Hoe Poldark seizoen 5 in het buitenland te bekijken (buiten het VK)

Hoe Poldark seizoen 5 in het buitenland te bekijken


Het nieuwe seizoen van Poldark begint op 14 juli in het Verenigd Koninkrijk. Seizoen vijf wordt het laatste uitje van Aidan Turner als het gelijknamige Poldark en duurt acht afleveringen, wat betekent dat het ergens rond 1 september zal eindigen. Hieronder laten we je weten hoe je live kunt streamen Poldark online gratis, waar ter wereld u ook bent.

Houd er rekening mee dat we alleen officiële bronnen aanbevelen. Terwijl streaming-sites zonder licentie vaak populaire shows zoals aanbieden Poldark, we raden af ​​om ze te gebruiken. De video heeft in het begin vaak een lage resolutie, maar het kan ook zijn dat deze traag is of niet synchroon is. Bovendien worden deze streams vaak verwijderd door auteursrechthouders, wat betekent dat je misschien niet eens het einde van de aflevering te zien krijgt. Omdat dit seizoen sowieso gratis beschikbaar is, is het niet nodig om gebruik te maken van ongeautoriseerde streaming-sites.

Kijken Poldark seizoen 5 gratis, je hebt een VPN nodig tenzij je in het VK bent.

Hoe Poldark naar het buitenland te streamen met een VPN

Nieuw bij VPN's en niet zeker hoe aan de slag te gaan? Volg de onderstaande stappen om regionale beperkingen te omzeilen en te streamen Poldark seizoen vijf van overal ter wereld:

 1. Meld u eerst aan bij een geschikte VPN-service. We raden ExpressVPN aan, hoewel CyberGhost en NordVPN ook uitstekende, goedkope opties zijn.
 2. Download en installeer de VPN-app. Er zullen verschillende versies zijn, dus zorg ervoor dat u de juiste heeft voor uw apparaat.
 3. Bepaal welke van de onderstaande services u wilt en maak een account aan.
 4. Maak verbinding met een VPN-server op de relevante locatie. U moet bijvoorbeeld een Britse server gebruiken om BBC iPlayer of een Amerikaanse server voor PBS te deblokkeren.
 5. Probeer een video te laden op de door u gekozen service. Het zou bijna onmiddellijk moeten beginnen, maar zo niet, probeer dan het cachegeheugen en de cookies van uw browser te wissen voordat u de pagina vernieuwt.

Net zo Poldark wordt live uitgezonden, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw VPN vóór de première werkt. Door dit te doen, garandeer je dat er genoeg tijd is om contact op te nemen met de klantenservice als iets niet werkt zoals verwacht, wat betekent dat je veel minder kans hebt om iets te missen wat zeker een spannend seizoen zal zijn.

Hoe Poldark seizoen 5 gratis te bekijken op Britse tv

Britse vlag - Union Jack Britse vlag - Union Jack - Verenigd Koninkrijk

Poldark wordt uitgezonden om 21:00 uur BST (13:00 uur PST / 16:00 uur EST) op BBC One, wat betekent je kunt het live online bekijken op BBC iPlayer of TVPlayer.com. Beide services zijn gratis, maar welke u ook kiest, u moet eerst een account maken. U wordt gevraagd om een ​​postcode op te geven, maar deze wordt niet echt gebruikt om uw locatie te verifiëren, en elke Britse postcode werkt. Verifieer daarna je e-mailadres, log in en begin met streamen.

Zie ook: Een UK IP-adres verkrijgen

Het is ook de moeite waard om dat te vermelden Poldark seizoen 5 bereikt de VS pas enkele maanden nadat het in het VK is getoond. Als je niet zo lang kunt wachten of je zorgen maakt over het zien van spoilers voordat de show in je land wordt uitgezonden, kun je eenvoudig vanuit het buitenland toegang krijgen tot deze platforms met een VPN. Het beste van alles is dat u met BBC iPlayer niet alleen live shows kunt streamen, maar ook 30 dagen nadat ze zijn uitgezonden. Dit betekent dat je, zelfs als je andere plannen hebt wanneer de show is, nog steeds op de hoogte kunt blijven.

De Britse wetgeving vereist dat je een tv-licentie hebt om alles (live of on-demand) op BBC iPlayer te bekijken. Geen van beide platformen controleert dit echter daadwerkelijk (BBC iPlayer toont af en toe een pop-up waarin u wordt gewaarschuwd, maar het is redelijk inconsistent), dus het werkt in principe op een eresysteem.

Waar anders kan ik Poldark seizoen 5 online bekijken?

Poldark seizoen 5 zal waarschijnlijk in verschillende landen over de hele wereld worden uitgezonden, maar niet bij elke uitzender kunt u online kijken. Neem een ​​kijkje hieronder om alles te zien PoldarkBevestigde internationale omroepen:

Verenigde Staten van Amerika

Amerikaanse vlag

Helaas, net als in voorgaande jaren, moeten Amerikaanse fans langer wachten dan die in het VK om Poldark te zien. De Amerikaanse releasedatum voor Poldark seizoen 5 is 29 september. Nieuwe afleveringen zullen vanaf zondag 29 september om 21:00 EST (18:00 PST) op PBS worden uitgezonden.

