Sådan kan du se NBA Draft 2019 live online hvor som helst

Sådan kan du se NBA Draft 2019 live online hvor som helst


NBA-udkastet i 2019 starter live kl. EST (UTC -4) torsdag den 20. juni. ESPN har eksklusive tv-rettigheder på både tv og internettet. Vi viser dig flere måder, du kan se ESPN NBA Draft live stream fra hvor som helst gratis.

Bemærk, at alle officielle ESPN-streams er regionelåst til De Forenede Stater. Hvis du ikke er i USA, kan du stadig få adgang til strømmen med en VPN. En VPN-kode krypterer til Virtual Private Network, og krypterer din internetforbindelse og dirigerer den gennem en server på et andet sted. I dette tilfælde indstiller du din VPN-app til USA for at fjerne blokering af ESPN og se udkastet. Dette giver dig mulighed for at se NBA Draft fra Canada, England eller andre steder i verden.

Sådan streames NBA-udkastet med en VPN

Hvis du bor uden for USA, har du brug for en VPN for at få adgang til ESPN-livestreams og se 2019 NBA Draft online.

Vores top anbefaling er ExpressVPN. Det tilbyder rigelig båndbredde til live streaming, masser af servere at vælge imellem og 24/7 live chat support. Selv hvis du allerede er i USA, vil ExpressVPN forbedre dit privatliv og kan forhindre din internetudbyder i at throttle videostrømme.

Hvis du leder efter et budgetalternativ, er NordVPN og CyberGhost solide alternativer.

Når du er tilmeldt dig en VPN, skal du følge disse trin:

 1. Download og installer VPN-appen til din enhed.
 2. Åbn appen, og vælg en server i USA
 3. Klik på Forbinde knap
 4. Åbn strømmen, og start NBA-udkastet!

BEDSTE VPN TIL NBA-KONTROL: ExpressVPN er en hurtig, sikker VPN, der kan fjerne blokering af ESPN-livestreams. Leveres med en risikofri pengene-tilbage-garanti.

Hvor man kan se NBA Draft i 2019 live online

Du kan se ESPN online et par forskellige steder. Alle af dem er kun tilgængelige i USA eller via en VPN. Bemærk, at de fleste kræver en USA-baseret betalingsmetode, men tilbyder gratis forsøg, så du kan se hele NBA-udkastet gratis online og derefter annullere bagefter:

 • ESPN+: Den officielle fristående streamingtjeneste af ESPN koster $ 4,99 pr. Måned eller $ 49,99 om året. Leveres med en 1-måneders garanti. Bemærk, at en VPN sandsynligvis ikke fungerer, hvis du bruger en Android eller iOS-smartphone til at se.
 • Se ESPN: ESPNs hovedwebsted og app, hvor du kan se live-streams ved at logge ind med din amerikanske kabeludbyder.
 • Slynge-tv: Streaming-fjernsynstjeneste til kabelskærere, der ikke ønsker kabel eller satellit. Sling Orange, bundtet, der inkluderer ESPN, er $ 25 pr. Måned. Fra skrivende stund reducerer 40% rabat prisen til $ 15 pr. Måned. EN 7-dages gratis prøveperiode er på tilbud.
 • YouTube TV: YouTubes betalte service viser livekanaler for $ 40 pr. Måned inklusive ESPN og ESPN2. Du kan optage live-streams til senere visning uden lagringsgrænser. Der er tilladt op til seks konti pr. Husstand, og det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.
 • Hulu + Live TV: Hulus live tv-streamingtjeneste i USA tilbyder en 7-dages gratis prøveperiode der inkluderer ESPN. Du kan se i en webbrowser eller hente appen til Android, Apple TV, Chromecast, Fire TV, spilkonsoller, Roku og smart TV.
 • PlayStation Vue: Leveres med en 5-dages gratis prøveperiode. 45 dollar pr. Måned giver dig standard-jordbaserede kanaler inklusive ESPN og ESPN2. Som med de andre er PS Vue kun tilgængelig i USA, men du har ikke brug for en PlayStation-konsol for at bruge den. Apps er tilgængelige til iOS, Android, Chromecast, Apple TV, Fire TV og Roku eller en webbrowser. Du kan se PS Vue på op til fem enheder på én gang.
 • DirecTV nu: Denne fristående tv-streamingtjeneste fra kabeludbyder DirecTV kræver ikke et kabelabonnement for at bruge den. Basepakken inkluderer $ 50 per måned ESPN og ESPN2.

Pas på skitserede strømme

Alle de streams, der er anført her, er autoriseret af ESPN. Fordi NBA Draft er en stor begivenhed, vil det dog uden tvivl blive vist på en række usanerede streaming-websteder. Disse sider indeholder ofte påtrængende eller ondsindede annoncer, video af lav kvalitet og upålidelige streams, der kan lukkes på ethvert tidspunkt.

Du må ikke risikere at gå glip af udkastet eller få en virus på grund af en ujævn strøm!

Kan jeg se NBA Draft online i Canada eller i udlandet?

Mens der er meget efterspørgsel efter at se NBA-udkastet i Canada, er dækningen regionelåst til USA. Canadiske og andre internationale seere kan leve strømdækning ved hjælp af en VPN og en af ​​de officielle tv-stationer, der er anført ovenfor. NBA har international appel, især med seere i Filippinerne, England, Australien, Spanien, Tyskland og andre steder i Europa. Hvis du befinder dig et sted uden for USA, skal du bruge en VPN.

Hvem skal være i dit 2019 NBA Mock Draft?

De top 10 fremtidsudsigter, man kan kigge efter i dette års udkast, er:

 • Zion Williamson, hertug
 • Ja Morant, Murray State
 • RJ Barrett, Duke
 • Darius Garland, Vanderbilt
 • De’Andre Hunter, Virginia
 • Jarrett Culver, Texas Tech
 • Cam rødlig, hertug
 • Coby White, North Carolina
 • Sekou Doumbouya, Guinea
 • Nassir Little, North Carolina
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − 43 =