Sådan ser du 2019 NBA Summer League online hvor som helst

Sådan ser du 2019 NBA Summer League online


MGM Resorts NBA Summer League 2019 2019 afsluttes med en sidste kamp mellem Memphis Grizzlies og Minnesota Timberwolves den 15. juli. Nedenfor viser vi dig, hvordan du kan se 2019 NBA Summer League live online uden kabel.

Bemærk, at denne artikel kun anbefaler officielle kilder. Selvom nogle få websteder muligvis tilbyder ulicenserede strømme, anbefaler vi at man undgår dem. Uanfaldede streamingwebsteder plages med invasive annoncer, video af lav kvalitet, buffering og endda malware. De kunne lukkes når som helst. Hvis du drager fordel af en gratis prøveperiode eller to, kan du se NBA Summer League i 2019 gratis gennem officielle kilder, så der er ingen grund til at ty til uautoriserede strømme.

ESPN og NBA TV har rettighederne til at streame spillet online. Der er nogle få måder at få adgang til ESPN- og NBA-tv-streams på, men alle er regionlåst. Hvis du ikke er i USA, har du brug for en VPN for at omgå geo-begrænsninger og livestream spillet.

Bedste VPN for NBA Summer League 2019: ExpressVPN

ExpressVPN

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.ExpressVPN.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

En VPN, forkortelse Virtual Private Network, krypterer din internetforbindelse og dirigerer den gennem en mellemliggende server på et andet sted. Websteder og apps ser kun placeringen af ​​VPN-serveren og ikke din enhed. Hvis du for eksempel vil se NBA Summer League fra uden for USA, kan du bruge en VPN-app til at oprette forbindelse til en server i USA. Dette giver dig adgang til live stream, som om du fysisk er placeret i USA.

Vores top anbefaling er ExpressVPN. Det er en veteranudbyder, der tilbyder masser af båndbredde og serverplaceringer til streaming af NBA Summer League. Det tilbyder også fremragende sikkerhed, 24/7 support, og kan fjerne blokering af masser af andet regionallåst indhold, herunder Netflix, Hulu, BBC iPlayer og Hulu.

BEDSTE VPN TIL NBA SOMMER LEAGUE: ExpressVPN udmærker sig ved at fjerne blokering af regionlåst indhold, mens du holder dig sikker, plus det kommer med en risikofri 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Sådan kan du se NBA Summer League fra udlandet i 2019 med en VPN

Sådan bruges en VPN til at se NBA Summer League-finalen uden for USA:

 1. Tilmeld dig en VPN. Vi anbefaler ExpressVPN, men NordVPN og CyberGhost er levedygtige alternativer.
 2. Download og installer VPN-appen til din enhed.
 3. Åbn appen, og vælg en placering i USA.
 4. Klik på Forbinde knap.
 5. Åbn live stream på det websted eller den app, hvor du vil se. Strømmen skal nu fjernes!

Bare i tilfælde af at vi anbefaler, at du tager din VPN til et testkørsel forud for at sikre, at du ikke støder på problemer og har tid til at rydde dem med din VPNs kundesupport, hvis du gør.

Hvor du kan streame NBA Summer League i 2019 live online

ESPN og NBA TV vil live stream NBA Summer League finalen i 2019 online. Hvis du leder efter en gratis mulighed, prøv YouTube TV. Det er 30-dages pengene-tilbage-garanti giver dig mulighed for at se hele NBA Summer League og annullere, før din første betaling starter.

ESPN

ESPN er tilgængelig online fra et par forskellige kilder. Alle af dem er kun tilgængelige i USA eller via en VPN, der er tilsluttet USA:

 • ESPN+ er ESPNs enkeltstående streamingtjeneste. Det koster $ 4,99 per måned eller $ 49,99 om året. Bemærk, at en VPN sandsynligvis ikke fungerer, hvis du bruger en Android eller iOS-smartphone til at se, så hold dig fast ved en desktopwebbrowser som Chrome eller Firefox.
 • Se ESPN er det vigtigste ESPN-streamingwebsted og -app, hvor du kan se live video, hvis du logger ind med din amerikanske kabeludbyder.
 • Slynge-tv er en live streaming-tv-tjeneste designet til kabelskærere, der ikke abonnerer på kabel eller satellit. Sling Orange, der inkluderer ESPN, koster $ 25 per måned. Fra skrivende tidspunkt bringer 40 procent rabat prisen ned til $ 15 pr. Måned. En 7-dages gratis prøveversion er tilgængelig.
 • YouTube TV er en abonnementstjeneste fra YouTube, der bærer en masse live-kanaler for $ 40 pr. måned inklusive ESPN og ESPN2. Du kan endda optage spil til senere visning uden lagringsgrænser. Op til seks konti er tilladt per husstand, og det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.
 • Hulu + Live TV er Hulus streaming live tv-service i USA. En 7-dages gratis prøveversion er tilgængelig. Du kan se i en webbrowser eller hente appen til Android, Apple TV, Chromecast, Fire TV, spilkonsoller, Roku og smart TV.
 • PlayStation Vue er $ 45 pr. måned for standard-jordbaserede kanaler, inklusive ESPN og ESPN2. Du har ikke brug for en PlayStation-konsol for at bruge PS Vue. Apps er også tilgængelige til iOS, Android, Chromecast, Apple TV, Fire TV og Roku eller en webbrowser. Du kan bruge PS Vue på op til fem enheder på én gang.
 • DirecTV nu er kabeludbyder DirecTVs fristående tv-streamingtjeneste. Det kræver ikke et kabelabonnement. Bundt $ 50 pr. Måned inkluderer ESPN og ESPN2.

NBA TV

NBA TV er en premium kabelkanal med et websted, hvor du kan se basketball live streams. Desværre er der ingen enkeltstående streamingtjeneste, så du bliver nødt til at have et kabelabonnement, der inkluderer NBA TV for at logge ind og bruge den.

Om 2019 NBA Summer League

NBA Summer League starter med alle 32 hold, der hver spiller fire indledende kampe. De øverste otte får seedet i en turnering, mens de, der ikke kvalificerer sig, spiller et trøstespil, så hvert hold spiller mindst fem kampe. Turneringen slutter med et mesterskabsspil den 15. juli.

NBA Summer League 2019-tidsplan

Alle tidspunkter, der er anført i US Eastern Time.

 • Mandag 15. juli - mesterskab
  • 9 p.m. - Memphis Grizzlies mod Minnesota Timberwolves

“NBA Summer League” af Bryce Edwards licens under CC BY 2.0

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + = 24