Hoe Shameless US seizoen 10 online in het buitenland (buiten de VS) te bekijken

Hoe Shameless seizoen 10 online te bekijken met een VPN


Schaamteloos Amerikaans seizoen 10 gaat in première Zondag 10 november om 21.00 uur EST / PT (1 AM GMT) op Showtime. Showtime is regionaal vergrendeld en alleen beschikbaar in de VS. Als u Showtime-inhoud buiten de VS probeert te streamen, komt u in feite het volgende bericht tegen:

“Showtime kan alleen in de Verenigde Staten en zijn territoria en bezittingen worden bekeken.

Het goede nieuws is dat je het in het buitenland kunt bekijken door verbinding te maken met een Amerikaanse VPN-server.

Houd dat in gedachten we bevelen alleen officiële bronnen aan om te kijken Schaamteloos seizoen 10 online. Niet-geautoriseerde streams komen vaak voor, maar bieden meestal een slechte videokwaliteit. Bovendien zijn dergelijke livestreams gevoelig voor overmatige vertraging en buffering, en kunnen ze offline worden gezet zonder waarschuwing voor inbreuk op het auteursrecht. Met verschillende manieren om Showtime te bekijken, hoef je geen Schaamteloos seizoen 10 te missen vanwege onbetrouwbare bronnen zonder licentie.

Schaamteloos seizoen 10 van de Verenigde Staten gaat exclusief in première op Showtime, een platform met regionale vergrendeling. Om live te streamen Schaamteloos in het buitenland (buiten de VS) heeft u een VPN nodig.

Hoe live schaamteloze Amerikaanse seizoen 10 online in het buitenland te streamen

Een VPN gebruiken om Shameless seizoen 10 vanuit het buitenland (buiten de VS) te bekijken, is gemakkelijker dan je zou denken, zelfs als je nog nooit eerder een VPN hebt gebruikt.

Zo bekijk je Shameless US seizoen 10 online in het buitenland:

  1. Meld u eerst aan met een VPN die Showtime blokkeert. Wij bevelen ExpressVPN aan. CyberGhost en NordVPN zijn echter even betrouwbaar en bieden veel waar voor uw geld.
  2. Download en installeer vervolgens de VPN-app voor het apparaat van waaruit u Shameless seizoen 10 wilt bekijken. Er is ook de optie om een ​​browserextensie te gebruiken.
  3. Open uw VPN-app of browserextensie en maak verbinding met een server in de VS om een Amerikaans IP-adres. Dit zal Showtime misleiden zodat je vanuit het buitenland kunt kijken.
  4. Meld u aan bij Showtime-website of -app met behulp van uw kabel-tv-provider of streamingservicegegevens.
  5. Selecteer een Showtime-livestream die zonder onderbreking zou moeten spelen. Wis het cachegeheugen en de cookies van uw browser als het nog steeds wordt geblokkeerd. U kunt ook een andere Amerikaanse server proberen voor het geval dat degene die u gebruikt op de zwarte lijst staat.

We raden je aan om je VPN van tevoren met Showtime uit te proberen. Dit geeft u de kans om contact op te nemen met de klantenservice van uw VPN voor verdere hulp als er problemen zijn.

Hoe Shameless seizoen 10 online te bekijken op Amerikaanse tv

Amerikaanse vlag

Er zijn verschillende manieren waarop je Shameless US op Showtime kunt bekijken. Als u kabel hebt, kunt u het kanaal toevoegen aan uw betaal-tv-abonnement. Echter, je kunt Showtime ook zonder kabel bekijken. Een alleen-digitaal Showtime-abonnement kost $ 10,99 USD per maand en is inclusief een gratis proefperiode van 7 dagen.

Er is ook de optie om Showtime te bekijken als een add-on via de volgende streamingdiensten: AT&T TV, FuboTV, Hulu, Sling TV, The Roku Channel en YouTube TV. Hoewel Showtime ook beschikbaar is op PlayStation Vue, moet de service in januari 2020 worden afgesloten.

