Hoe The Little Mermaid live te bekijken! overal online

Hoe The Little Mermaid live te bekijken! online met een VPN


De kleine zeemeermin live! uitgezonden op 5 november 2019. Maak je geen zorgen als je de live-uitzending hebt gemist! We leggen uit waar u het kunt vinden om het steeds opnieuw te herbekijken! Merk op dat je een VPN nodig hebt om te kijken De kleine zeemeermin live! vanuit het buitenland. Dat komt omdat de inhoud regionaal vergrendeld is en alleen beschikbaar is in de VS. Gelukkig zijn er enkele hoogwaardige VPN's die dergelijke geografische beperkingen gemakkelijk kunnen omzeilen.

We bevelen alleen officiële bronnen aan om te kijken De kleine zeemeermin live!. Hoewel er veel ongeautoriseerde bronnen zijn, hebben ze de neiging om van inferieure kwaliteit te zijn met een lage resolutie. Bovendien worden sommige ongeautoriseerde streams offline gehaald wegens schending van het auteursrecht. Je kunt al dit gedoe vermijden door The Little Mermaid Live te bekijken! via een van de onderstaande officiële bronnen.

De kleine zeemeermin live! is alleen beschikbaar op platforms met regionale vergrendeling. Om deze reden heb je een VPN nodig als je hem in het buitenland wilt bekijken (buiten de VS).

Hoe The Little Mermaid live te bekijken! online met een VPN

Met een VPN kunt u het laten lijken alsof u vanuit een ander land browst. Dit is erg handig voor het deblokkeren van geo-beperkte inhoud zoals The Little Mermaid Live !. Kan je niet wachten om te beginnen? Het enige wat u hoeft te doen, is de eenvoudige stappen hieronder volgen.

Zo kun je The Little Mermaid Live bekijken! Online in het buitenland (buiten de VS):

 1. Meld u aan met een VPN. Wij bevelen ExpressVPN aan maar CyberGhost en NordVPN zijn twee betaalbare alternatieven voor het bekijken van The Little Mermaid Live! vanuit het buitenland.
 2. Download en installeer de VPN-app of browserextensie voor uw apparaat (het apparaat van waaruit u The Little Mermaid Live wilt bekijken!).
 3. Maak verbinding met een server in de VS voor een Amerikaans IP-adres. Hiermee kunt u ABC of Disney + deblokkeren en ze in het buitenland bekijken (buiten de VS).
 4. Als u via ABC wilt kijken, moet u zich aanmelden bij een Amerikaanse kabel-tv-aanbieder. In het geval van Disney + is een betaald abonnement vereist.
 5. Ga naar ABC of Disney + en selecteer een video die zonder beperking moet worden afgespeeld. Als de inhoud nog steeds wordt geblokkeerd, moet u het cachegeheugen en de cookies van uw browser wissen.

Hoe The Little Mermaid live te bekijken! op Amerikaanse tv

Amerikaanse vlag

Op het moment van schrijven was dit de enige manier om The Little Mermaid Live te bekijken! is op ABC (hoewel het zal komen naar Disney + op 12 november 2019). Hiervoor moet u een kabel-tv-abonnement hebben en om in te loggen bij ABC met de inloggegevens van uw kabel-tv. U kunt vervolgens kijken via ABC.com of de ABC-app. Terwijl ABC beschikbaar is via een aantal populaire streamingdiensten, waaronder AT&T TV en Hulu, The Little Mermaid Live! was alleen beschikbaar om live te bekijken op de dag van uitzending en wordt niet op aanvraag aangeboden.

Houd er rekening mee dat ABC regio-vergrendeld is en alleen beschikbaar is in de VS. U kunt echter nog steeds vanuit het buitenland kijken door via een VPN verbinding te maken met een Amerikaanse server. Een goede plek om te beginnen is met ExpressVPN, dat een geld-terug-garantie van 30 dagen biedt. Dit betekent dat u ExpressVPN zonder risico kunt proberen en een volledige terugbetaling kunt claimen als de VPN niet aan uw verwachtingen voldoet.

Waar anders kan ik The Little Mermaid online bekijken?

Als u geen abonnement op kabel-tv heeft, de enige andere manier om te kijken De kleine zeemeermin live! zal aan zijn Disney+. De streamingdienst zal vanaf 12 november 2019 in de VS, Canada en Nederland worden gelanceerd. Een abonnement op US Disney + kost $ 6,99 USD per maand, terwijl het jaarabonnement $ 69,99 kost (dit komt iets goedkoper uit op $ 5,83 per maand).

Disney + komt naar Australië en Nieuw-Zeeland op 19 november 2019. Echter, zoals het VK, Frankrijk, Duitsland en Spanje moeten wachten tot 31 maart 2020. Als zodanig moet je misschien een VPN gebruiken in om The Little Mermaid Live te bekijken! op Disney +, afhankelijk van uw locatie. Als u verbinding maakt met een server in de VS, Canada of Nederland, heeft u een Amerikaans, Canadees of Nederlands IP-adres voor het deblokkeren van het platform in het buitenland.

Wat moet ik weten over The Little Mermaid Live?

De kleine zeemeermin live! is een muzikale tv-special gebaseerd op de animatiefilm uit 1989, De kleine zeemeermin. Gemaakt voor ABC, het heeft een hybride formaat waarin de film werd geprojecteerd voor een live publiek en afgewisseld met live muzikale uitvoeringen van liedjes uit de film (evenals de Broadway-podiumversie). De kleine zeemeermin live! uitgezonden op ABC op 5 november, 2019, en trok 9,01 miljoen kijkers.

Wie zit er in de cast van The Little Mermaid Live?

De cast van The Little Mermaid Live! bestaat uit verschillende populaire acteurs en zangers. Met name, Auliʻi Cravalho schittert als prinses Ariel terwijl Jodi Benson, de originele stem van Ariel, de special introduceert. Het bevat ook Queen Latifah als Ursula, Shaggy als Sebastian, John Stamos als Chef Louis, Graham Phillips als Prince Eric en Amber Riley als de emcee.

Welke nummers komen voor in The Little Mermaid Live?

De kleine zeemeermin live! bevat alle populaire liedjes uit de originele animatiefilm, inclusief Part of Your World en Under the Sea. Hier is een volledige lijst van de nummers die worden vermeld in volgorde van uiterlijk:

 • Vadems hieronder - Eric, Grimsby en Ensemble
 • Daughters of Triton - Emcee, Ensemble
 • Part of Your World - Ariel
 • Part of Your World (reprise) - Ariel
 • Under the Sea - Sebastian, Ariel en Ensemble
 • Arme ongelukkige zielen - Ursula en Ariel
 • Haar stem - Eric
 • Les Poissons - Chef Louis
 • Kiss the Girl - Sebastian, Ensemble
 • Als slechts - Ariel, Eric
 • Poor Unfortunate Souls (reprise) - Vanessa, Ursula
 • Happy Ending - Cast
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 1 =