Er is nog een addertje onder het gras: PBS heeft geen livestream. In plaats daarvan uploadt het afleveringen voor on-demand afspelen kort nadat ze zijn uitgezonden. Hoewel veel van deze shows gratis kunnen worden bekeken, sommige (inclusief Poldark) kunnen alleen worden bekeken door dertien Passport-abonnees. Deze service kost $ 5 USD per maand, maar accepteert alleen betaalmethoden die zijn gekoppeld aan een Amerikaans adres. Als zodanig is het bijna onmogelijk om je vanuit het buitenland aan te melden, tenzij je meestal in de VS woont.

Als je Amazon Prime Video hebt, kun je deze afleveringen streamen door je aan te melden voor de PBS Masterpiece-add-on. Het kost $ 5,99 per maand en biedt een gratis proefperiode van een week. Zowel PBS als de Amerikaanse inhoudsbibliotheek van Amazon zijn alleen beschikbaar in de VS, dus je moet een VPN gebruiken om ze in het buitenland te openen.

Andere locaties

Op dit moment zijn er geen verdere zenders bevestigd die worden getoond Poldark seizoen 5. Meer details zullen waarschijnlijk worden vrijgegeven wanneer de première datum wordt aangekondigd, echter. Maakt u zich geen zorgen: zelfs als de laatste serie niet op tv in uw land verschijnt, is de kans groot dat u deze nog steeds kunt kopen op Amazon Prime Video, iTunes of de Google Play Store.

Kan ik seizoenen 1-4 van Poldark online bekijken?

Verschillende Netflix-bibliotheken bevatten eerdere seizoenen van Poldark. Elke eerdere aflevering is bijvoorbeeld beschikbaar op Netflix Zwitserland en u kunt de eerste drie seizoenen bekijken op Netflix VK, Ierland, Frankrijk, België en Luxemburg. Netflix biedt een proefperiode van een maand, wat betekent dat je met de juiste VPN (we raden PrivateVPN aan voor het deblokkeren van regionale Netflix-bibliotheken), elke aflevering van Poldark gratis, waar u ook bent.

Helaas is het bekijken van seizoen 4 moeilijker. Netflix Zwitserland biedt het hele seizoen, dus een Netflix-proefperiode van 30 dagen en een VPN die de Zwitserse bibliotheek deblokkeert, kunnen een goede optie zijn. Amazon Prime Video US biedt seizoen 4 aan als onderdeel van de PBS Masterpiece-add-on. Prime wordt geleverd met een gratis proefperiode van 30 dagen en PBS biedt zeven dagen gratis, dus als je snel bent, kun je het hele seizoen gratis streamen. In veel landen is uw enige optie echter om seizoen 4 rechtstreeks op een site als iTunes te kopen.

Wat weten we over seizoen 5?

Poldark is een van de grootste shows van de BBC van de afgelopen jaren geweest, maar de omroep blijft opvallend strak van lippen rond het komende vijfde seizoen. We weten dat dit de laatste serie zal zijn, dat het filmen in februari is afgelopen en dat er acht afleveringen zullen zijn, maar hoe zit het met het verhaal zelf?

Poldark is aangepast uit een serie van 12 boeken van auteur Winston Graham. Seizoenen 1–4 omvatten ruwweg zeven hiervan, en tot voor kort werd aangenomen dat seizoen vijf de trend zou voortzetten. Boek acht, 'The Stranger From the Sea' begint echter 11 jaar na de gebeurtenissen van de zevende.

In plaats van een nieuw verhaal te beginnen en het risico te lopen dat plotthreads onopgelost blijven, heeft de schrijver van de show Debbie Horsfield besloten om seizoen vijf in te stellen tijdens deze kloof tussen boeken. Details zijn schaars, zelfs nu, maar het officiële Poldark Twitter-account stelde onlangs deze vraag: "Als uw land u verraadt, aan wie bent u dan loyaliteit verschuldigd?".

Poldark seizoen 5 cast

De hoofdcast van de show is grotendeels ongewijzigd gebleven ten opzichte van voorgaande seizoenen (hoewel er twee personages ontbreken als gevolg van de evenementen van seizoen 4). Er zijn ook enkele nieuwe toevoegingen; kijk hieronder om te zien wie er binnen zijn Poldark'S vijfde en laatste serie:

 • Aidan Turner als Ross Poldark
 • Eleanor Tomlinson als Demelza Poldark
 • Jack Farthing als George Warleggan
 • Luke Norris als Dwight Enys
 • Caroline Enys als Gabriella Wilde
 • Kerri McLean (karakter nog niet genoemd)
 • Sofia Oxenham als Tess
 • Vincent Regan (karakter nog niet genoemd)
 • Freddie Wise (karakter nog niet genoemd)
 • Peter Sullivan (karakter nog niet genoemd)
 • Lily Dodsworth-Evans (karakter nog niet genoemd)
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 86 = 87