Sådan ser du den engelske Premier League live online (uden kabel)

Hvordan man ser den engelske Premier League live online


Den første kamp i den engelske Premier League i 2019/20 (Liverpool mod Norwich) finder sted kl. 20.00 BST (kl. 12.00 / kl. 15.00 EST) den 9. august. Kampe afholdes hver weekend og lejlighedsvis på mandage, dog med 380 kampe i alt, nogle fixturer vil ske samtidigt, hvorfor det er så vigtigt at beslutte, hvilke hold du er interesseret i at se i god tid. Der er dog ingen grund til at bekymre sig: nedenfor giver vi dig besked, hvordan du kan streame hvert engelske Premier League-spil live (selvom du i øjeblikket er i udlandet).

Bemærk, at vi kun vil anbefale officielle tv-stationer at se Premier League uden kabel. På grund af denne ligas popularitet er det sandsynligvis ulicenserede strømme tilgængelige, men vi anbefaler ikke at bruge dem. Videoen er ofte ubetydelig og lav opløsning, plus tredjepartsstrømme kan tages offline når som helst for krænkelse af copyright, hvilket betyder, at du måske ikke engang får se, hvem der vinder. Der er legitime EPL-tv-stationer i over 50 lande, så det er ikke nødvendigt at bruge skyggefulde, ikke-licenserede strømme.

EPL-kampe vises kun på regionslåste streamingtjenester. Som et resultat har du brug for en VPN for at se fra udlandet.

Bedste VPN for den engelske Premier League: ExpressVPN

ExpressVPN

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.ExpressVPN.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

VPN'er er bedst kendt for deres evne til at kryptere din trafik og skjule dine aktiviteter for snoopere som din internetudbyder, arbejdsgiver eller regering. De giver dig også mulighed for at forfalske din placering, hvilket giver dig adgang til geo-blokerede tjenester som NBC Sports og Sky Go fra udlandet. Vi anbefaler ExpressVPN: denne højhastighedstjeneste har over 3.000 servere i 94 lande, kraftige sikkerheds- og privatlivsfunktioner og fremragende afblokeringsevne.

Du kan tilmelde dig ExpressVPN inden for få minutter: vælg bare din foretrukne abonnementslængde (en måned, seks måneder eller et år) og betaler. Hvis du er bekymret for privatlivets fred, kan du vælge at betale i Bitcoin, men da ExpressVPN ikke logger nogen personligt identificerbare oplysninger, er din anonymitet garanteret på begge måder. Denne service leveres endda med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve den risikofri og kræve en fuld refusion, hvis du ikke er tilfreds.

BEDSTE VPN FOR STREAMING SPORTS: ExpressVPN blokerer for store sportsstreamingtjenester, leverer konstant høje hastigheder og bruger avancerede sikkerheds- og privatlivsfunktioner for at holde dig sikker.

Sådan ser du den engelske Premier League i udlandet med en VPN

Ny på VPN'er og ikke sikker på, hvordan man kommer i gang? Følg blot trinnene nedenfor for at fjerne blokering og strømme af den engelske Premier League overalt:

 1. Tilmeld dig først en passende VPN. Vi nævnte kort ExpressVPN ovenfor, men NordVPN og CyberGhost er to alternativer af høj kvalitet til lave omkostninger.
 2. Download og installer VPN-appen, og sørg for at få den rigtige version til din enhed.
 3. Opret en konto med den streamingtjeneste, du gerne vil bruge. Bemærk, at du sandsynligvis har brug for en betalingsmetode, der er knyttet til en lokal adresse.
 4. Opret forbindelse til en server i det relevante land. Du bruger f.eks. En britisk server til at fjerne blokering af Sky Go eller en amerikansk server til at se på NBC Sports.
 5. Prøv at afspille en video på din valgte tjeneste. I de fleste tilfælde skal det indlæses med det samme. Hvis det ikke gør det, kan du prøve at rydde din browsers cookies og cache og derefter indlæse siden igen.

EPL-kampe sendes live rundt om i verden, så det er vigtigt at sikre, at din VPN fungerer inden starttid. Dette giver dig masser af tid til at få hjælp fra din VPNs kundesupportteam, hvis noget ikke fungerer som forventet.

Sådan streames den engelske Premier League live online

EPL indeholder muligvis kun engelske fodboldhold, men det har fans (og tv-stationer) over hele verden. Nedenfor fortæller vi dig, hvilke netværk der viser EPL i dit land:

USA

USA-flag

Der er to EPL-tv-selskaber i USA: NBC Sports for engelsksproget dækning og Telemundo for spansktalende publikum. Hvis dit kabel-tv-abonnement inkluderer et af disse netværk, kan du logge på det respektive websted og se hver EPL-kamp uden ekstra omkostninger. Hvis ikke, skal du ikke få panik: der er masser af måder at streame EPL online uden kabel.

Den nemmeste måde er at tilmelde dig en over-top streamingtjeneste som Hulu med Live TV, PlayStation Vue, fuboTV, YouTube TV eller DirecTV Now. Disse koster omkring $ 40 USD pr. Måned og giver dig mulighed for at se både NBC Sports og Telemundo live online. Som en bonus inkluderer hver af disse tjenester en gratis prøveperiode, så du kan prøve dem og se, hvad der er rigtigt for dig.

