Kuinka käyttää PGP-salausta Outlookin kanssa

Outlook-logo


Haluatko lähettää salatun sähköpostin? Etkö halua ohittaa Outlookia? Hyppää sitten kyytiin, koska tämä opetusohjelma näyttää sinulle, kuinka voit tuoda nämä kaksi täydelliseen harmoniaan ja käyttää PGP-salausta Outlookin kanssa.

Miksi sinun pitäisi käyttää PGP-salausta Outlookin kanssa?

Olitpa suuri Outlook-fani tai vain pitkäaikainen käyttäjä, jota ei voida vaivata muuttaa, saatat olla huolissaan sähköpostiesi turvallisuudesta ja yksityisyydestä. Tietojen rikkomusten ja jatkuvasti lisääntyvän verkkorikollisuuden aikoina on tärkeää miettiä verkkoliikenteesi turvallisuutta..

Mikä tuo meidät kohtaan: Pitääkö Outlook sähköpostiasi turvassa??

Vastaus on kuuluva "ei", mutta se ei ole tarkalleen jotain ainutlaatuista Outlookille. Toki, sen omistaa Microsoft, valtava yritys, joka kerää asiakastietoja ja jolla on ollut kyseenalainen asenne yksityisyyteen vuosien varrella. Vaikka nämä eivät ole Microsoftin suosiossa, todellinen ongelma on itse sähköposti.

Tavallinen sähköposti ei vain ole turvallista. Kun viesti poistuu postilaatikostasi, on olemassa useita kohtia, joissa se voi altistua hyökkääjille. Se on viestintäjärjestelmä, joka on tarpeeksi hyvä useille arkipäivän päivittäisille viesteillemme, mutta se on erittäin lyhyt silloin, kun salaisuus on välttämätöntä.

Vakoilijoiden välisestä kommunikoinnista aktivistien väliseen suunnitteluun niille, jotka yrittävät lähettää arvokasta tietoa niille, joilla on suuri online-seuraamisen vaara, sähköposti ei yksinkertaisesti ole riittävän hyvä.

Kuinka teet sähköpostisi suojattuksi?

Vastaus on salaus. Pohjimmiltaan se tarkoittaa, että yhdistät kaikki viestisi monimutkaiseksi koodiksi, jota hyökkääjät eivät voi tulkita. Microsoftin osana Office 365: tä on tarjolla erilaisia ​​erityyppisiä salausohjelmia, kuten S / MIME, OME ja IRM, mutta tämä opetusohjelma tulee keskity käyttämään PGP-salausta Outlookin kanssa.

Edut & PGP-salauksen käytön haitat Outlookissa

Ensinnäkin Pretty Good Privacy (PGP) -järjestelmän tärkein haittapuoli on se ei ole sisäänrakennettu Outlookiin. Joten miksi käyttää sitä sitten? Koska kaikilla muillakin vaihtoehdoilla on puutteita.

Suojatut / monikäyttöiset Internet-postilaajennukset (S / MIME) voivat olla a kipu perustaa, tarvitsee erilliset SSL-varmennekokoonpanot jokaiselle asiakkaalle. Sertifikaateilla on taipumus myös maksaa rahaa, mikä on toinen haittapuoli.

Office 365 -viestien salausta (OME) on paljon helpompaa käyttää, mutta ei salaa viestejä perinteisellä tavalla. Sen sijaan se ottaa viestejä, joilla on tietyt vaatimukset, ja vaihtaa ne sitten linkiksi Microsoft-palvelimelle. Vastaanottajalle lähetetään linkki, joka lähettää hänet palvelimelle, jolla he voivat nähdä viestin.

IRM (Information Rights Management) ei myöskään ole oikein salaus; se vain käyttää salausta estää tiettyjen toimien toteuttamisen kun sähköposti tai tiedosto on lähetetty. Sitä voidaan käyttää estämään viestien kuvakaappaus, välittäminen tai tulostaminen, mutta se ei ole ihanteellinen ratkaisu salattuihin sähköposteihin.

Toinen ongelma jokaisessa näissä salaustyypeissä on, että ne tapahtuvat Microsoft-ympäristössä. Vaikka on kiistanalaista, kuinka ongelmallista tämä on, ne, jotka epäilevät tekniikan jättiläisiä, voivat tuntea olonsa mukavammaksi salata sähköpostinsa muualle, varmistaen, että Microsoftilla ei ole mahdollista tapaa käyttää sitä..

