Hoe Outlander seizoen 4 online te bekijken (buiten de VS)

Als je hebt gewacht om meer van de avonturen van Claire en Jamie Frazer te zien, vraag je je misschien af ​​hoe je kunt kijken buitenlander Seizoen 4 online. Dit artikel bespreekt hoe je live kunt streamen buitenlander in de VS, Canada, VK, Australië en andere landen. Er wordt ook besproken hoe u kunt kijken buitenlander als u naar het buitenland reist en wat de beste VPN's zijn om te streamen buitenlander.


Outlander op STARZ

Als u een Amerikaanse creditcard heeft, is een abonnement op STARZ direct de goedkoopste en eenvoudigste manier om toegang te krijgen tot nieuwe buitenlander afleveringen. Als u buiten de VS reist, is ExpressVPN de beste VPN om te gebruiken. Voor gebruikers die geen STARZ-abonnement kunnen krijgen, zijn W Network, Amazon Prime en de Watch Foxtel-app en -website opties waar beschikbaar.

Outlander afbeelding 2

buitenlander Seizoen 4 gaat in première op 4 november om 20.00 uur. EST in de VS op STARZ. Het zal 13 afleveringen hebben.

Dit artikel heeft alleen betrekking op officiële bronnen. Hoewel er waarschijnlijk websites zullen zijn die illegale streams van bevatten buitenlander, ze kunnen malware bevatten of andere beveiligingsproblemen hebben. Bovendien hebben onofficiële streams vaak een lage resolutie of zijn ze vatbaar voor bufferen en crashen. We raden niet aan om niet-officiële bronnen te streamen buitenlander.

Beste VPN voor buitenlander: Express VPN

Express VPN-ontgrendelingswebsites

Hoewel er veel officiële opties voor streaming zijn Outlandeonline, blokkeren ze allemaal gebruikers die zich buiten een bepaald land bevinden. STARZ direct is bijvoorbeeld alleen beschikbaar in de VS en W Network is alleen beschikbaar in Canada. Als u zich abonneert op een van deze netwerken en vervolgens reist buiten het land waar het zich bevindt, kunt u niet kijken buitenlander.

De oplossing voor dit probleem is om een ​​VPN te gebruiken om uw IP-adres te verbergen. Hiermee kunt u genieten buitenlander afleveringen over de hele wereld. Een VPN helpt je ook te beschermen tegen man-in-the-middle-aanvallen, ISP-snooping, ISP-snelheidsbeperking en andere privacyschendingen.

De beste VPN voor fans van buitenlander en anderen STARZ-programmering is ExpressVPN. Het houdt geen logboeken bij, heeft servers in meer dan 90 landen en heeft een bewezen staat van dienst bij het omzeilen van geoblokken van Starz.com, Netflix, Hulu en andere streamingdiensten.

DRIE MAANDEN GRATIS: Kies het jaarplan van ExpressVPN om 49% te besparen en een extra dekking van drie maanden gratis te krijgen.

Hoe kijken buitenlander Seizoen 4 online

STARZ heeft een licentie buitenlander naar verschillende streamingdiensten in verschillende landen. Hier is waar te kijken buitenlander in de VS, Canada, het VK en Australië.

Verenigde Staten

Outlander in de VS.

Als u een creditcard of betaalpas heeft die in de VS is uitgegeven, is dit de gemakkelijkste manier om nieuwe afleveringen van te bekijken buitenlander is door verbinding te maken met de officiële website van STARZ. De STARZ-stand-alone streamingservice is beschikbaar voor $ 8,99 / maand met een gratis proefperiode van 7 dagen.

Sommige over-the-top tv-diensten bieden ook STARZ als een extra kanaal. Als u al een van deze services hebt, wilt u misschien STARZ eraan toevoegen in plaats van STARZ rechtstreeks te krijgen. Hier zijn een paar populaire tv-aanbieders die STARZ aanbieden:

  • Sling TV ($ 9 / maand)
  • Hulu met Live TV ($ 8,99 / maand)
  • YouTube TV ($ 9 per maand)
  • DIRECTV NU (inbegrepen in het pakket "Gotta Have It" van $ 75 / maand of voor $ 8 toegevoegd aan andere pakketten)

Als u een kabel- of satellietdienst hebt, kunt u kijken buitenlander op STARZ.com met de inloggegevens van uw service.

Canada

Outlander op W

In Canada, buitenlander is beschikbaar op W Network. Elke nieuwe aflevering wordt om 22.00 uur uitgezonden. EST, een uur nadat het is uitgezonden in de VS. Om online te kijken, gaat u naar de officiële W-website en logt u in bij uw tv-provider. W heeft niet gezegd op welke dag of welk tijdstip elke aflevering op de website wordt geplaatst. Maar de gebruikelijke praktijk voor de meeste netwerken is om nieuwe afleveringen te posten, hetzij op de avond dat ze worden uitgezonden of de dag erna.

