Sådan kan du se SEA Games 2019 online hvor som helst

Sådan ser du de sydøstasiatiske spil fra udlandet


SEA Games 2019 startede den 24. november, men der er stadig masser tilbage at se frem til, da turneringen ikke afsluttes før 11. december. Som du måske forestiller dig, med dusinvis af arrangementer planlagt, er tidsplanen temmelig hektisk. De fleste dage løber sporten imidlertid fra klokken 09.00 - kl. 30.00 PHT (kl. 20.00 - kl. 06.30 EST). Læs videre for at finde ud af, hvordan du live stream de sydøstasiatiske leger 2019 fra udlandet.

SEA-spil er en enorm begivenhed, og som sådan vil der næsten helt sikkert være ulicenserede strømme tilgængelige. Disse har dog en tendens til at have meget dårlig videokvalitet med optagelser i lav opløsning og hyppig stamming. Desuden kan uofficielle kilder tages offline til enhver tid for krænkelse af ophavsretten. Med så mange legitime måder at se på (og gratis-til-se-dækning tilgængelig på flere forskellige sprog), er der ingen grund til at ty til skyggefulde, uautoriserede kilder.

SEA-spilene vises kun i de sydøstasiatiske lande. Som et resultat har du brug for en VPN for at se fra udlandet.

Sådan streames SEA-spil 2019 i udlandet med en VPN

De fleste af streamingtjenesterne nedenfor er regionelåst, hvilket betyder, at de kun er tilgængelige i visse lande. Ved at oprette forbindelse til en VPN kan du dog ændre din IP-adresse og narre din valgte platform til at tro, at du er på det krævede sted. Dette er ikke så svært som det lyder; bare følg nedenstående trin for at fjerne blokering og streame de sydøstasiatiske spil overalt.

Sådan kan du se de sydøstasiatiske spil fra udlandet:

 1. Start med at tilmelde dig en passende VPN, hvis du ikke allerede har gjort det. Vi anbefaler ExpressVPN, selvom CyberGhost og NordVPN er to gode alternativer til lave omkostninger.
 2. Download og installer VPN-appen. Der vil være et par forskellige versioner at vælge imellem, så sørg for at få den rigtige til din enhed.
 3. Bestem, hvilke af nedenstående tjenester du vil fjerne blokering af.
 4. Log ind på din VPN og opret forbindelse til en server i det krævede land. For eksempel skal du bruge en thailandsk server til at fjerne blokering af Channel 7 eller en malaysisk server til TV1.
 5. Endelig kan du prøve at få adgang til din services live stream. Det skal indlæses uden problemer, men hvis ikke, kan du løse mange problemer ved at rydde din cache og cookies og genindlæse siden.

Vi anbefaler kraftigt at tage et minut for at sikre dig, at din VPN fungerer forud for tiden. De sydøstasiatiske spil finder kun sted hvert andet år, så det ville være en skam at gå glip af starten af ​​en begivenhed på grund af uforudsete tekniske problemer. På denne måde, hvis noget går galt, har du stadig tid til at få hjælp fra din VPNs kundesupportteam.

Sådan kan du se de sydøstasiatiske spil live på indonesisk tv

Sådan kan du se SEA Games 2019 online hvor som helst

Den nemmeste måde at streame de sydøstasiatiske spil online er at se på Kompas TV. Denne platform er helt gratis, og du behøver ikke engang at oprette en konto. Der er dog et vigtigt advarsel: denne service giver kun indonesisk-sproglige kommentarer. Hvis du imidlertid kun er interesseret i selve sportsgrenen, burde dette ikke være en deal-breaker.

Kompas TV er ikke geobegrænset, hvilket betyder, at du kan få adgang til det hvor som helst. På trods af dette anbefaler vi stadig at bruge en VPN, når du streamer. VPN'er holder ikke kun dine aktiviteter skjult for snoopers, men de reducerer også sandsynligheden for, at din Internet Service Provider (ISP) vil prøve at begrænse dine netværkshastigheder til streaming ofte. ExpressVPN leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket betyder, at du kan prøve det risikofri og kræve en fuld refusion, hvis du ikke er tilfreds.

Hvor ellers kan jeg live stream de sydøstasiatiske spil i 2019 online?

Det er ikke nødvendigt at få panik, hvis du ikke taler indonesisk, da SEA-spilene i 2019 vises på flere forskellige sprog. Se nedenfor for at finde ud af, hvilke netværk der viser begivenhederne, hvor du bor:

Singapore

Sådan kan du se SEA Games 2019 online hvor som helst

I Singapore vises de sydøstasiatiske spil på tværs af Channel 5, Channel 8, CNA og Channel U. Den gode nyhed er, at du kan streame alle disse kanaler online via Toggle og, mens de primært udsender mandarin-sproglig dækning, viser har engelske undertekster.

Den dårlige nyhed er, at denne service har særligt strenge regionlåse funktioner, og som et resultat vil de fleste VPN'er ikke fungere. Vi kan bekræfte, at VyprVPN fra skrivende tidspunkt var i stand til at fjerne blokering af Toggle fra udlandet.

Malaysia

Sådan kan du se SEA Games 2019 online hvor som helst

Begivenheder udsendes på flere forskellige kanaler i Malaysia. Nogle vises på TV1, TV2 og TV Okey, som kan streames gratis online vha. MyKlik. De fleste begivenheder vises imidlertid kun på Astro. Hvis du allerede er Astro Sports-kunde, kan du streame disse online via Astro Go-appen. Ellers er der desværre ingen måde at se på.

Begge disse platforme er regionelåst og vil kun give malaysisk kommentar. Hvis du gerne vil have adgang til disse tjenester i udlandet, skal du oprette forbindelse til en af ​​din VPN's malaysiske servere.

Andre placeringer

Hvis du bor i et sydøstasiatisk land, har du næsten helt sikkert en lokal tv-station. Desværre er der dog ingen officiel liste over hvilke netværk, der viser SEA-spilene i 2019. Turneringens Wikipedia-side giver nogle ledetråde, men dens internationale tv-spredningsliste er forældet, hvilket antyder platforme som NJOI Now, som ikke længere fungerer.

Hvilke lande konkurrerer i SEA Games i 2019?

Der er elleve lande, der deltager i de sydøstasiatiske leger i 2019. Disse er:

 • Brunei
 • Cambodja
 • Øst Timor
 • Indonesien
 • Laos
 • Malaysia
 • Myanmar
 • Filippinerne
 • Singapore
 • Thailand
 • Vietnam

2019 sydøstasiatiske spil tidsplan

Med snesevis af begivenheder, der finder sted over to uger, er SEA-spilplanen forståelig nok ganske fuld. Heldigvis har det officielle Southeastern Asian Games websted en detaljeret tidsplan, der opdeler enhver sport til sin egen liste og arrangerer begivenhederne i kronologisk rækkefølge.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 2