Hoe ik online een Celebrity 2019 online kijk, waar dan ook

Seizoen 19 van Ik ben een beroemdheid begon op 17 november. Er is elke avond een nieuwe aflevering van een uur om 21.00 uur GMT (16.00 uur EST) en als voorgaande seizoenen iets te bieden hebben, zou de show ongeveer drie weken moeten duren. Lees verder om alles te weten te komen wat u moet weten over deze serie en hoe u live kunt streamen Ik ben een beroemdheid 2019 gratis online, vanuit het buitenland.


Houd er rekening mee dat we alleen officiële bronnen aanbevelen. Deze show is enorm populair en als zodanig zijn streams zonder licentie bijna onvermijdelijk. Deze zijn echter niet alleen geneigd om offline te worden gehaald wegens schending van het auteursrecht, maar ze zijn meestal ook van zeer slechte kwaliteit, met laggy, lage resolutie video. Je kunt streamen Ik ben een beroemdheid Haal me hier weg hoe dan ook gratis, dus het is niet nodig om schaduwrijke, ongeautoriseerde bronnen te gebruiken.

Ik ben een beroemdheid 2019 wordt exclusief uitgezonden via ITV Hub, een streamingdienst die alleen beschikbaar is in het VK. Als je in een ander land bent, heb je een VPN nodig om te kijken.

Hoe bekijk ik een beroemdheid online in het buitenland met behulp van een VPN

De meeste streamingplatforms controleren het IP-adres van de gebruiker om te zien waar ze zich ter wereld bevinden. Wanneer u echter verbinding maakt met een VPN, krijgt u een nieuw IP-adres dat overeenkomt met het land waar uw gekozen server zich bevindt. Dit laat services denken dat u zich op de gewenste locatie bevindt, zodat u regiogestuurde platforms kunt gebruiken van Buitenland. Dit is eenvoudiger dan het klinkt; volg gewoon de onderstaande stappen.

Hier ziet u hoe ik een Celebrity 2019 online overal gratis kan bekijken:

 1. Meld u eerst en vooral aan voor een geschikte VPN. We raden ExpressVPN aan, hoewel CyberGhost en NordVPN twee hoogwaardige, goedkope alternatieven zijn.
 2. Download en installeer vervolgens de software. Merk op dat er meestal verschillende apps beschikbaar zijn, dus zorg ervoor dat u de juiste app voor uw apparaat krijgt.
 3. Maak verbinding met een van de Britse servers van uw VPN. Als u servers in een bepaalde stad kunt kiezen, zijn Londen en Manchester meestal sterke keuzes.
 4. Maak een ITV Hub-account. Dit is gratis en duurt slechts een minuut, hoewel u wordt gevraagd een Britse postcode op te geven. Houd er rekening mee dat ITV niet echt verifieert dat u daar woont, dus u kunt elke geldige Britse postcode invoeren.
 5. Probeer ten slotte een video af te spelen op ITV Hub. Het zou bijna onmiddellijk moeten laden, maar zo niet, probeer dan uw cookies te wissen en de pagina te vernieuwen.

Sinds nieuwe afleveringen van Ik ben een beroemdheid wordt live uitgezonden, we raden aan om een ​​paar minuten van tevoren de tijd te nemen om ervoor te zorgen dat uw VPN probleemloos werkt. Deze aanpak betekent dat als u problemen ondervindt, u nog steeds voldoende tijd moet hebben om hulp te krijgen van het ondersteuningsteam van uw VPN.

Hoe te kijken Ik ben een beroemdheid Haal me hier gratis weg op Britse tv

Britse vlag - Union Jack Britse vlag - Union Jack - Verenigd Koninkrijk

Zoals altijd is ITV de exclusieve thuisbasis van Ik ben een beroemdheid Haal me hier weg. Dit betekent dat je dat kunt stream elke aflevering live en gratis met ITV Hub. Als extra bonus hoef je je geen zorgen te maken dat je een aflevering mist, want je kunt ze een aantal weken on-demand bekijken nadat ze zijn uitgezonden.

Helaas is ITV Hub alleen beschikbaar in het VK en zijn er geen internationale Ik ben een beroemdheid omroepen vooralsnog. U kunt echter nog steeds vanuit het buitenland toegang krijgen tot ITV Hub door verbinding te maken met een Britse VPN-server. Heb je nog geen VPN? ExpressVPN wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen, wat betekent dat u het zonder risico kunt proberen en een volledige terugbetaling kunt claimen als u niet onder de indruk bent.

Hoe werk ik een beroemdheid Haal me hier weg?

De Ik ben een beroemdheid formaat is eigenlijk vrij eenvoudig; beroemdheden wonen een paar weken in de jungle en de kijkers stemmen op welke deelnemer ze willen zien een 'Bushtucker-proef' ondernemen. Vaak leidt dit ertoe dat de beroemdheid moet eten of oncomfortabel dichtbij insecten en andere wezens moet komen, hoewel, vanaf dit jaar worden geen levende insecten meer gegeten.

Na ongeveer twee weken krijgt het publiek de kans om te stemmen op de beroemdheid die ze willen winnen. Elke aflevering wordt de deelnemer met het laagste aantal weergaven uitgezet totdat er nog maar één over is. ITV doet vervolgens een donatie aan het goede doel van de winnaar.

Wie zijn de deelnemers van dit jaar?

Dit jaar zullen er 10 deelnemers zijn en zoals altijd zullen Ant en Dec presenteren. Kijk hieronder voor een volledige lijst van Ik ben een beroemdheid Haal me hier weg 2019 deelnemers:

 • Caitlyn Jenner (voormalig atleet, reality tv-ster)
 • Ian Wright MBE (voetballer)
 • Adele Roberts (DJ)
 • Nadine Coyle (Girls Aloud zangeres)
 • Myles Stephenson (Rak-Su-zanger)
 • Andrew Maxwell (cabaretier)
 • Jacqueline Jossa (actrice)
 • Roman Kemp (DJ)
 • James Haskell (rugbyspeler)
 • Kate Garraway (tv-presentator)
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − = 16