Friends forlader Netflix! Sådan ser du hver sæson af venner online

Sådan ser du Friends All sæsoner online


På grund af en licensforhandling, venner forlod den amerikanske version af Netflix den 1. januar, hvor HBO planlagde at bruge den til at trække brugere til sin nye streamingtjeneste, HBO Max, når den går live i maj. Heldigvis, hvis du er i humør til at streame venner online, behøver du ikke vente så længe; nedenfor fortæller vi dig, hvor og hvordan du kan se hver sæson af venner fra udlandet.

venner har været et af Netflixs mest sete shows i de seneste år, så det er næsten sikkert, at der ikke findes licenserede strømme. Vi anbefaler dog ikke at bruge dem. Til at begynde med har videokvaliteten en tendens til at være meget dårlig, og desuden tages disse strømme ofte offline for krænkelse af ophavsret. Der er masser af legitime måder at se på venner dog online, og tv-stationer i flere lande, hvilket betyder, at der virkelig ikke er nogen grund til at bruge tredjepartsstrømme.

Dette show er kun tilgængeligt på geobegrænsede streamingtjenester. Som sådan skal du, hvis du rejser i udlandet, og der ikke er nogen officiel tv-selskab i dit land, bruge en VPN til at se venner online.

Sådan ser du venner online hvor som helst med en VPN

Så hvad er en VPN nøjagtigt, og hvordan kan det hjælpe? Nå, i det væsentlige, giver VPN dig mulighed for at oprette forbindelse til servere over hele verden, hvilket giver dig mulighed for at få en IP-adresse fra et andet land. Region-låst streamingtjenester ser dette og bliver narret til at lade dig se fra udlandet. Bare rolig, det er meget enklere end det lyder; nedenfor finder du en hurtig guide til fjernelse af blokeringen venner i udlandet.

Sådan kan du se venner (alle sæsoner) online overalt med en VPN:

  1. Start med at tilmelde dig en velrenommeret VPN-service. Vi anbefaler ExpressVPN, men CyberGhost og NordVPN er to sammenlignelige alternativer til lave omkostninger.
  2. Download den relevante version af appen til din enhed, og log derefter på.
  3. Bestem, hvilken streamingtjeneste du vil fjerne blokering af.
  4. Opret forbindelse til en VPN-server på det krævede sted. For eksempel skal du bruge en amerikansk server til at fjerne blokering af HBO eller en britisk for Netflix UK.
  5. Besøg dit valgte sted og opret en konto (hvis nødvendigt). Bemærk, at du muligvis har brug for en betalingsmetode, der er knyttet til en adresse i et specifikt land.
  6. Endelig, prøv at afspille en video. Det skal begynde med det samme, men hvis det ikke gør det, kan du løse de fleste problemer ved at rydde dine cookies og genindlæse siden.

Sådan streames venner på amerikansk tv

USA-flag

Selvom HBO Max ikke vil starte før en gang i maj, ved vi det hver episode af venner vil være tilgængelig. Vi ved også, at denne service vil koste $ 14.99 USD pr. Måned, men yderligere detaljer er knappe i skrivende stund.

Kan du ikke vente til da? Du har to andre muligheder for streaming venner online: enten købe individuelle sæsoner på Amazon Prime Video for $ 19.99 hver (enkelte episoder koster $ 1,99) eller se hvilke episoder der sendes på TBS. Sidstnævnte er det bedre valg for de fleste mennesker, ikke kun fordi TBS viser omkring 50 episoder om ugen, men fordi denne service er helt gratis.

Alle ovenstående tjenester er regionelåst, og Amazons indhold ændres fra et sted til et andet. Dette betyder, at hvis du rejser uden for USA, har du brug for en VPN for at bruge disse platforme. Har du ikke en endnu? ExpressVPN tilbyder en risikofri 30-dages pengene-tilbage-garanti, der giver dig mulighed for at kræve en fuld refusion, hvis du ikke er imponeret.

Hvor ellers kan jeg se venner online, når det forlader Netflix?

venner kan være baseret i New York, men det har et kæmpe internationalt følgende, og er derfor tilgængeligt til streaming i flere forskellige lande. Læs videre for at finde ud af, hvilke netværk der sender venner hvor du bor:

UK

Britisk flag - Union jackBritisk flag - Union jack - UK

Slap af - venner er stadig tilgængelig på Netflix UK. Denne service koster £ 5,99 pr. Måned, men der er en gratis prøveperiode på en måned. Dette er måske ikke tid nok til at se hver episode, men du skal være i stand til at rydde en anstændig del, før prøveperioden udløber.

Channel 5 viser back-to-back-episoder af venner de fleste morgener, men i modsætning til de fleste af denne platforms indhold, kan du ikke se disse on-demand. Der er desuden ingen live stream på My5-webstedet. Du kan dog se Channel 5 live og gratis på TVPlayer.com.

Netflix UK, My5 og TVPlayer er alle regionelåst. Hvis du er på ferie og ser efter at bruge disse tjenester fra udlandet, skal du først oprette forbindelse til en britisk VPN-server.

Canada

Canadisk flag

Ting er pæn og enkel for canadiske fans: hver sæson af venner er tilgængelig på Netflix. Du kan også købe hver sæson individuelt på platforme som Amazon Prime Video eller iTunes, men der er virkelig ingen grund til, når et månedligt Netflix-abonnement kun koster $ 9.99 CAD. Husk dog: Du skal enten være i Canada eller have forbindelse til en canadisk VPN-server for at se dem.

Australien

australiens flag

Stan tilbyder i øjeblikket hver eneste episode af venner. Planerne starter ved $ 10 AUD pr. Måned, selvom der er en 30-dages gratis prøveperiode, hvilket betyder, at du kan se en hel del episoder, før du bliver debiteret.

Hvis du er en eksisterende Foxtel TV-kunde, kan du logge ind på Foxtel Go-appen og se venner bor hver dag på Fox Hits. Vil du streame venner lever online uden kabel? Opret bare en Foxtel Now-konto i stedet: Disse starter ved $ 25 og inkluderer en 10-dages gratis prøveperiode.

Stan, Foxtel Go og Foxtel Nu kræver alle, at du er i Australien, før du kan se. På trods af dette kan du få adgang til disse tjenester som normalt fra udlandet ved at oprette forbindelse til en af ​​din VPNs australske servere.

Er der nogen chance for en Friends-genforening?

Lad os først starte med at temperere vores forventninger: Folk har spekuleret om et venner genforening eller genstart i årevis. Derudover sagde Jennifer Aniston, en af ​​showets stjerner, at det ikke skete så sent som i oktober.

Der er dog et lille glimt af lys til langtids fans. Aniston antydede, at den originale rollebesætning arbejdede på noget, og rygterne hvirvler om, at det kunne være en slags uskrevet specialepisode, der falder sammen med lanceringen af ​​HBO Max. Uanset hvad det viser sig at være, kan HBO dog regne med at det trækker et massivt antal seere.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 + = 90