Tämä palauttaa meidät takaisin PGP-salaukseen. Vaikka PGP: n määrittäminen vaatii jonkin verran työtä, PGP: llä on monia etuja. Sen avoimen lähdekoodin ja ilmainen, käyttämällä standardia, joka toimii monenlaisten ohjelmien kanssa. Se toimii myös hajautettu malli joka antaa käyttäjilleen valinnanvaraa, kun kyse on siitä, kuinka heidän tietonsa salataan ja miten he haluavat luottaa muihin käyttäjiin.

Pitäisikö käyttää PGP-salausta Outlookin kanssa?

Kaikki riippuu uhkatasosta. Jos olet vain keskimääräinen henkilö, jolla ei ole liian monia arvokkaita salaisuuksia tai tavoitetta selässäsi, asennus on todennäköisesti hyvä. Jos sinulla on äärimmäisiä yksityisyyden huolenaiheita tai käsittelet erittäin arkaluontoisia ja arvokkaita tietoja, voi olla parasta käyttää Gnu Privacy Guard (GPG) -sovellusta sähköpostiohjelmassa, kuten Thunderbird, joka kulkee Enigmailin kautta..

Kuinka perustaa & käytä PGP-salausta Outlookin kanssa

Nyt kun ymmärrät miksi PGP-salaus on tärkeä, on aika päästä töihin. Ensimmäinen askel sen asentamisessa on ladata Gpg4win. Tämä on Windowsin avoimen lähdekoodin salausvälineiden paketti. Se sisältää Gnu Privacy Guard -sovelluksen, joka on pääsalausohjelma, sekä joitain varmenteiden hallintaohjelmia, laajennuksia ja käyttöohjeet.

Tässä oppaassa käytämme Gnu Privacy Guard, Kleopatra-niminen varmenteenhallinta ja GpgOL-laajennus, joka on Microsoft Outlookin laajennus. Kaikki nämä tulevat ilmaiseksi latauspakettiin. Aloita siirtymällä kohtaan Gpg4win ja napsauttamalla vasemmalla olevaa suurta vihreää painiketta, joka sanoo Lataa Gpg4win, jota seuraa versionumero:

PGP-salaus-näkymien-asennus-1

Kun napsautat lataa, sinut tuodaan seuraavaan ruutuun, jossa se kehottaa sinua lahjoittamaan:

PGP-salaus-näkymien-asennus-2

GPG on tärkeä avoimen lähdekoodin projekti, joka auttaa pitämään paljon ihmisiä turvassa, ja lahjoitukset ovat yksi harvoista tulolähteistä, jotka pitävät projektin hengissä. Jos sinulla on ylimääräistä rahaa istuessasi ympärilläsi ja tunnet tekeväsi jotain hyvää Internetille, lahjoita vapaasti. Muussa tapauksessa napsauta vain $ 0 vaihtoehto aivan PayPal -painiketta, paina sitten ladata.

Sinut viedään seuraavalle sivulle odottamalla sen lataamista:

PGP-salaus-näkymien-asennus-3

Kun lataus on valmis, tuplaklikkaus sen päällä. Jos näet ponnahdusikkunan, joka kysyy, haluatko sallia ohjelman tehdä muutoksia, napsauta Joo. Sinut tuodaan toiseen ponnahdusikkunaan, jossa sinua pyydetään valitsemaan kieli. Mene tavallisen valintasi kanssa tai valitse norjalainen, jos haluat tehdä asennuksesta paljon haastavamman:

PGP-salaus-näkymien-asennus-4

valita Okei, sitten osuma Seuraava seuraavalla näytöllä:

PGP-salaus-näkymien-asennus-5

Elementit, jotka on jo tarkistettu, ovat kaikki tarvitsemasi PGP-salauksen määrittämiseen Outlookilla, mutta voit napsauttaa muita laatikoita, jos haluat ladata GPA ja Selaimen integrointi yhtä hyvin. valita Seuraava:

PGP-salaus-näkymien-asennus-6

Valitse sitten paikka, johon haluat Gpg4winin asentavan, tai jatka oletusasetuksella:

PGP-salaus-näkymien-asennus-7

Ohjelman asentaminen vie hetken. Kun se on valmis, sinut johdetaan tälle sivulle:

PGP-salaus-näkymien-asennus-8

Klikkaus Seuraava, joka vie sinut tänne:

PGP-salaus-näkymien-asennus-9

Klikkaus Suorittaa loppuun suorittaa automaattisesti Kleopatra, jotka sinun on määritettävä julkiset ja yksityiset avaimet.

Avainparin asettaminen

Kleopatra tarjoaa sinulle kaksi päävaihtoehtoa, Uusi avainpari tai Tuonti. Tässä artikkelissa oletetaan, että olet uusi PGP: n toiminta ja keskityt avainten luomiseen sinulle. Jos näin on, valitse sitten Uusi avainpari. Jos olet olemassa oleva käyttäjä, joka haluaa tuoda omat avaimet, napsauta vapaasti Tuonti ja seuraa sen sijaan kehotuksia:

PGP-salaus-näkymien-asennus-10

Kirjoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja napsauta sitten Seuraava. Jos olet teknisempi käyttäjä, mene vapaasti Lisäasetukset, mutta ne eivät kuulu tämän oppaan piiriin:

PGP-salaus-näkymien-asennus-11

Sitten sinua pyydetään tarkistamaan parametrit. Jos nimesi ja sähköpostiosoitteesi ovat oikein, napsauta Luoda. Ohjelma vie muutaman hetken avainparin luomiseksi, niin näet ponnahdusikkunan, jossa sinua pyydetään antamaan tunnuslause:

PGP-salaus-näkymien-asennus-12

Varmista, että syötit vahvan ja ainutlaatuisen salasanan. Jos käytät heikkoa salasanaa tai samaa salasanaa, joka sinulla on jokaiselle tilille, se voi heikentää PGP: n käytön turvallisuutta kokonaan. Jos et ole varma kuinka saada hyvä salasana, tutustu oppaaseemme vahvojen salasanojen luomiseksi.

Katso myös: Salasanan luontityökalu

Kun olet kirjoittanut vahvan salasanasi, napsauta Okei. Tämä vie seuraavalle sivulle:

PGP-salaus-näkymien-asennus-13

On parasta pitää jonkinlainen kirjaa näppäinparistasi, joten valitse se, mikä kolmesta vaihtoehdosta sopii sinulle paremmin. Klikkaus Suorittaa loppuun kun olet tehnyt varmuuskopion. Nyt sinut tuodaan takaisin Kleopatra-pääikkunaan, jossa näet juuri luomasi varmenteen.

Pääset julkiseen avaimeesi, oikealla painikkeella missä tahansa palkissa, jossa luettelo nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Valitse haluamasi vaihtoehto avattavasta valikosta Viedä:

PGP-salaus-näkymien-asennus-18

Tallenna tiedosto mistä tahansa kätevältä tietokoneellesi:

PGP-salaus-näkymien-asennus-16

Kun olet tehnyt tämän, avaa tekstieditori, kuten WordPad. valita tiedosto, sitten Avata etsiä juuri tallentamasi tiedosto. Sinun on ehkä mentävä valikkoon, joka ilmestyy Avata -painike oikeassa alakulmassa. valita Kaikki asiakirjat vieritä sitten tiedostoon. Tuplaklikkaus sen päällä.

Tämä avaa julkisen avaimesi:

PGP-salaus-näkymien-asennus-17

Anna julkinen avaimesi kenelle tahansa, jonka kanssa haluat kommunikoida turvallisesti. Voit myös lähettää sen julkisiin avainpalvelimiin kuten tämä, jotta muut löytävät sen.

Nyt on aika löytää yksityinen avaimesi. Tarvitset sen salauksen purkamiseksi kaikista vastaanotetuista PGP-viesteistä. Oikealla painikkeella Kleopatran palkissa, jossa varmenne näkyy jälleen, valitse sitten Vie salaiset avaimet valikossa:

PGP-salaus-näkymien-asennus-18

Valitse sijainti tallentaaksesi sen ja napsauta myös valintaruutua ASCII-panssari. Sinun on annettava aikaisemmin luomasi salasana viedäksesi salainen avaimesi ja napsauttamalla sitten Okei:

PGP-salaus-näkymien-asennus-19

Voit tarkastella yksityistä avainta avaamalla sen tekstieditorissa samalla tavalla kuin aiemmin julkisen avaimen yhteydessä. Varmista, ettet koskaan anna kenenkään selvittää, mikä on yksityinen avaimesi, koska he voivat käyttää kaikkia PGP-salattuja sähköpostiosoitteitasi. Hyvä ratkaisu yksityisyyden pitämiseen on tallentaa se talletettuun USB-porttiin.

Vastaanottajan lisääminen

Ennen kuin voit lähettää PGP-salattua sähköpostia Outlookin kanssa, tarvitset jonkun, joka lähettää sen. Ensin, sinun on lisättävä joitain yhteystietoja sisään Kleopatra, joko tuomalla aiotun vastaanottajan avaimen tai etsimällä se avainpalvelimelta.

Jos sinulla on jo julkinen avain, napsauta Tuonti -painike vasemmassa yläkulmassa. Etsi tiedoista vastaanottajan julkinen avain ja napsauta sitten Avata.

Voit etsiä jonkun julkista avainta napsauttamalla Haku palvelimelta -painike sen sijaan:

PGP-salaus-näkymien-asennus-20

Kirjoita hänen nimi tai sähköpostiosoite ja paina sitten Tulla sisään:

PGP-salaus-näkymien-asennus-21

Jos löydät etsimäsi, napsauta hänen nimeä ja valitse sitten Tuonti -painike alareunassa. Näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa sinua pyydetään vahvistamaan yhteyshenkilö:

PGP-salaus-näkymien-asennus-22

Tämän on varmistettava, että PGP-avain todella kuuluu henkilölle, joka sanoo sen tekevän. Klikkaus Joo ja sitten varmentaa ne sen mukaan, kumpi menetelmä sopii sinulle.

Kun olet varmistanut vastaanottajan, napsauta valintaruutua henkilöstä, jonka haluat varmentaa, sekä valintaruudusta, joka sanoo Olen tarkistanut sormenjäljen, napsauta sitten Seuraava:

PGP-salaus-näkymien-asennus-26

Seuraavassa näytössä voit valita, haluatko varmentaa varmenteen vain itsellesi vai kaikille. Jos luotat suuresti siihen, että julkinen avain kuuluu henkilölle, joka sanoo sen tekevän, voit napsauttaa valintaruutua, joka sanoo Sertifioi kaikkien nähtäväksi. Muutoin on todennäköisesti parasta napsauttaa Vakuutan vain itselleni, ja sitten osuma Sertifioi:

PGP-salaus-näkymien-asennus-27

Sinun on annettava salasanasi ja valitse sitten Suorittaa loppuun:

PGP-salaus-näkymien-asennus-28

Vastaanottaja lisätään nyt Kleopatraan.

PGP-salatun sähköpostin lähettäminen Outlookilla

Nyt kun sinulla on joku puhuaksesi, on aika lähettää ensimmäinen salattu viestisi. Yksi kätevimmistä asioista Gpg4win-paketissa on, että se lisää GpgOL-laajennuksen automaattisesti Outlookiin, jolloin sinun ei tarvitse määrittää sitä itse.

Ensimmäinen askel Gpg4winin asentamisen jälkeen on tietokoneen uudelleenkäynnistäminen niin, että laajennus on saatavana Outlookissa. Kun tietokoneesi on taas online-tilassa, käynnistä Outlook ja napsauta sitten Uusi kirjoittaa viestin. Sävellysnäytössä näet oikeassa yläkulmassa uuden välilehden, jossa lukee GpgOL. Napsauta sitä avataksesi salausasetukset:

PGP-salaus-näkymien-asennus-23

Kirjoita aiotun vastaanottajan sähköpostiosoite ja kirjoita sitten viesti. Kun olet valmis, napsauta sanottua painiketta Salaa ylävalikossa. Sitten näet seuraavan ponnahdusikkunan:

PGP-salaus-näkymien-asennus-24

Valitse avattavasta valikosta haluamallesi vastaanottajalle varmenne, jonka olet lisännyt Kleopatraan aiemmassa vaiheessa. Varmista, että sähköpostiosoite ja varmenne ovat samalle henkilölle, muuten vastaanottaja ei pysty purkamaan viestiä. Klikkaus Okei salata viestisi:

PGP-salaus-näkymien-asennus-25

Osuma Lähettää ja ensimmäinen PGP-salattu sähköposti on matkalla vastaanottajalle.

PGP-sähköpostien salauksen purkaminen Outlookissa

Nyt kun osaat lähettää salatun sähköpostin, on vielä yksi askel voidakseen kommunikoida tehokkaasti PGP: n kanssa. Onneksi kaikkien salattujen viestien salauksen purkaminen on suhteellisen yksinkertaista. Jos PGP-salattu sähköposti saapuu Outlook-postilaatikkoosi, Klikkaa sitä avata se.

Näet salatun tekstin sekoituksen. Klikkaa GpgOL välilehti, jota käytimme aiemmin salaamalla viestiä:

PGP-salaus-näkymien-asennus-29

Lyö Pura -painiketta ja kirjoita sitten aiemmin määrittämäsi salasana. Lehdistö Okei ja viesti puretaan takaisin alkuperäiseen muotoonsa. Lue viesti läpi ja vastaa sitten yllä mainituissa vaiheissa PGP-salatun viestin lähettäminen Outlookilla.

Outlookin ja PGP: n yhdistäminen voi viedä hetken määrittämiseen, mutta kun se on määritetty, kommunikaatiosi on helppo pitää aina turvallisena..

Katso myös: Julkisen avaimen salaus

Microsoft Outlook -logo Microsoftin lisensoima CC0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =