Sådan ser du UFC Fight Night 166 live online (Blaydes vs dos Santos)

Sådan kan du se UFC Fight Night 166 live online


UFC Fight Night 166 finder sted den 25. januar i PNC Arena i Raleigh, North Carolina. Mens de indledende kampe begynder kl. 5 EST (kl. 17.00 / kl. 22 GMT), begynder hovedbegivenheden, Blaydes vs dos Santos, først før omkring 8 AM EST. Denne begivenhed lover 12 uforglemmelige kampe, og nedenfor forklarer vi, hvordan du kan streame dem alle online.

Dette indlæg vil kun anbefale officielle kilder. Populære sportsbegivenheder som denne er ofte tilgængelige via streaming-websteder fra tredjepart, men vi anbefaler at man undgår disse. Ud over at have laggy, lavopløsningsvideo, er uautoriserede strømme tilbøjelige til at blive taget halvvejs ned for copyright-krænkelse. Dette betyder, at du måske ikke engang kan se, hvilken fighter der vinder. Som du kan leve strøm UFC Fight Night 166 let er det alligevel ikke nødvendigt at ty til ulovlige strømme.

Hvis du rejser i udlandet og vil se UFC Fight Night 166 online, har du brug for en VPN for at få adgang til dine hjemmestreamingtjenester.

Sådan kan du se UFC Fight Night 166 live online

VPN'er kan virke lidt skræmmende i starten, men de er faktisk ganske enkle at bruge. Nedenfor fortæller vi dig, hvordan du ser på UFC Fight Night 166 hvorend du er.

Sådan lever du stream UFC Fight Night 166: Blaydes vs dos Santos hvor som helst:

  1. Tilmeld dig først en passende VPN. Vi anbefaler ExpressVPN, men hvis du leder efter billige alternativer, er NordVPN og CyberGhost begge fremragende valg.
  2. Download og installer VPN-appen. Der er normalt flere versioner, så sørg for at få den rigtige til dit operativsystem.
  3. Vælg en af ​​de officielle kilder fra listen nedenfor.
  4. Opret forbindelse til en af ​​dine VPN's servere i det relevante land. For eksempel skal du bruge en amerikansk server til at fjerne blokering af ESPN + fra udlandet.
  5. Log ind på din valgte platform og afspil en video. Det skal starte med det samme, men hvis det ikke gør det, skal du rydde din browsers cache og cookies, og derefter indlæse siden igen.

Da denne begivenhed sendes live, anbefaler vi kraftigt at teste din VPN med ovenstående trin i god tid før starttidspunktet. På denne måde, hvis noget ikke fungerer som forventet, har du masser af tid til at kontakte din VPNs kundeserviceteam for at få hjælp, og muligvis behøver du ikke gå glip af begyndelsen på det, der er sikker på at være en meget mindeværdig kamp.

Hvor kan jeg se UFC Fight Night 166?

MMAs popularitet er steget dramatisk i de senere år, så det er kun naturligt, at UFC har tilladt, at dens programmering vises i flere lande over hele verden. Se nedenfor for at finde ud af, hvilket netværk der viser hele UFC Fight Night-kampkortet i dit land:

USA

USA-flag

Både hovedkortet og de indledende kampe vil udelukkende udsendes på ESPN +. Desværre tilbyder denne service ikke nogen form for gratis prøveversion, så hvis du vil se UFC Fight Night 166, har du brug for en ESPN + -konto. Disse er dog ikke for dyre til $ 4,99 USD pr. Måned.

ESPN + er regionelåst og kan kun bruges, hvis du er i USA eller har forbindelse til en amerikansk VPN-server. Det er værd at nævne, at denne platform ikke tjekker for at se, om din PayPal-konto er knyttet til en amerikansk adresse, hvilket betyder, at du faktisk kan tilmelde dig hvor som helst. Har du ikke en VPN endnu? ExpressVPN leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve det uden risiko.

UK

Britisk flag - Union jackBritisk flag - Union jack - UK

BT Sport er den eneste tv-station, der viser UFC Fight Night 166 i Storbritannien. De indledende kampe begynder kl. 24 GMT den 24. januar, med de vigtigste begivenheder, der starter omkring kl. 22.00. Hvis du allerede abonnerer på BT Sport, er du klar og kan ganske enkelt stream begivenheden live på hjemmesiden. Hvis ikke, kan du tilmelde dig den nye online-eneste pakke, der koster £ 25 pr. Måned uden prøve.

BT Sport er kun tilgængelig i England. Du kan dog stadig logge ind fra udlandet ved at oprette forbindelse til en britisk VPN-server.

Canada

Canadisk flag

TSN udsender hele UFC Fight Night 166 kampkort i Canada. Hvis du allerede modtager disse kanaler som en del af din eksisterende kabel-tv-pakke, skal du bare logge ind på TSN-webstedet og starte streaming med det samme. Hvis ikke, skal du ikke få panik: du kan købe et en-dages online-pass kun til $ 4.99 CAD (månedlige pass er også tilgængelige for $ 19.99).

Desværre inkluderer denne service ikke nogen form for gratis prøveversion, og da den er regionelåst, skal du være i Canada (eller tilsluttet en canadisk VPN-server) for at bruge den.

Andre placeringer

Hvis du ikke kan se UFC Fight Night 166 online ved hjælp af nogen af ​​ovenstående tjenester, kan du have det bedre med at abonnere på UFC Fight Pass. Det er tilgængeligt over hele verden, undtagen i Brasilien, og mens priserne varierer afhængigt af din placering, koster det normalt omkring $ 10 USD. Der er også en uges lang gratis prøveperiode, så du kan se, om denne service er den rigtige for dig.

Som mange sportsstreamingtjenester bruger UFC Fight Pass blackouts til at forhindre dig i at se kampe, der vises af en anden tv-selskab i dit land. Som et resultat er dette måske ikke den bedste måde for alle at se på. Hvis en anden platform viser UFC Fight Night 166, hvor du er, vil det sandsynligvis være lettere at tilmelde sig det end at finde et land, hvor UFC Fight Pass ikke sorte ud denne begivenhed.

UFC Fight Night 166: fuld tidsplan

UFC Fight Night 166 lover at være så spændende som nogensinde. Se nedenfor for at se den fulde tidsplan:

KæmpeVægtklasse
Herbert Burns vs. Nate Landwehr Fjervægt
Brett Johns vs. Tony Gravely bantamvægt
Sara McMann vs. Lina Lansberg bantamvægt
Montel Jackson vs. Felipe Dias Colares bantamvægt
Justine Kish vs, Lucie Pudilova bantamvægt
Nik Lentz vs. Arnold Allen Fjervægt
Bevon Lewis mod Dequan Townsend Let tungvægt
Jamahal Hill vs. Darko Stosic Let tungvægt
Angela Hill vs. Hannah Cifers Strawweight
Jordan Espinosa vs. Alex Perez Fluevægt
Rafael dos Anjos mod Michael Chiesa Letvægts
Curtis Blaydes vs. Junior dos Santos Heavyweight
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 1