Du kan også købe et engelsk Premier League-pas på NBC Sports Gold, men vi anbefaler ikke det. Det mindst dyre pas koster omtrent det samme som streamingtjenesterne ovenfor, og giver dig kun mulighed for at se 140 af denne sæsons 380 spil. For at streame hver EPL-fixture skulle du betale $ 64.99 pr. Måned, hvilket bare ikke giver mening, da der er billigere alternativer, der giver dig mulighed for at se et bredere spektrum af indhold.

Alle ovenstående tjenester er regionelåst, hvilket betyder, at du skal være i USA eller bruge en amerikansk VPN-server for at bruge dem.

UK

Britisk flag - Union jackBritisk flag - Union jack - UK

Ironisk nok får britiske fans se færre EPL-kampe end folk i andre lande takket være landets afvisning af at udsende spil mellem 14.45 og 17.15 på lørdage. Som sådan er det kun omkring 150 inventar, der kan ses online i England.

De fleste engelske Premier League-armaturer udsendes af enten Sky Sports eller BT Sports. Hvis du allerede abonnerer på et af disse netværk, kan du logge på det relevante websted og begynde at se med det samme uden ekstra omkostninger. Hvis ikke, bliver tingene lidt mere komplicerede.

BT Sports tilbyder ikke nogen form for onlinekort, så medmindre du har kabel-tv, vil du ikke være i stand til at se. Yderligere er denne service temmelig dyr (priser starter ved £ 25 pr. Måned, medmindre du allerede har BT TV), da den kun viser et spil hver uge. Omvendt, Sky Sports viser 126 kampe og giver dig mulighed for at se uden kabel ved at købe et Now-tv-pas (£ 33.99 pr. måned).

For første gang vil EPL-fans kunne se visse kampe live på Amazon Prime Video. Imidlertid koster denne platform £ 7,99 pr. Måned og vises kun midt i ugens spil i begyndelsen af ​​december og Boxing Day-inventar, så det er måske ikke værd at tilmelde dig endnu.

BT Sports, Sky Sports, Now TV og Amazon Prime Video UK er kun tilgængelige i England. Eksisterende abonnenter kan bruge disse tjenester som normalt, når de er i udlandet ved at oprette forbindelse til en britisk VPN-server.

Australien

australiens flag

Optus Sports har eksklusive tv-rettigheder til den engelske Premier League sæson 2019/20. Det er dog værd at nævne, at EPL-kampe vil udsendes sent om aftenen i Australien, normalt mellem midnat og klokken 05 AEST.

Hvis du har en eksisterende tv-, telefon- eller bredbåndskontrakt med Optus, er Optus Sports muligvis allerede inkluderet, hvilket betyder, at du kan se EPL online gratis. Hvis det ikke er tilfældet, eller hvis du er hos en anden kabeludbyder, kan du tilmelde dig iOS- eller Android-appen for $ 14.99 AUD pr. Måned. Bemærk, at appen kun er påkrævet til registrering; bagefter kan du se via Optus-webstedet, hvis du foretrækker det.

Optus Sports er regionelåst, så hvis du er uden for Australien, har du brug for en VPN for at se dem.

Canada

Canadisk flag

I modsætning til tidligere år kan canadiske fodboldfans nu se hver eneste EPL-kamp live ét sted: DAZN. Denne service koster $ 20 CAD pr. Måned eller $ 150 årligt og leveres med en prøve på en måned.

Det er værd at nævne, at DAZN har ekstremt strenge geobegrænsningsfunktioner, men som sådan vil de fleste VPN'er ikke være i stand til at fjerne blokering af det fra udlandet. Yderligere har du brug for en betalingsmetode, der er knyttet til en canadisk adresse for at tilmelde dig.

Andre placeringer

Gå ikke i panik, hvis du ikke kunne se dit land nævnt ovenfor; det er bare at EPL vises i for mange lande til at dække dem alle individuelt. Heldigvis har Wikipedia en opdateret liste over engelske Premier League internationale tv-stationer, så du burde være i stand til at finde en passende lokal kilde uden for meget besvær. Denne liste giver dig også mulighed for at vide, hvilket sprog hver tv-selskab bruger, hvilket betyder, at du ikke spilder din tid og prøver at se en strøm, som du ikke kan forstå.

EPL 2019/20 fuld tidsplan

Den fulde EPL-sæson består af 380 inventar og løber fra 9. august indtil 17. maj 2020. Hver konkurrerende gruppe spiller hvert andet hold to gange, både hjemme og ude, i alt 38 kampe pr. Hold. Der er for mange kampe til at liste her, men du kan finde den officielle ligaside har en komplet Engelsk Premiere League 2019/20 skema.

Hvilke hold er der i den engelske Premier League?

Der er 20 hold i den engelske Premier League. Hvert år fremmes de tre øverste hold fra den engelske fodboldliga, og de tre nederste hold i EPL nedrykkes, hvilket hjælper med at holde tingene friske, selv på et så højt niveau som dette. I år faldt Cardiff, Fulham og Huddersfield ned til EFL, mens Aston Villa, Norwich og Sheffield United blev forfremmet.

Holdene, der konkurrerer i EPL-sæsonen 2019/20 er som følger:

 • Arsenal
 • Aston Villa
 • AFC Bournemouth
 • Brighton og Hove Albion
 • Burnley
 • Chelsea
 • Crystal Palace
 • Everton
 • Leicester City
 • Liverpool
 • Manchester By
 • Manchester United
 • Newcastle United
 • Norwich City
 • Sheffield United
 • Southampton
 • Tottenham Hotspur
 • Watford
 • West Ham United
 • Wolverhampton Wanderers
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − = 62