Sådan ser du MLS Cup Playoffs 2019 live online (bypass blackouts)

hvordan man ser mls cup slutspil live online


Major League Fodbold-slutningen i 2019 startede 19. oktober. Seks hold fra hver konference besænkede pladser i slutspillet, som kulminerer i den sidste kamp den 10. november. Fans kan streame slutspillet online, men adgang til disse vandløb afhænger af, hvor du bor. Læs videre for at finde ud af, hvordan man ser MLS Cup-slutspil live online

Bemærk, at vi kun vil anbefale officielle kilder. Selvom tredjepartsstrømme muligvis er tilgængelige, er disse ofte ubehagelige med video i lav opløsning. Derudover kan de tages offline når som helst for krænkelse af ophavsretten. Heldigvis er der masser af legitime måder at se MLS Cup online, så der er ikke behov for uofficielle streams.

MLS Cup-slutspil vises kun på region-låste platforme, hvilket betyder, at du har brug for en VPN for at se fra udlandet.

Sådan ser du MLS Cup i udlandet med en VPN

Regionale blackout-begrænsninger kan forhindre dig i at være i stand til live stream MLS-spil, der inkluderer dine foretrukne lokale hold. At komme omkring dette, vi anbefaler at bruge en VPN. Kort for Virtual Private Network, en VPN krypterer al enhedens internettrafik og dirigerer den gennem en mellemliggende server på et sted, som brugeren vælger. I dette tilfælde skal du bare:

  1. Tilmeld dig en VPN. ExpressVPN fungerer godt til dette, men NordVPN og CyberGhost er to fremragende lave omkostningsalternativer.
  2. Installer VPN-appen.
  3. Opret forbindelse til en server i USA, der er uden for blackout-regionen.
  4. Se spil uden live blackout-begrænsninger. Hvis du har problemer, skal du rydde din cache og cookies, og prøv derefter igen.

Sådan kan du se MLS Cup Playoffs 2019 live online

USA

USA-flag

MLS-dækning er delt mellem ESPN og FOX Sports. Hvis dit kabel-tv-abonnement allerede inkluderer disse kanaler, kan du logge på det respektive websted og se spil live uden ekstra omkostninger.

Den gode nyhed er det der er masser af måder at se på uden kabel. YouTube TV, Hulu med Live TV og Sling TV tilbyder alle begge kanaler. Vi vil anbefale at bruge Sling TV, bare for at $ 25 USD pr. Måned er det den billigste mulighed.

Bemærk, at alle ovenstående tjenester er geo-blokerede. Dette betyder, at du skal være i USA eller være tilsluttet en VPN for at bruge dem. ExpressVPN leveres med en 30-dages risikofri pengene-tilbage-garanti, hvilket betyder, at du kan prøve det og kræve en fuld refusion, hvis du ikke er tilfreds.

Canada

Canadisk flag

Canada har to MLS-playoff-tv-selskaber: en for engelsksproget dækning (TSN) og en for fransk (TVA). Du kan streame TVA gratis online, uden behov for at registrere, og hvis din kabel-tv-plan indeholder TSN, vil du også kunne se disse spil uden ekstra omkostninger.

TSN tilbyder også et online-kun pass, så du kan leve strøm af MLS playoffs i 2019 uden kabel. Dagskort koster $ 4,99 CAD, men du kan købe et månedligt pas for $ 19,99.

Både TSN og TVA er geobegrænset. Du kan dog stadig bruge disse tjenester fra udlandet ved at oprette forbindelse til en canadisk VPN-server.

MLS Cup Playoffs 2019 plan

DatoFixtureStarttid (EST)
24. oktober Philadelphia vs. Atlanta 20.00
LAFC vs. LA Galaxy 22:30
29. oktober Seattle vs. TBD 22.00
30. oktober Toronto vs. TBD 20.00
10. november MLS Cupfinale 15.00

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =