Hoe Peaky Blinders series 5 online te bekijken

Hoe Peaky Blinders series 5 online te bekijken (1)


Peaky Blinders serie 5 wordt uitgezonden op zondag 25 augustus om 21.00 uur (GMT). In tegenstelling tot voorgaande seizoenen, die werden uitgezonden op BBC 2, wordt serie 5 van Peaky Blinders uitgezonden op BBC 1. Als je buiten het Verenigd Koninkrijk bent, kun je Peaky Blinders serie 5 gratis bekijken op de BBC iPlayer-streamingdienst met behulp van een VPN.

Houd er rekening mee dat dit artikel alleen betrekking heeft op officiële bronnen om Peaky Blinders online te bekijken. Hoewel deze show mogelijk beschikbaar is op illegale streaming-sites, raden we ze niet aan. In het bijzonder zijn ze kwetsbaar voor onmiddellijke sluiting. Wat meer is, ze hebben de neiging om inferieure videokwaliteit en slechte prestaties te bieden, met veel buffering en vertraging. Bovendien kun je Peaky Blinders series 5 gratis online streamen op BBC iPlayer met een VPN.

Peaky Blinders is alleen beschikbaar op platforms met regionale vergrendeling. Dat betekent dat je een VPN nodig hebt om hem in het buitenland te bekijken.

Hoe Peaky Blinders series 5 online te bekijken met een VPN

Een VPN gebruiken om Peaky Blinders series 5 online te bekijken is verrassend snel en gemakkelijk. Je kunt Peaky Blinders series 5 online bekijken op BBC iPlayer door BBC 1 live te streamen via de BBC iPlayer-app of door de aflevering op aanvraag te selecteren na de live tv-uitzending. Hier is een snelle stapsgewijze handleiding over wat u moet doen:

Een VPN gebruiken om Peaky Blinders-serie 5 te bekijken

  1. Allereerst moet u een BBC iPlayer-account maken (aanmelden is gratis) als u er nog geen heeft. Dit vereist dat u uw geboortedatum, e-mailadres, een veilig wachtwoord en een Britse postcode invoert. Elke Britse postcode wordt geaccepteerd. U hoeft geen bewijs van uw locatie te leveren.
  2. Meld u aan met een VPN-service met servers in het VK die BBC iPlayer kunnen deblokkeren. Wij raden aan ExpressVPN. CyberGhost en NordVPN zijn echter beide uitstekende, goedkope alternatieven.
  3. Download en installeer de juiste app of browserextensie voor uw apparaat.
  4. Open de VPN-app of browserextensie en maak verbinding met een server in het VK.
  5. Wis het cachegeheugen en de cookies van uw browser om ervoor te zorgen dat BBC iPlayer uw vorige IP-adres en locatie vergeet. Het moet dan het nieuwe Britse IP-adres van de VPN accepteren.
  6. Ga naar BBC iPlayer (via de website of een van de apps) en selecteer een aflevering van Peaky Blinders die nu moet worden gedeblokkeerd. Als dit niet het geval is, raden we u aan verbinding te maken met een andere Britse server. U kunt ook contact opnemen met de klantenservice van uw VPN.

Waar anders kan ik Peaky Blinders online bekijken?

Peaky Blinders series 5 is in eerste instantie alleen beschikbaar op BBC One en BBC iPlayer (je vindt de volledige serie 1-4 ook op BBC iPlayer). De series 1-4 zijn echter beschikbaar om te bekijken met een paar andere streamingdiensten. Om deze reden is het waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd totdat Peaky Blinders series 5 beschikbaar is buiten de BBC.

Als je oude afleveringen wilt inhalen, u kunt reeks 1-4 van vinden Peaky Blinders Aan Netflix VS en VK. Hoewel BBC iPlayer gratis is, is Netflix een betaalde service met abonnementsprijzen op het moment van schrijven $ 8,99 / £ 5,99, $ 12,99 / £ 8,99 en $ 15,99 / £ 11,99. Er is echter ook de optie van een gratis proefperiode van 30 dagen voor nieuwe klanten, zodat u de meeste Peaky Blinders gratis kunt bekijken als u snel bent! Over gratis proefversies gesproken, ExpressVPN biedt een 30-dagen geld-terug-garantie, zodat u het zonder risico kunt proberen.

Je kunt ook elke aflevering of serie (1-4) van kopen Peaky Blinders Aan Amazone. Een aflevering in SD-kwaliteit kost momenteel $ 1,99, terwijl een aflevering in HD-kwaliteit $ 2,99 kost. Als alternatief is een heel seizoen geprijsd op $ 10,99 (SD) of $ 14,99 (HD). Toegegeven, dit is niet de beste optie als je Peaky Blinders gratis kunt bekijken op BBC iPlayer of op Netflix via een gratis proefversie.

Kan ik een gratis VPN gebruiken om Peaky Blinders series 5 te bekijken?

Helaas kunnen veel gratis VPN's de BBC iPlayer niet deblokkeren. Dit maakt het erg moeilijk om Peaky Blinders-serie 5 te bekijken, omdat het om te beginnen alleen beschikbaar is op de BBC. Zelfs als je gewoon oude afleveringen van Peaky Blinders op Netflix wilt deblokkeren, werken de meeste gratis VPN's niet met deze streamingdienst. Bovendien zijn gratis VPN's niet ideaal voor streaming vanwege hun vaak trage servers, wat zorgt voor een zeer inconsistente streaming-ervaring.

We raden ook gratis VPN's af, omdat deze de beveiliging en privacybescherming van hun betaalde rivalen missen. Met name, van veel gratis VPN's is bekend dat ze de persoonlijke gegevens registreren en browsegeschiedenis van gebruikers, verkoop van de informatie aan derden. Zelfs degenen die geen logboeken bijhouden, gebruiken mogelijk geen codering om uw gegevens te beveiligen. Andere gratis VPN's kunnen geld verdienen door u te richten met spamadvertenties. Al met al komen gratis VPN's niet in de buurt van de kwaliteit van de best betaalde VPN's.

Wat kunnen we verwachten van Peaky Blinders series 5?

De conclusie van Peaky Blinders seizoen 4 ziet de Shelby-familie krachtiger dan ooit na de verkiezing van Tommy als parlementslid in het kiesdistrict Birmingham South. Serie 5 zal waarschijnlijk deze nieuwe politieke verbanden onderzoeken, evenals de verschillende gevolgen van de financiële crash van 1929. Een ander serieus onderwerp dat naar verwachting zal worden behandeld, is de steeds fragielere geestelijke gezondheid van Tommy.

Welke castleden keren terug naar Peaky Blinders?

Er is bevestigd dat, met uitzondering van Joe Cole (John Shelby), alle grote castleden keren terug voor serie 5. Dit omvat Cillian Murphy (Tommy Shelby), Helen McCrory (tante Polly), Paul Anderson (Arthur Shelby), Sophie Rundle (Ada Shelby), Kate Phillips (Linda Shelby) en Natasha O'Keeffe (Lizzie Stark). Aidan Gillen zal ook terugkeren als Aberama Gold.

Peaky Blinders Series 5 ziet ook de introductie van nieuwe personages, waaronder Sam Claflin als Oswald Mosley en Brian Gleeson en Anya Taylor-Joy, wiens personennamen nog moeten worden aangekondigd. Helaas verwachten we niet dat Tom Hardy na de dood van zijn personage, Alfie Solomons, aan het einde van serie 4 zal terugkeren..

Komt er een Peaky Blinders-serie 6?

Ja, er komt een Peaky Blinders serie 6! Volgens Steven Knight, de maker van de show, is er waarschijnlijk ook een serie 7. Knight heeft sindsdien de mogelijkheid van een Peaky Blinders-film besproken, daarbij verwijzend naar de groeiende populariteit van de show, met name in de vijver in de Verenigde Staten.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 8