Hoe The Wire Online in het VK (of waar dan ook) te bekijken

Hoe The Wire online in het VK of in het buitenland te bekijken


Meer dan een decennium nadat het klaar was met luchten, De draad wordt nog steeds algemeen beschouwd als een van de beste tv-shows aller tijden. Het probleem is dat de services die The Wire tonen alleen beschikbaar zijn in specifieke landen. Hieronder leggen we uit hoe je locatie vervalst is en kijken naar seizoenen 1-5 van De draad gratis, overal, met behulp van een VPN.

Houd er rekening mee dat we alleen officiële bronnen aanbevelen. Terwijl populaire tv-programma's leuk vinden De draad zijn vaak beschikbaar op schaduwrijke streaming-sites, deze bieden meestal alleen laggy, lage resolutie video. Bovendien kunnen streams zonder licentie op elk moment worden verwijderd wegens inbreuk op het auteursrecht, waardoor je het einde van de serie niet meer kunt bekijken. Zoals we hieronder zullen uitleggen, kun je alle vijf de seizoenen van streamen De draad hoe dan ook, het is niet nodig om ongeautoriseerde bronnen te gebruiken.

De draad is alleen beschikbaar voor streamingdiensten met regionale vergrendeling. Dit betekent dat om te kijken De draad in het buitenland heb je een VPN nodig.

Hoe The Wire in het buitenland te streamen met een VPN

Met de juiste VPN hebt u eenvoudig toegang tot geografische services in het buitenland. Volg de onderstaande stappen om de blokkering op te heffen en te bekijken De draad uit het VK, de VS, Frankrijk, Duitsland, Spanje of waar dan ook.

  1. Eerst moet u zich aanmelden voor een VPN. Wij raden aan ExpressVPN maar als u op zoek bent naar een goedkoop alternatief, zijn NordVPN en CyberGhost beide sterke keuzes.
  2. Download en installeer de VPN-app en zorg ervoor dat u de juiste versie voor uw apparaat krijgt.
  3. Bepaal welke van de regionale vergrendelde platforms hieronder je wilt bekijken De draad Aan.
  4. Maak verbinding met een van de VPN-servers in het gewenste land. U hebt bijvoorbeeld een Amerikaanse server nodig om HBO te deblokkeren of een Britse om Now TV in het buitenland te kijken.
  5. Probeer een video af te spelen op het door u gekozen platform. Het zou bijna onmiddellijk moeten beginnen, maar zo niet, dan zal het probleem waarschijnlijk worden opgelost door het cachegeheugen en de cookies van uw browser te wissen.

Waar kan ik The Wire in het VK bekijken?

Britse vlag - Union Jack Britse vlag - Union Jack - Verenigd Koninkrijk

Alle vijf seizoenen van De draad zijn inbegrepen bij de entertainmentpas van Now TV. Dit kost meestal £ 7,99 per maand, hoewel er een proefperiode van een week is, wat betekent dat als je snel bent, je kan kijken De draad gratis online. Zorg ervoor dat u annuleert voordat de proefperiode eindigt, zodat u niets hoeft te betalen.

Als u liever een digitale kopie van de show bezit, kunt u elke serie afzonderlijk kopen op Amazon Prime Video. Dit is echter een erg dure manier om te kijken, waarbij elk seizoen tussen £ 19,99 en £ 24,99 kost. Afhankelijk van hoe snel je elk seizoen wilt doorkomen, kun je in plaats daarvan misschien beter kijken op Now TV.

Zowel Now TV als Amazon Prime Video hebben geografische beperkingen. Bovendien accepteert Now TV alleen betaalmethoden met een Brits factuuradres, dus het is moeilijk om u vanuit het buitenland aan te melden. Bestaande abonnees kunnen de service nog steeds normaal gebruiken door eerst verbinding te maken met een Britse VPN-server. Heb geen VPN? ExpressVPN biedt een 30-dagen geld-terug-garantie, zodat u kunt streamen De draad risicovrij. Als u niet tevreden bent, annuleert u gewoon binnen 30 dagen om een ​​volledige terugbetaling te claimen.

Waar anders kan ik The Wire online streamen?

