niet het geval is, raden we u aan een andere Amerikaanse server te proberen. Neem contact op met de klantenservice van uw VPN).

Het is vermeldenswaard dat wanneer u via een nieuw Amerikaans IP-adres toegang krijgt tot AMC, u een ‘Preview pass’ van 15 minuten ontvangt. Als zodanig kun je theoretisch Preacher seizoen 4 gratis bekijken op AMC zonder je aan te melden bij een tv-aanbieder. U moet echter om de 15 minuten uw IP-adres wijzigen en daarbij uw cachegeheugen en cookies wissen. Als zodanig is het waarschijnlijk de moeite niet waard.

Hoe Preacher seizoen 4 op de Amerikaanse tv te bekijken

Amerikaanse vlag

De enige manier om Preacher seizoen 4 op de Amerikaanse tv te bekijken, is via AMC, een kabelzenders. U kunt ook live online kijken op AMC Live via de AMC-website. Hoewel je geen AMC-account nodig hebt om volledige afleveringen te bekijken, u moet zich aanmelden bij een tv-provider (AMC moet deel uitmaken van dit tv-pakket).

Nieuwe afleveringen van Preacher seizoen 4 zullen online beschikbaar zijn de dag nadat ze op AMC in première gaan. Een andere manier waarop je AMC kunt bekijken, is via live tv-streamingdiensten zoals FuboTV, PlayStation Vue en YouTube TV. Het voordeel van deze services is dat u AMC kunt streamen zonder abonnement op kabel-tv. Als u zich buiten de VS bevindt, kunt u zich het beste aanmelden bij een van deze services met een VPN. Door een server in de VS te selecteren, kunt u de service deblokkeren en AMC in het buitenland bekijken.

Waar anders kan ik Preacher online bekijken?

Terwijl seizoen 4 in première gaat op AMC, kun je eerdere seizoenen van Preacher vinden op Hulu en Amazon Prime Video als je in de VS bent, of Stan als je in Australië bent. Het is daarom waarschijnlijk dat seizoen 4 van Preacher in de nabije toekomst op dergelijke platforms beschikbaar zal zijn. U hebt een VPN nodig om deze services te deblokkeren omdat Hulu alleen beschikbaar is in de VS en Stan beperkt is tot Australië. Helaas is Preacher nog niet beschikbaar op een versie van Netflix.

Hulu-abonnementen zijn geprijsd op $ 5,99 en $ 11,99 USD per maand. Houd er rekening mee dat Amazon Prime Video alleen seizoenen 1-2 biedt. Als u geen Prime-klant bent, kunt u afleveringen van seizoenen 1-3 afzonderlijk kopen voor $ 1,99 (SD) of $ 2,99 USD (HD). Als alternatief kunt u een volledig seizoen kopen voor $ 16,99 (SD) of $ 19,99 USD (HD). Ondertussen beginnen Stan-pakketten bij $ 10 AUD per maand.

Je kunt Amazon Prime Video en Stan gratis uitproberen met een proefversie van 30 dagen. Het is ook de moeite waard om te weten dat ExpressVPN, NordVPN en CyberGhost allemaal een geld-terug-garantie bieden, zodat u hun services zonder risico kunt proberen.

Kan ik een gratis VPN gebruiken om Preacher seizoen 4 te bekijken?

Je zult het moeilijk vinden om Preacher seizoen 4 te bekijken met een gratis VPN. Prediker seizoen 4 is alleen beschikbaar op AMC en veel gratis VPN's kunnen het niet deblokkeren (gratis VPN's hebben ook moeite om Netflix te deblokkeren). Hoe dan ook, gratis VPN's zijn geen goede keuze voor streaming. Ze trekken meestal een groot aantal gebruikers aan, wat het beperkte aantal servers overbelast. Het resultaat is lage snelheden met veel vertraging en buffering. Wat meer is, veel gratis VPN's smoren eigenlijk je bandbreedte.

Afgezien van AMC kunnen de meeste gratis VPN's zoals Hulu, Amazon Prime Video en Stan niet deblokkeren. Dit betekent dat je Preacher-seizoenen 1-3 niet gemakkelijk kunt bekijken. Gratis VPN's missen ook beveiligingsfuncties zoals codering en een kill-schakelaar. Om geld te verdienen, spammen veel gratis VPN's u met advertenties of loggen zelfs uw browseactiviteit en verkopen deze aan derden. In tegenstelling tot, de beste VPN's om AMC te bekijken en Prediker seizoen 4 is snel, kunnen populaire streamingdiensten deblokkeren en codering en een logboekregistratiebeleid gebruiken om uw privacy te beschermen.

Wat kunnen we verwachten van Preacher seizoen 4?

Waarschuwing: het volgende bevat plot spoilers van seizoen 3

Predikerseizoen 3 werd afgesloten met Jesse die zijn huis in Angelville verliet en herenigde met Tulip. Hun doel is Cassidy te redden die gevangen wordt gehouden door Herr Starr in Masada, het hoofdkwartier van Grail. Ondertussen vertrok de heilige met Eugene naar de hel met de bedoeling een confrontatie te hebben met Jesse, Tulip en Cassidy.

Welke castleden zullen terugkeren voor Preacher seizoen 4?

De drie hoofdpersonages van Jesse (Dominic Cooper), Tulip (Ruth Negga) en Cassidy (Joseph Gilgun) komen terug voor seizoen 4. Verdere terugkerende castleden zijn Arseface (Ian Coletti), The Saint of Killers (Graham McTavish), Herr Starr (Pip Torrens), Lara Featherstone (Julie Ann Emery), Adolf Hitler (Noah Taylor) en Hoover (Malcolm Barrett).

Komt er een Preacher-seizoen 5?

droevig, seizoen 4 betekent het einde van de serie, zoals aangekondigd door co-maker en uitvoerend producent Seth Rogen die naar sociale media ging om te schrijven: "Het vierde en laatste seizoen van‘ Preacher ’komt eraan. Het was een wilde rit. Bedankt iedereen."

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =