Elementair seizoen 7 online bekijken (buiten de VS)

Hoe elementair seizoen 7 online te bekijken


ElementairHet zevende seizoen gaat van start op 23 mei om 19:00 uur PST (22:00 uur EST). Vanwege de sterke geobeperkende maatregelen van CBS en het gebrek aan internationale omroepen, vonden fans het eerder moeilijk om te kijken Elementair online van buiten de VS. Gelukkig hebben we een oplossing gevonden. Lees verder om erachter te komen hoe te streamen Elementair seizoen 7 live uit landen als Canada, het VK en Australië.

Houd er rekening mee dat we alleen officiële bronnen aanbevelen. Schaduwrijke streaming-sites gedijen bij populaire shows die slechts in enkele landen worden uitgebracht, maar we raden af ​​om ze te gebruiken. De videokwaliteit is vaak erg slecht en er is geen garantie dat elke aflevering beschikbaar zal zijn. Verder worden streams zonder licentie vaak verwijderd wegens schending van het auteursrecht. We laten je weten hoe je live kunt streamen Elementair seizoen 7 toch gratis, dus het is niet nodig om je toevlucht te nemen tot onbetrouwbare, ongeautoriseerde bronnen.

Veel van de services worden weergegeven Elementair zijn regionaal vergrendeld. Om toegang te krijgen vanuit het buitenland, moet u een Virtual Private Network (VPN) gebruiken.

Hoe Elementary overal te bekijken met een VPN

VPN's kunnen een beetje intimiderend zijn, maar ze zijn eigenlijk vrij eenvoudig te gebruiken. Volg de onderstaande stappen om streamingdiensten met geografische beperking te deblokkeren en te bekijken Elementair van waar dan ook:

  1. Begin door je aan te melden voor een VPN als je dat nog niet hebt gedaan. We raden ExpressVPN aan, hoewel NordVPN en CyberGhost twee uitstekende, goedkope alternatieven zijn.
  2. Download en installeer vervolgens de VPN. Er zijn apps voor verschillende platforms, dus zorg ervoor dat u de juiste kiest.
  3. Maak verbinding met een van de Amerikaanse servers van uw VPN.
  4. Probeer een video af te spelen op CBS of Hulu. Het zou onmiddellijk moeten beginnen, maar als dit niet het geval is, kunt u de meeste problemen oplossen door uw cachegeheugen en cookies te wissen en de pagina opnieuw te laden.

Elementair seizoen 7 wordt live uitgezonden. Om deze reden is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw VPN ruim van tevoren werkt. Deze aanpak zorgt ervoor dat als iets niet werkt zoals verwacht, je nog steeds tijd hebt om hulp te krijgen van het klantenserviceteam van je VPN en misschien het begin van de première niet hoeft te missen.

Hoe elementair seizoen 7 gratis te streamen op Amerikaanse tv

Amerikaanse vlag

U kunt eigenlijk bekijk CBS live online zonder extra kosten als u kabel-tv hebt of een fuboTV-, Hulu-, PlayStation Vue- of YouTube TV-account. Maak je geen zorgen als je deze niet hebt; u kunt zich in plaats daarvan aanmelden voor CBS All Access. Deze service kost $ 5,99 USD per maand, maar er is ook een advertentievrij abonnement beschikbaar voor $ 9,99 per maand.

Dit is het probleem: hoewel alle bovenstaande services een gratis proefperiode hebben (meestal een week), Elementair seizoen 7 heeft 13 afleveringen, wat betekent dat je vroeg of laat moet betalen om door te kunnen kijken. Als je het niet erg vindt om in standaarddefinitie te kijken, is er een manier om het hele seizoen gratis te bekijken.

USTVNow is een streamingdienst die is ontworpen om leden van de Amerikaanse strijdkrachten in staat te stellen tv te kijken vanuit huis terwijl ze in gebruik zijn. Desondanks controleert het niet echt of u lid bent van het leger of niet. Met USTVNow kan iedereen zich aanmelden, ongeacht waar ter wereld.

Het basisplan is volledig gratis en biedt vijf kanalen, waaronder CBS. Aangezien er geen bevestigde internationale releasedata voor zijn Elementair seizoen 7 nog, dit is verreweg de gemakkelijkste manier om nieuwe afleveringen van te streamen Elementair van buiten Amerika.

Afgezien van USTV Now zijn alle bovenstaande services geografisch geblokkeerd. Als zodanig hebt u een VPN nodig om ze te gebruiken als u zich buiten de VS bevindt. Nog steeds een VPN nodig? ExpressVPN biedt een risicovrij 30-dagen geld terug garantie. Als je toch niet tevreden bent, annuleer dan gewoon om een ​​volledige terugbetaling te eisen, geen vragen gesteld.

Kan ik seizoenen 1-6 van Elementary online bekijken?

Momenteel kunnen Amerikaanse kijkers (of mensen die zijn verbonden met een Amerikaanse VPN-server) elementaire seizoenen 1-6 bekijken op Hulu. Beide services bieden een proefperiode van een week, maar met in totaal 141 afleveringen, zal het moeilijk zijn om ze allemaal op tijd af te maken. Als je maar een seizoen of twee achterloopt, zou het goed moeten gaan.

Helaas houdt CBS deze serie dicht bij zijn borst en als zodanig zijn er zeer weinig internationale omroepen. Australische fans kunnen seizoenen 1-5 op Stan bekijken. Deze service wordt geleverd met een gratis proefperiode van 30 dagen en kost daarna $ 10 AUD per maand.

Vroegere seizoenen waren beschikbaar op Netflix Frankrijk, Denemarken en Spanje, maar dit is niet langer het geval. In feite is in veel landen de enige manier om te streamen Elementair online is om het te kopen, seizoen voor seizoen op iTunes, Amazon Prime Video of de Microsoft Store.

Wat weten we over seizoen 7 van Elementary?

Hoewel de show oorspronkelijk bedoeld was om te eindigen met het zesde seizoen, besloot CBS hem nog een laatste keer te verlengen. Dit betekent natuurlijk dat de schrijvers een manier moesten vinden om het verhaal verder te brengen zonder een van de plotthreads te verstoren die netjes waren verbonden aan het einde van seizoen zes.

Dit is de reden waarom seizoen 7 niet direct vanaf seizoen 6 zal volgen. In plaats daarvan zullen we een jaar vooruit springen. Er zijn nog maar weinig details beschikbaar, maar we weten wel dat hoewel Sherlock en Watson aan het einde van het afgelopen seizoen in Baker Street zijn beland, ze naar New York terugkeren om het op te nemen tegen een technisch miljardair genaamd Odin Reichenbach. Fans van de boeken zullen het belang van deze naam weten, en de implicaties voor de hoofdcast, maar om spoilers te voorkomen, zullen we gewoon zeggen dat het zeker een heel spannend laatste seizoen wordt.

Zie ook: Een Amerikaans IP-adres verkrijgen

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3