Sådan omgås NHL-afbrydelser på ESPN + og NHL.tv

Ønsker du at se NHL-spil uden placeringsbaserede begrænsninger? I dag forklarer vi, hvad en NHL-blackout er, hvorfor de er brugt, og hvordan du kan bruge et Virtual Private Network (VPN) til at omgå blackout på ESPN + og NHL.tv. Dette giver dig mulighed for at leve stream-specifikke NHL-hockey-kampe hjemme eller i udlandet.


Sådan omgås NHL.tv- og ESPN-blackouts for at se hockey i udlandet

NHLs sæson 2018/19 startede den 3. oktober og løber indtil 6. april 2019. Selvom der er flere spil hver dag, kan abonnenter i USA og Canada muligvis opleve, at de kun er i stand til at se spil, der finder sted uden for deres stat , eller dem, hvor deres lokale hold spiller. Denne form for regional låsning kaldes en mørklægning, men ikke rolig: nedenfor forklarer vi, hvordan du ser en hvilken som helst NHL-fixtur, du vil have, på hvilken enhed du vil lide, uanset hvor du er.

Sådan omgås NHL-afbrydelser: en hurtig guide

Den enkleste måde at slå NHL.tv og ESPN + blackout på er at bruge et Virtual Private Network (VPN). Her er en hurtig guide til at fjerne blokeringen af ​​NHL-spil med en VPN:

  1. Start med at tilmelde dig en passende VPN. Vi anbefaler ExpressVPN.
  2. Installer VPN-softwaren, og sørg for at få den rigtige app til dit operativsystem, og log ind.
  3. Opret forbindelse til en af ​​dine VPN's servere på det krævede sted. Hvis Dallas Stars for eksempel spillede Toronto Maple Leafs, kunne du bruge en amerikansk eller canadisk server baseret på andre steder end Toronto eller Texas (på grund af holdspecifikke blackouts).
  4. Log ind på din ESPN + eller NHL.tv-konto. Du skulle opdage, at du nu kan få adgang til spil, der tidligere var genstand for en blackout.

Den bedste VPN for NHL: ExpressVPN

ExpressVPN bedst til streaming af sport

Ikke hver VPN-udbyder er i stand til at fjerne blokering af ESPN + og NHL.tv. Vi anbefaler at bruge ExpressVPN; det tilbyder højhastighedsforbindelser, servere i 20 forskellige byer i USA (og over 2.000 servere globalt) og muligheden for at fjerne blokering af større streamingplatforme som Netflix, NBC Sports og fuboTV.

Det er simpelt at komme i gang: vælg bare din foretrukne abonnementslængde (en, seks eller tolv måneder) og betal. Dette begynder en 30-dages gratis prøveperiode, hvor du kan se så mange NHL-spil, som du gerne vil. Ikke tilfreds? Afbryd bare i denne periode for en fuld refusion. ExpressVPN's prøveperiode gør det ideelt for brugere, der leder efter gratis, kortvarig VPN-dækning, f.eks. Hvis du rejser eller ønsker at se en bestemt begivenhed fra udlandet.

TRE MÅNEDER GRATIS: Spar 49% -abonnement og få tre måneder ekstra gratis ved at vælge ExpressVPNs årlige aftale.

Læs vores fulde ExpressVPN-gennemgang. 

Hvad er en regional blackout, og hvorfor bruges de?

Regionale blackouts er en streng form for geo-blokering. Foruden at forhindre brugere i udlandet fra at se noget som helst forhindrer NHL-blackouts også nogle spil i at blive vist online i specifikke stater. Men hvorfor er det? Når alt kommer til alt har ikke ESPN + og NHL.tv-abonnenter allerede betalt for at se dem?

Problemet er, at NHL ofte sælger sine spil lokale transmission rettigheder til lokale netværk. Der er andre faktorer, såsom om et hold spiller hjemme eller ude. For eksempel, hvis du bor i Toronto, kan du kun se Maple Leafs spille på det regionale tv-net. For Maple Leafs er det Sportsnet Ontario, men hvert hold har en anden lokal tv-station.

Så hvordan kan NHL.tv eller ESPN fortælle, hvor du befinder dig? Der er tre hovedmåder: For det første bliver du bedt om at indtaste din postnummer, når du registrerer dig. Dette er den mest basale form for geo-lokationssporing og kan let omgås, hvorfor de fleste tjenester kombinerer denne tilgang med IP-baseret geo-placering: ved hjælp af din IP-adresse for at se nogenlunde hvor du befinder dig.

Endelig er der lokationsbaseret tracking. Dette er den foretrukne metode til mobile enheder, da det er lidt sværere at forfalde din GPS-placering end at ændre din IP-adresse. Du kan naturligvis slukke GPS, men nogle tjenester lader dig ikke se noget uden det.