UK

Outlander in het VK

In het VK, nieuw buitenlander afleveringen zijn beschikbaar de dag nadat ze via Amazon Prime zijn uitgezonden. Inwoners van het VK kunnen zich aanmelden bij Amazon Prime Video voor £ 7,99 / maand, met een gratis proefperiode van 30 dagen. Als je je niet wilt abonneren op Prime, is een andere optie huren buitenlander afleveringen de dag nadat ze zijn uitgezonden voor £ 2,49 per stuk.

Australië

Outlander in Australië

In Australië, buitenlander wordt elke maandag om 12 uur uitgezonden op Foxtel. AEDT, beginnend met de première op 5 november. Nieuwe afleveringen kunnen online worden bekeken via de Watch Foxtel-app en -website. Een Foxtel-abonnement kost $ 30 AUD / maand voor de goedkoopste optie.

Hoe te streamen buitenlander in het buitenland met een VPN

U moet een betaalmethode hebben in het land dat u wilt bekijken buitenlander. U hebt bijvoorbeeld een Amerikaanse creditcard nodig om u te abonneren op STARZ direct en een Australische creditcard om u te abonneren op Foxtel.

Als u buiten de grenzen van uw land reist, zult u een probleem tegenkomen. De service waarvoor u hebt betaald, bevindt zich in het ene land, terwijl u verbinding maakt met internet vanuit een ander land waar die service is geblokkeerd.

U kunt dit probleem oplossen door een VPN te gebruiken om uw IP-adres te verbergen. Hier is hoe te streamen buitenlander en andere programma's in het buitenland met een VPN:

  • Bepaal welke VPN-provider u wilt gebruiken. We raden ExpressVPN aan, maar NordVPN en Cyberghost zijn ook goede keuzes
  • Navigeer naar de website van de VPN-provider en installeer de software
  • Wanneer de software wordt geladen, selecteert u een server in het land van de service waarop u bent geabonneerd. Als u bijvoorbeeld een abonnement hebt op Foxtel, selecteert u een Australische server. Als u een abonnement op STARZ hebt, selecteert u een Amerikaanse server
  • Maak verbinding met de website van uw service en klik op de aflevering die u wilt bekijken

Kan ik streamen buitenlander met een gratis VPN?

In plaats van abonnementskosten te betalen, registreren gratis VPN's gegevens over wat klanten online doen. Ze verkopen deze informatie vervolgens aan adverteerders. Deze praktijk roept zorgen op over privacy.

Gratis VPN's hebben ook datalimieten die meestal te laag zijn om streaming video toe te staan. En ze hebben duizenden gebruikers die proberen verbinding te maken met een slechte infrastructuur die nauwelijks wordt opgewaardeerd. Hun beperkingen en bezorgdheid over de privacy maken ze een zeer slechte optie voor de meeste activiteiten, zelfs surfen op het web.

We raden alleen VPN's aan die hoge snelheden en robuuste privacybeschermingen hebben. Helaas voldoen momenteel geen gratis VPN's die we kennen. Veel uitstekende VPN's bieden echter abonnementen van slechts $ 3- $ 7 per maand als u zich voor een voldoende lange periode aanmeldt. Hier is een lijst met meer informatie.

Wat is buitenlander?

buitenlander is een tv-drama gebaseerd op de reeks boeken van Diana Gabaldon met dezelfde naam. Het werd ontwikkeld door Ronald D. Moore (Star Trek: The Next Generation, Battlestar Galactica, schroef). Het speelt Catriona Balfe voor als Claire Randall (later Claire Fraser) die zichzelf terug in de tijd vervoert na een bezoek aan Craigh na Dun. Ze belandt in de 18e eeuw, waar ze enkele Schotse Hooglanders ontmoet die worden achtervolgd door Britse troepen.

Claire wordt verliefd op een van de hooglanders, James Frazer. In het proces raakt ze verstrikt in de Jacobitische opstand terwijl deze zich over Frankrijk verspreidt. Fans van buitenlander hou van de manier waarop het historische feiten weeft in de plot van het verhaal. Er is informatie over de Schots-Britse oorlogen van de jaren 1700, de Jacobitische opstand in Frankrijk en vele andere gebeurtenissen in de Europese geschiedenis. Ze genieten ook van de complexe plotwendingen, bloederige actiescènes en sterke karakters van de serie.

Als je de voorgaande seizoenen wilt inhalen voordat je de nieuwe bekijkt, is de hele serie beschikbaar op de STARZ-app en -website in de VS en Amazon Prime in het VK.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − 27 =