Hoe Power seizoen 6 overal online te bekijken

Hoe Power seizoen 6 online te bekijken


macht seizoen 6 premières op zondag 25 augustus. Het seizoen zal bestaan ​​uit 15 afleveringen met de seizoensfinale verwacht in december 2019. Het nieuwe seizoen van Power zal echter alleen beschikbaar zijn op regionaal vergrendelde streamingplatforms. Dit betekent dat u een VPN nodig hebt om Power buiten de VS te bekijken.

We zullen alleen officiële bronnen aanbevelen om te kijken macht. Hoewel sommige niet-geautoriseerde streaming-sites Power-seizoen 6 kunnen uitzenden, bieden deze vaak video van slechte kwaliteit met grote prestatieproblemen zoals buffering en lag. Bovendien worden dergelijke streams zonder licentie vaak verwijderd vanwege copyright-problemen, waardoor ze een onbetrouwbare keuze zijn om Power seizoen 6 te bekijken..

macht seizoen 6 is alleen beschikbaar op regionaal vergrendelde streamingdiensten. Daarom heb je een VPN nodig om deze buiten de VS te bekijken.

Beste VPN voor Power seizoen 6: ExpressVPN

ExpressVPN

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.ExpressVPN.com

Geldteruggarantie: 30 DAGEN

ExpressVPN is uw beste keuze om Power seizoen 6 online te bekijken. Het heeft servers in 20 Amerikaanse steden voor het deblokkeren van populaire streamingdiensten. Dit omvat onder meer Starz, Netflix, Hulu en Amazon Prime Video. U kunt deze VPN gebruiken om maximaal vijf gelijktijdige verbindingen te hebben. De servers zijn net zo snel als ze consistent zijn, wat het een geweldige keuze maakt voor streaming evenals torrenting.

Een andere reden om voor ExpressVPN te kiezen om Power seizoen 6 te bekijken, is omdat het je helpt online veilig te blijven. Beveiliging wordt aangeboden in de vorm van 256-bits AES-codering en een kill-schakelaar, terwijl er ook bescherming is tegen DNS- en IPv6-lekken. ExpressVPN houdt geen logboeken bij waarmee u kunt worden geïdentificeerd. Het biedt ook 24/7 live chat en e-mailondersteuning en apps die beginnersvriendelijk zijn.

U kunt ExpressVPN-apps downloaden voor Windows, Mac, Linux, Android, iOS en routers. Chrome- en Firefox-browserextensies zijn ook beschikbaar.

BESTE VPN VOOR POWER SEIZOEN 6: ExpressVPN is onze topaanbeveling. Een snelle en zeer veilige service, het heeft servers in 20 steden in de VS en deblokkeert Starz, Hulu en Netflix. Gebruik het om maximaal vijf apparaten tegelijkertijd aan te sluiten. Gebruikt codering en biedt 24/7 ondersteuning. Probeer het zonder risico met de 30-dagen geld terug garantie.

Lees onze volledige ExpressVPN-beoordeling.

Hoe Power seizoen 6 online te bekijken met een VPN

Als je Power seizoen 6 overal online wilt bekijken, heb je een VPN nodig. Hier is een snelle en eenvoudige gids om u door dit alles te leiden:

 1. Allereerst moet je Starz toevoegen aan je tv-abonnement (zie de Starz-website voor een lijst met partnerproviders) of je abonneren op Starz direct. Als u voor het laatste kiest, is er een gratis proefperiode van 7 dagen, waarna deze $ 8,99 USD per maand kost.
 2. Vervolgens moet u een VPN kiezen. Het zou servers in de VS moeten hebben die Starz kunnen deblokkeren. We bevelen met name ExpressVPN aan. CyberGhost en NordVPN zijn echter uitstekende alternatieven.
 3. Download en installeer de juiste VPN-app of browserextensie voor uw apparaat.
 4. Open de VPN-app of browserextensie en maak verbinding met een server in de VS..
 5. Ga naar Starz via de website of app en selecteer een aflevering van Power die moet worden gedeblokkeerd.

Als u na het uitvoeren van de bovenstaande stappen nog steeds problemen ondervindt, kunt u een paar dingen doen. Het eerste dat u moet proberen, is het cachegeheugen en de cookies van uw browser wissen. Dit zorgt ervoor dat websites en services uw werkelijke IP-adres vergeten en het Amerikaanse IP-adres van de VPN accepteren. Als dit niet werkt, probeer dan verbinding te maken met een andere Amerikaanse server. Anders wilt u misschien contact opnemen met de klantenservice van uw VPN.

Hoe Power seizoen 6 te bekijken op Amerikaanse tv

Stroomseizoen 6 is beschikbaar op Starz, een kabel-tv-netwerk. Je kunt Starz kopen via je kabel-tv-provider (prijzen variëren per provider), of door te kopen via de Starz-website of een van de apps ($ 8,99 USD per maand). Als u zich buiten de VS bevindt, kunt u zich het beste abonneren op Starz via de website met behulp van een VPN (verbonden met een server in de VS). Nieuwe afleveringen van Power zijn beschikbaar op de Starz-app op dezelfde dag dat ze op Starz worden uitgezonden. Je zult ook de afgelopen seizoenen van Power vinden. Bovendien wordt Starz geleverd met een gratis proefperiode van 7 dagen.