Sådan omgås regionale NHL-afbrydelser

Sådan ser du NHL.tv og ESPN + spil med en blackout

At komme omkring regionale blackouts gøres lidt anderledes på desktop og mobile enheder. Se nedenfor for at finde ud af, hvordan du kan se alle NHL-armaturer overalt i verden.

Omgåelse af NHL-afbrydelser på en pc eller Mac

På pc- eller Mac-computere kan du fjerne blokering af afskåret NHL-matchning på samme måde, som du vil fjerne blokering af enhver anden geo-blokeret service. Du skal bare oprette forbindelse til en af ​​dine VPN-servere på et sted, hvor det match, du gerne vil se, ikke er genstand for en blackout, og gå derefter til NHL.tv eller ESPN + -sitet og log ind. NHL har endda et praktisk værktøj, du kan bruge til at finde ud af, hvilke hold der har blackout i din region.

Du skal opdage, at dit indhold indlæses næsten øjeblikkeligt, men hvis ikke, skal du ikke få panik. Når et websted ofte har fundet, at du ikke er i det rigtige område, gemmer de ofte disse oplysninger i din browser og forhindrer automatisk adgang, selvom du faktisk er på det rette sted. For at omgå dette, prøv at rydde din browsers cache og slette dine cookies. Du kan også tvinge en hård opdatering ved at holde CTRL-tasten (Skift på Mac) og klikke på opdateringsknappen.

Omgåelse af NHL-afbrydelser på Android eller iOS

At omgå blackout på mobile enheder er lidt vanskeligere på grund af din enheds geografiske placeringstjenester. Vi anbefaler, at du prøver at omgå ESPN- og NHL.tv-begrænsninger ved hjælp af din telefons webbrowser og en VPN, og at undgå apps helt. Hvis du vil se via begge tjenesters app, skal du slå placeringstjenester til. Dette giver et reelt problem, da der ikke er nogen nem måde at forfalde din telefons GPS-placering på.

Mens der er flere apps, der giver dig mulighed for at gøre dette, skal du bemærke, at disse kræver en rodfæstet eller fængslet enhed. Derudover er der ingen garanti for, at disse apps er sikre at bruge; normalt, hvis en gratis app hævder at give dig mulighed for at "hacke" tjenester, vil den bare inficere dit system med malware. Hvis forfalskning af din GPS er noget, du er interesseret i, vil vi anbefale at foretage en grundig undersøgelse af enhver app, du installerer, og gøre dig opmærksom på de involverede risici, inden du begynder.  

Kan jeg slå NHL-afbrydelser med en gratis VPN?

Brug af en gratis VPN kan virke som en nem måde at forblive sikker online og streame NHL i udlandet, men disse tjenester har adskillige store ulemper. Til at begynde med har de normalt flere brugere, end deres netværk kan støtte. Dette medfører lange indlæsningstider, urolig video og sporadisk afbrydelse - tre ting, som du ikke ønsker, når du ser sport live. Derudover har NHL.tv og ESPN + begge stærke geo-restriktionstiltag indbygget, så der er ingen garanti for, at en gratis VPN endda fungerer.

Hvordan betaler gratis VPN'er for deres netværk uden at oplade brugeren direkte? Du antager måske, at det bare er ved at indsætte annoncer på de websteder, du besøger, men nogle går endnu længere. Ved at opbevare tracking-cookies på din enhed kan de overvåge, hvilke websteder du kan lide, og hvor ofte du besøger. Disse oplysninger er værdifulde, og når der først er nok af det, kan gratis VPN'er sælge dem til tredjepart uden din viden. VPN'er er designet til at forhindre folk i at se dine online aktiviteter, men gratis VPN'er gør det ikke nødvendigvis: de bestemmer blot for dig, der får at se dine personlige oplysninger.

Selv anvendelse af en gratis VPN er et risikabelt udsigt. Ifølge en undersøgelse af næsten 300 gratis VPN-apps til Android inkluderede over 38% malware, 18% brugte ikke kryptering, og chokerende var over 80% sårbare over for IPv6-lækager. Du kunne måske tro, at brug af en velkendt tjeneste ville sænke risikoen, men endda Hola, en stor gratis VPN-udbyder, har en historie med skyggefulde forretningsforbindelser; i 2015 blev det fanget, der solgte tomgangsbrugerbåndbredde for at hjælpe med at køre et botnet. For at beskytte dig selv og dine personlige oplysninger anbefaler vi at bruge en hæderlig VPN med en klar og påviselig forpligtelse til at beskytte sine kunders privatliv.

NHL 2018/19 tidsplan

Der er 82 spil i den almindelige NHL-sæson 2018/19. Da mange af disse kampe begynder samtidig, lønner det sig at vide, hvem du vil se på forhånd. Selvom der er for mange inventar til at liste her, kan du planlægge forude ved at konsultere den fulde NHL-skema 2018/19.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 + = 67