Sådan kan du se US Open Tennis 2019 live online hvor som helst

Sådan ser du US Open live online


De 139. US Open-kvalifikationer begynder den 19. august på USTA Billie Jean King National Tennis Center i New York City, men selve selve turneringen starter først 26. august. Den kører indtil 8. september med to sessioner pr. Dag kl. 11 AM og 19:00 EST (mindst indtil de senere runder, når tiderne ændres til 12:00 og 16:00). Nedenfor fortæller vi dig, hvordan du ser US Open tennis live online hvor som helst, selvom du er i udlandet.

Denne artikel vil kun anbefale officielle kilder. Selvom høje profilerede sportsbegivenheder næsten altid vises på ulicerede strømme, er det vigtigt at indse, at disse normalt tilbyder laggy, lav opløsningsvideo og er tilbøjelige til at blive taget ned midt i kampen. Med officielle tv-stationer over hele verden, hvoraf mange tilbyder en gratis prøveperiode, er der ingen grund til at bruge usanerede, upålidelige streams.

Sådan ser du US Open med en VPN

Selvom du aldrig har brugt en VPN før, er det meget enkelt at omgå en platforms geo-begrænsning.

Sådan ser du US Open Tennis live online:

  1. Vælg først en passende VPN. Vi nævnte ExpressVPN ovenfor, men du vil måske også overveje NordVPN og CyberGhost, to billige alternativer.
  2. Download VPN-klientsoftwaren. Der vil være et par forskellige versioner, så sørg for at få den rigtige til dit operativsystem.
  3. Vælg en af ​​de officielle US Open tv-stationer fra listen nedenfor.
  4. Opret forbindelse til en server i det relevante land. For eksempel ville du bruge en amerikansk server til at fjerne blokering af ESPN eller en britisk til Amazon Prime Video.
  5. Prøv at indlæse indhold fra din valgte platform. Det skal spille næsten med det samme. Bemærk: Du skal muligvis opdatere siden først.

Husk at køre gennem ovenstående trin, før US Open faktisk begynder. På denne måde, hvis du støder på problemer, vil der være god tid til at kontakte din VPNs kundesupportteam for at få hjælp.

Hvor kan man se US Open online

US Open Tennis turnering i 2019 vises i mere end 200 lande, så det er meget sandsynligt, at du kan se på dit modersmål. Nedenfor forklarer vi, hvordan du kan fange hvert sekund af begivenheden live, uanset hvor du er.

USA, Mexico, Syd- og Mellemamerika

USA-flag

Du kan se hele 2019 US Open på ESPN Player (eller ESPN International, hvis du er uden for USA). Du skal logge ind ved hjælp af kabeludbyders legitimationsoplysninger for at få adgang til live-strømmen. Hvis du er uden for ovenstående lande, får du en fejlmeddelelse: “Undskyld. ESPN Player er ikke i øjeblikket tilgængelig i din region. ”

Hvis du er i USA og ikke har kabel, skal du ikke bekymre dig - Du kan også se på Sling TV, YouTube TV eller ESPN+. ESPN + er en over-the-top service, der koster $ 4.99 USD pr. Måned eller $ 49.99 årligt. Det kan installeres på iOS-, Android-, ChromeCast- og Apple TV-enheder. Bedst af alt, det kommer med en prøve på en uge. Selvom dette ikke er længe nok til at se hver kamp, ​​vil det give dig mulighed for at streame næsten halvdelen af ​​US Open tennis-spil gratis.

Tenniskanalen har gratis-til-se-forhåndsvisninger og højdepunkter, selvom du ikke kan se kampe live.

Alle ovennævnte tjenester er regionelåst. Hvis du i øjeblikket er i udlandet, kan du forfalsk din placering ved at oprette forbindelse til en amerikansk (eller et andet understøttet land) VPN-server og derefter logge ind som normalt ved hjælp af dine kabeloplysninger.

UK

Britisk flag - union jack

Der er kun en US Open tv-station i England: Amazon. Amazon Prime-abonnenter kan se hver kamp live på Amazon Prime Video. Dette koster £ 7,99 per måned, men inkluderer en 30-dages gratis prøveperiode. Ved at tilmelde dig og annullere, når begivenheden er færdig, kan du streame US Open gratis.

Canada

Canada flag

Canadiske seere kan fange 2019 US Tennis Open live online på enten TSN eller RDS. Begge tjenester viser alle begivenheder live, men du kan kun se gratis, hvis din kabelpakke indeholder enten TSN eller RDS. Hvis det ikke gør det, eller hvis du ikke har et kabel, kan du abonnere direkte på $ 24.99 CAD pr. Måned. Der er dog ingen gratis prøveperiode, så sørg for at registrere dig så tæt på begivenheden som muligt. Dette sikrer, at dit abonnement på en måned dækker hele US Open.

TSN vil have engelsksproget dækning, mens RDS vil have fransk kommentar. Hvis du er uden for Canada, har du brug for en VPN for at se dem.

Afrika syd for Sahara

Congo_DR_Flag 2

SuperSport viser begivenhederne live i alle afrikanske lande syd for Sahara. Selvom valgt indhold er tilgængeligt at se gratis, er størstedelen kun tilgængelig for DStv-abonnenter. Selvom det ikke er blevet bekræftet, er det meget sandsynligt, at US Open også kun er abonnent.

Det er ikke muligt at registrere til DStv online, da det beder om et ID-nummer eller lokalt telefonnummer. Hvis du imidlertid er en DStv-abonnent og i øjeblikket i et andet land, kan du stadig se SuperSport online ved at bruge en af ​​din VPNs sydafrikanske servere.

Selvom SuperSport undertiden udsender på Afrikaans, er US Open kun dækket på engelsk.

Australien

australiens flag

I Australien kan du se hvert øjeblik af US Open live på ESPN. Desværre kan australske seere ikke tilmelde sig ESPN +, så du har brug for enten et Fetch- eller Foxtel-abonnement først. Når du er registreret, kan du se online via appen Fetch eller Foxtel Go.

Hvis du ikke har nogen af ​​disse tjenester, kan du tilmelde dig Foxtel Now i stedet. De krævede kanalpakker koster $ 40 AUD pr. Måned, men der er en 10-dages prøveperiode, så du kan se mere end halvdelen af ​​2019 US Open gratis.

Se hver kamp fra kvartfinalen og fremefter gratis på SBS. Bemærk, at disse kun vil være tilgængelige på tv, ikke streamet live online. Du kan muligvis også se begivenhederne ved indhentning den følgende dag.

Se også: Bedste VPN'er for Australien

2019 US Open tennisplan

Kvalifikationsfase 19. - 23. august
Første runde 26. - 27. august
Anden runde 28. - 29. august
Tredje runde 30. - 31. august
Runde af 16. 1. - 2. september
Kvartfinaler 3. - 4. september
Semifinalerne 5. - 6. september
finaler 7. - 8. september

Kan jeg streame US Open med en gratis VPN?

Gratis VPN-tjenester kan virke fristende ved første øjekast, men vi fraråder kraftigt at bruge dem. På grund af mindre servernetværk og et større antal brugere, kan du forvente stammende video, der tager evigt at indlæse, og muligvis endda sporadiske afbrydelser. Dette ville være irriterende for enhver streaming, men med en live begivenhed risikerer du at gå glip af et vigtigt øjeblik. Nogle gratis VPN'er har endvidere månedlige datakap, så selvom du kan se én kamp, ​​er du muligvis ikke i stand til at streame resten.

Endelig er der risikoen for, at gratis VPN'er udgør dit system. En undersøgelse fra 2016 viste, at snesevis af gratis “VPN” -apper faktisk ikke krypterede nogen trafik, og at mange simpelthen forsøgte at installere malware på brugerens enhed. Det er ikke kun lidt kendte gratis VPN'er, der udgør en trussel, men vi har endda set en højprofileret gratis VPN-sælger brugerbåndbredde til brug i et botnet. For at holde dig sikker online, anbefaler vi, at du bruger en velrenommeret service med en dokumenteret registrering af beskyttelse af brugernes privatliv.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − 42 =