Helaas is Power nog niet beschikbaar op Netflix US. Het goede nieuws is echter dat, afgezien van het kijken op Starz, Amerikaanse gebruikers hebben ook de mogelijkheid om op te letten Hulu, waarop de seizoenen 1-5 momenteel beschikbaar zijn. Een eenvoudig Hulu-abonnement kost $ 5,99 USD per maand, maar er is ook een advertentievrije optie voor $ 11,99 USD per maand. Hulu omvat een gratis proefperiode van één maand voor nieuwe en in aanmerking komende terugkerende abonnees. Als u Amerikaanse Netflix buiten Amerika wilt bekijken, moet u het Netflix-land wijzigen met een VPN.

Hoewel Power niet beschikbaar is op Amazon Prime, kun je afzonderlijke afleveringen op Amazon Video kopen voor $ 2,99 (HD) of $ 1,99 USD (SD). Als alternatief kunt u een volledig seizoen kopen. Dit kan $ 9,99 of $ 12,99 USD kosten, afhankelijk van hoe recent het seizoen is.

Waar anders kan ik Power online bekijken?

Het goede nieuws is dat Power-seizoenen 1-5 beschikbaar zijn op streamingdiensten in een aantal verschillende landen.

UK

macht seizoenen 1-5 zijn momenteel beschikbaar op Netflix VK. Beter nog, nieuwe afleveringen van Power worden elke maandag na hun eerste Amerikaanse uitzending toegevoegd. Daarom moet je Power seizoen 6 op Netflix UK kunnen bekijken. Netflix UK maandelijkse abonnementen kosten £ 5,99, £ 8,99 en £ 11,99. Netflix biedt echter ook een gratis proefperiode van 30 dagen.

Australië

U kunt seizoenen 1-5 van vinden macht op zowel Netflix Australië als Stan, dat is een Australische streamingdienst. Deze afleveringen zijn beschikbaar gemaakt om te streamen kort na hun Amerikaanse uitzending, wat betekent dat je waarschijnlijk ook Power-seizoen 6 op Stan kunt bekijken. Stan-abonnementen kosten $ 10, $ 14 en $ 17 (AUD) per maand. Net als Netflix biedt Stan een gratis proefperiode van 30 dagen aan.

Andere locaties

Als u zich in Noorwegen, Denemarken, Zweden of Finland bevindt, macht seizoenen 1-5 zijn op HBO Nordic. Als zodanig komt seizoen 6 waarschijnlijk ook in de nabije toekomst naar HBO Nordic. Een HBO Nordic-abonnement kost 99Kr per maand (ongeveer $ 10). Deze streamingdienst biedt een gratis proefperiode van een maand.

Kan ik een gratis VPN gebruiken om Power seizoen 6 te bekijken?

Gratis VPN's zijn niet erg goed in het deblokkeren van streamingdiensten zoals Starz, Netflix, Hulu en Stan. Dit maakt het moeilijk om Power seizoen 6 (of zelfs elk seizoen van Power) te bekijken met een gratis VPN. behalve, de lage snelheden van gratis VPN services maken ze een slechte keuze voor streaming met een overmatige hoeveelheid buffering en vertraging.

Het is niet alleen in streaming-prestaties dat gratis VPN's een teleurstelling zijn. Het is ook bekend dat ze geen beveiliging hebben, wat betekent dat uw online privacy kan worden aangetast door ze te gebruiken. Met name, veel gratis VPN's gebruiken zelfs geen codering om uw gegevens veilig te houden. Anderen registreren uw gegevens en browse-activiteit voordat ze aan de hoogste bieder worden verkocht.

Al met al komen gratis VPN's niet in de buurt van de beste VPN's voor Starz en Power seizoen 6. Wat meer is, ExpressVPN, NordVPN en CyberGhost laten je allemaal gratis hun service uitproberen met een risicovrije geld-terug garantie.

Wat kunnen we verwachten van Power seizoen 6?

Waarschuwing: bevat plot spoilers uit seizoen 5

De dramatische afsluiting van Power seizoen 5 zag Kanan gedood in een gewelddadige ontmoeting met de politie terwijl Angela in de borst werd geschoten door Tommy. Seizoen 6 zal zich richten op de nu onherstelbare relatie tussen voormalige drugspartners en vrienden Ghost en Tommy. Het verhaal volgt met name het verhaal van Ghost om wraak te nemen naar aanleiding van de acties van Tommy.

Welke castleden keren terug voor Power seizoen 6?

Afgezien van Kanan (50 Cent) wordt verwacht dat de rest van de Power-cast voor seizoen 6 zal terugkeren. Dit omvat Ghost (Omari Hardwick), Tommy (Joseph Sikora), Tasha (Naturi Naughton), Tariq (Michael Rainey Jr.), Dre (Rotimi Akinosho) en La La (LaKeisha Grant). We weten het lot van Angela (Lela Loren) nog niet, maar er wordt van haar verwacht dat ze in enige hoedanigheid terugkeert.

Komt er een Power-seizoen 7?

droevig, seizoen 6 wordt het laatste seizoen van macht, zoals aangekondigd door uitvoerend producent Curtis Jackson (50 Cent) op sociale media in mei 2019. Hij onthulde echter ook het nieuws dat vier spin-offshows zijn gepland. Series-maker Courtney A. Kemp zei dat ze van plan waren om "enkele van je geliefde" Power "-personages te volgen buiten het bereik van de eerste serie ..."

Wat kan ik nog meer bekijken op Starz?

Starz biedt een breed scala aan tv-programma's en films. Het biedt ook zijn eigen originele inhoud (Power is daar een van). Hier is een lijst met slechts enkele van de titels die u kunt bekijken op Starz (behalve Power-seizoenen 1-6):

 • buitenlander
 • De toren
 • Sweetbitter
 • De Spaanse prinses
 • Vrijdag nacht lichten
 • Toy Story 3
 • Venijn
 • Het voorstel
 • Paranormale activiteit
 • De equalizer 2
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 6