Alle bovenstaande services zijn regionaal vergrendeld en alleen beschikbaar in de VS.. U kunt ze echter in het buitenland bekijken met een VPN. ExpressVPN wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Dit betekent dat u het zonder risico kunt uitproberen en een volledige terugbetaling ontvangt als u binnen de periode van 30 dagen claimt.

Waar anders kan ik Shameless US online bekijken?

Amazon Prime-leden kunnen zich abonneren op Showtime via Prime Videokanalen. Een maandelijks Amazon Prime-abonnement kost $ 12,99 USD (inclusief een gratis proefperiode van 30 dagen) terwijl Showtime nog eens $ 10,99 per maand kost.

Seizoenen 1-9 van Schaamteloos zijn beschikbaar op Netflix VS.. Al deze seizoenen kwamen echter goed naar Netflix na première op Showtime. Omdat Netflix nog niet heeft aangekondigd wanneer Shameless beschikbaar zal zijn, is het onwaarschijnlijk dat we seizoen 10 op Netflix zullen zien tot half tot laat 2020.

Kan ik een gratis VPN gebruiken om Shameless seizoen 10 te bekijken?

De wil van Showtime, Hulu, Amazon Prime Video en Netflix zijn allemaal geografisch beperkt en daarom hebben veel gratis VPN's (en zelfs sommige betaalde VPN's) moeite om ze in het buitenland te deblokkeren. Dat is echter niet de enige reden om gratis VPN's te vermijden; ze hebben ook de neiging om te worstelen als het gaat om snelheid; te veel gebruikers en te weinig servers leiden tot lange buffertijden en schokkerig afspelen met lage resolutie.

Beveiliging is een ander gebied waar gratis VPN's maar al te vaak ontbreken. Sommigen beschermen u niet eens tegen datalekken of houden uw gegevens veilig met codering. Verder, zeer weinig gratis VPN's hebben een echt no-logs-beleid. Dit betekent dat er een mogelijkheid is dat uw persoonlijke gegevens en browsegeschiedenis worden bijgehouden en verkocht aan derden. Samenvattend, het verschil tussen gratis VPN's en de best betaalde VPN's is dag en nacht.

Wat kunnen we verwachten van Shameless seizoen 10?

Shameless is de langstlopende gescripte show van Showtime. Terwijl de eerste acht seizoenen elk uit 12 afleveringen bestonden, waren er in seizoen negen 14 afleveringen die werden opgesplitst in twee mini-seizoenen met zeven afleveringen. Echter, seizoen 10 keert terug naar het oorspronkelijke formaat van 12 afleveringen en wordt uitgezonden van november 2019 tot januari 2020.

Seizoen 9 van Schaamteloze kijkers liet op een cliffhanger achter toen Fiona aankondigde dat ze Chicago verliet voordat ze niet op haar eigen vertrekpartij vertoonde. Onnodig te zeggen dat seizoen 10 waarschijnlijk zal focussen op de impact die haar vertrek heeft op de familie Gallagher. Sommige plotpunten zijn echter al onthuld door Deadline, dus we zijn niet helemaal in het donker. We weten bijvoorbeeld dat Debbie de rol van Fiona in de familie zal overnemen, terwijl Frank zijn beenblessure zal gebruiken om te proberen pijnstillers op recept te scoren..

Welke castleden keren terug voor schaamteloos seizoen 10?

De meeste castleden keren terug voor schaamteloze seizoen 10. Dit omvat Frank (William H. Macy), Carl (Ethan Cutkosky), Lip (Jeremy Allen White), Veronica (Shanola Hampton), Kevin (Steve Howey) en Debbie (Emma Kenney ). Een opvallende afwezigheid zal Fiona (Emmy Rossum) zijn die in augustus 2018 aankondigde dat ze na seizoen negen zou vertrekken. In seizoen 10 komt Ian (Cameron Monaghan) echter terug.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 + = 60