Gezien de enorme internationale aanhang van deze show, is het logisch dat je hem over de hele wereld kunt bekijken. Lees verder om erachter te komen welke services worden weergegeven De draad in uw land:

Verenigde Staten van Amerika

Amerikaanse vlag

HBO geproduceerd De draad, dus begrijpelijk, deze show is beschikbaar op HBO Go. Bevat uw kabel-tv-abonnement HBO? Zo ja, dan kan dat log in en begin met streamen zonder extra kosten. Anders heb je een HBO Now-account nodig. Deze kosten $ 14,99 per maand, maar ze worden geleverd met een proefperiode van een week, waarmee je kunt streamen De draad gratis.

Natuurlijk zal het moeilijk zijn om alle 60 afleveringen in één week te bekijken. Hulu en Amazon Prime Video bieden echter beide een HBO-add-on. Deze services bieden beide gratis proefversies (een week voor Hulu en een maand voor Amazon Prime Video), en de HBO-add-on wordt geleverd met een proefperiode van een week, ongeacht welk platform je gebruikt, wat betekent dat je, zolang je eraan denkt te annuleren, je Ik heb maximaal drie weken om te kijken De draad in zijn geheel gratis

Alle bovenstaande streamingdiensten zijn regionaal vergrendeld. Als gevolg hiervan moet u zich in de VS bevinden of verbonden zijn met een Amerikaanse VPN-server om ze te gebruiken.

Verwant: Beste VPN's voor HBO Go

Canada

Canadese vlag

Crave is het enige streamingdienstaanbod De draad in Canada. Bent u al een Crave-abonnee? Als dit het geval is, logt u gewoon in met de gegevens van uw kabelaanbieder en kunt u zonder extra kosten streamen wat u maar wilt.

Maak je geen zorgen als je geen kabel hebt; u kunt zich ook online aanmelden. Ondanks dat het een HBO-show is, De draad seizoenen 1-5 zijn eigenlijk opgenomen in het basis Crave-abonnement. Dit betekent dat u na afloop van de gratis proefperiode van één maand slechts $ 9,99 CAD per maand hoeft te betalen in plaats van $ 19,98 voor het Movies + HBO-pakket.

Crave is alleen beschikbaar in Canada, dus je moet verbinding maken met een Canadese VPN-server om in het buitenland toegang te krijgen.

Australië

vlag van australië

Met Foxtel kun je momenteel elke aflevering van bekijken De draad op aanvraag. Als u een bestaande Foxtel TV-klant bent, is dit volledig gratis. Als dit niet het geval is, kunt u zich gewoon aanmelden voor Foxtel Now. Pakketten beginnen bij $ 25 AUD per maand maar er is een gratis proefperiode van tien dagen waarin je toegang hebt tot elk kanaal. Net zo De draad is opgenomen in het Pop Pack, dat deel uitmaakt van het standaardplan, u hoeft niet extra te betalen.

Je kunt ook seizoenen afzonderlijk kopen op Fetch, maar gezien de hoge kosten van dit doen (elke serie kost ongeveer $ 20), raden we het niet aan.

Foxtel- en Fetch-streamingdiensten zijn beide regio-vergrendeld. Bovendien vereist Foxtel dat gebruikers tijdens de registratie een Australisch telefoonnummer invoeren, wat het moeilijk maakt om zich aan te melden, tenzij u meestal in Australië woont. Bestaande abonnees hebben met een VPN toegang tot deze platforms in het buitenland.

Verwant: Beste VPN's voor Australië

Wanneer komt seizoen zes van The Wire uit?

Simpel gezegd, er is geen nieuws over een aankomend zesde seizoen, reboot, prequel of spin-off van De draad. Tijdens een reünie-evenement in 2014 zei David Simon, een van de makers van de show, dat elke toekomstige iteratie alleen maar zou dienen als een poging om de franchise draaiende te houden.

Gelukkig is er op dit moment geen tekort aan uitstekende HBO-shows. Van Game of Thrones naar Big Little Lies, er is voor elk wat wils en met een VPN kun je alles streamen wat je maar wilt, waar ter wereld je ook bent.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =