Hoe Miss America 2020 online te streamen

Hoe Miss America Competition online te bekijken


De Miss America Competition wordt uitgezonden Donderdag 19 december om 20.00 uur EST (5 PM PST) op NBC. Om de livestream van Miss America te bekijken, moet u zich aanmelden bij uw tv-provider. Bovendien hebt u een VPN nodig om Miss America 2020 in het buitenland (buiten de VS) te bekijken. De reden hiervoor is dat NBC-inhoud (inclusief de livestreams) geografisch is geblokkeerd en alleen beschikbaar is in de VS..

NBC TV provider log in

Houd er rekening mee dat we zullen alleen officiële bronnen aanbevelen voor het bekijken van de Miss America Competition. Hoewel er waarschijnlijk stromen zonder licentie zijn, verwacht je dat deze een slechte videokwaliteit bieden. Lage resolutie video en buitensporig veel lag en buffering zijn gebruikelijk. Erger nog, onofficiële bronnen kunnen ook offline worden gehaald wegens schending van het auteursrecht, waardoor je geen livestream van het evenement hebt.

NBC-inhoud is regionaal vergrendeld en alleen beschikbaar in de VS. Daarom moet u een VPN gebruiken om de Miss America-competitie in het buitenland te bekijken.

Hoe Miss America online te streamen met een VPN

Door een VPN te gebruiken, kunt u uw IP-adres wijzigen en het laten lijken alsof u vanaf een andere locatie browst. Hiermee worden regionale vergrendelde services misleid zodat u ze in het buitenland kunt gebruiken. Het goede nieuws is dat dit helemaal niet ingewikkeld is.

Zo kunt u Miss America 2020 live naar het buitenland streamen (buiten de VS):

  1. Meld u eerst aan met een VPN die NBC kan deblokkeren. Wij bevelen ExpressVPN aan hoewel CyberGhost en NordVPN twee voordelige alternatieven zijn.
  2. Download en installeer vervolgens de juiste VPN-app of browserextensie voor het apparaat dat u wilt gebruiken om Miss America 2020 live te streamen.
  3. Log in op uw VPN en verbinden met een server in de VS.. Hiermee krijgt u een Amerikaans IP-adres en kunt u NBC in het buitenland deblokkeren.
  4. Ga naar NBC en log in met uw kabel-tv-provider (u moet uw e-mailadres of gebruikersnaam en wachtwoord invoeren).
  5. Selecteer ten slotte een NBC-livestream die zonder beperking moet worden geladen en afgespeeld. Als de inhoud nog steeds wordt geblokkeerd, probeer dan het cachegeheugen en de cookies van uw browser te wissen.

Het is de moeite waard om van tevoren te controleren of uw VPN met NBC werkt van de Miss America 2020-competitie. U hebt dan voldoende tijd om contact op te nemen met de klantenservice van uw VPN als er onverwachte technische problemen zijn.

Hoe Miss America gratis te bekijken op Amerikaanse tv

Amerikaanse vlag

In mei 2019 werd aangekondigd dat NBC zal de Miss America Competition uitzenden. U kunt online kijken via uw webbrowser of een van de verschillende NBC-apps. Hiervoor moet u zich aanmelden bij uw tv-provider en uw gebruikersnaam of e-mailadres en wachtwoord invoeren.

Als je geen kabel-tv hebt, kun je nog steeds NBC live streamen via bepaalde streamingdiensten. Dit omvat AT&T TV ($ 59,99 USD / maand), FuboTV ($ 59,99 / maand), Hulu + Live TV ($ 44,99 / maand), Sling TV ($ 25 / maand) en YouTube TV ($ 49,99 / maand). Sommige van deze streamingdiensten bevatten zelfs een gratis proefperiode, dus als u wilt, kunt u zich aanmelden, het evenement live streamen en annuleren om te voorkomen dat er kosten in rekening worden gebracht.

Als u Miss America 2020 in het buitenland (buiten de VS) wilt bekijken, moet u ook een VPN hebben. Alle NBC-inhoud (zowel live als on-demand) is geografisch beperkt en alleen beschikbaar in de VS. Als u echter verbinding maakt met een server in de VS, kunt u een Amerikaans IP-adres krijgen om NBC te deblokkeren. ExpressVPN biedt een 30-dagen geld-terug-garantie wat betekent dat u het kunt gebruiken om de Miss America Competition te bekijken en een volledige terugbetaling te claimen als deze niet aan de verwachtingen voldoet.

Wat moet ik weten over de Miss America Competition?

Miss America 2020 wordt de 93e Miss America-competitie. Hoewel gewoonlijk gehouden in Boardwalk Hall in Atlantic City, New Jersey, vindt de 2020-competitie plaats in Mohegan Sun in Uncasville, Connecticut. Het staat open voor vrouwen uit de VS tussen de 17 en 25 jaar oud. Er zijn in totaal 51 deelnemers, waarvan 50 de 50 Amerikaanse staten vertegenwoordigen met de andere kandidaat uit het District of Columbia, VS.

De winnaar van Miss America 2020 wordt gekroond door Nia Franklin, winnaar van Miss America 2019. Wat betreft de taak van Miss America wordt de winnaar een fulltime medewerker van de Miss America Organisation. Ze reist een heel jaar lang door de VS om het programma te promoten en tegelijkertijd het bewustzijn van haar eigen sociale impactinitiatief te vergroten.

In 2018 nam de competitie een nieuw formaat aan, bekend als "Miss America 2.0". Onder het nieuwe formaat worden kandidaten niet langer beoordeeld op hun fysieke uiterlijk. Een van de belangrijkste veranderingen was de sloop van de zwempakcompetitie. In plaats daarvan is er meer aandacht voor de talenten en ideeën van concurrenten. Gretchen Carlson, voormalig voorzitter van Miss America zei: "We gaan vooruit en evolueren in deze culturele revolutie".

Hoe wordt de Miss America Competition gescoord?

Miss America 2020 ziet de introductie van het nieuwe wedstrijdformaat. De voorbereidende competitie omvat privé-interviews met juryleden (20% van de voorlopige score), een interview op het podium (15%), talentwedstrijd (50%) en "sociale impact pitch" (15%).

De 15 hoogst scorende kandidaten gaan vervolgens door naar de finale, waar ze strijden in een interview op het podium (25%), optreden in een talentwedstrijd (30%) en hun "sociale impact pitch" (20%) presenteren, met de resterende 25% maakte hun score uit de voorrondes.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 + = 79