Sådan kan du se Frankrig imod Argentina live gratis (Rugby World Cup 2019)

Sådan kan du se Frankrig imod Argentina gratis


Årets Rugby-VM afholdes i Tokyo, så internationale fans er blevet vant til spil, der udsendes tidligt om morgenen. Hvis du vil se Frankrig imod Argentina, vil det være det sendes live kl. 14.45 EST (kl. 11:45 PST / kl. 07.45 BST) den 21. september, skønt de fleste af de platforme, der viser kampen, også giver dig mulighed for at se on-demand senere, hvis du foretrækker det. Læs videre for at finde ud af, hvordan man kan stream live-kampen mellem Frankrig og Argentina gratis fra udlandet.

Det er vigtigt at bemærke det vi vil kun anbefale officielle kilder. Desværre er der næsten altid ulicenserede strømme af store sportsbegivenheder som Rugby World Cup. Når det er sagt, fraråder vi at bruge dem; videokvaliteten er ofte meget lav, og strømme har en tendens til at halde for meget. Derudover kan tredjepartsstrømme tages offline når som helst for krænkelse af ophavsret. Du kan alligevel let se Frankrig imod Argentina online gratis alligevel, så der er ingen fordel ved at bruge skyggefulde, uautoriserede strømme.

Denne armatur vises kun på områdelåst streamingtjenester. Dette betyder, at hvis der ikke er nogen officiel tv-selskab i dit land, har du brug for en VPN for at se dem.

Hvordan man ser Frankrig vs. Argentina bor i udlandet med en VPN

Ikke rolig; selvom du aldrig har brugt en VPN før, er det nemt at fjerne blokering af geo-begrænset indhold. Bare følg trinnene nedenfor for at streame kampen mod Frankrig mod Argentina gratis hvor som helst.

Sådan kan du se Frankrig imod Argentina live hvor som helst:

  1. Tilmeld dig først en VPN af høj kvalitet. Vi anbefaler ExpressVPN, selvom NordVPN og CyberGhost begge er fremragende alternativer til lave omkostninger.
  2. Download derefter den relevante version af appen til din enhed, installer den og log ind.
  3. Opret forbindelse til en af ​​dine VPNs britiske servere (ideelt i en stor by som London eller Manchester).
  4. Opret en gratis ITV Hub-konto. Du bliver bedt om at indtaste en postnummer, men der er ingen verifikation på plads, og som sådan accepteres enhver gyldig postnummer.
  5. Til sidst kan du prøve at spille en video på ITV Hub. Det meste af tiden spiller det straks. Hvis ikke, skal du rydde din browsers cookies og cache, og indlæs siden igen.

Verdensmesterskabet i Frankrig mod Argentina Rugby sendes live, så det er vigtigt at du sørger for, at din VPN fungerer forud for tiden. På denne måde har du stadig tid til at få hjælp fra din VPNs kundesupportteam, hvis noget går galt.

Sådan kan du se Frankrig imod Argentina gratis på britisk tv

Britisk flag - Union jackBritisk flag - Union jack - UK

Dette spil, som alle andre Rugby-VM-armaturer, sendes live på ITV. Som sådan kan du se Frankrig imod Argentina gratis, enten på traditionelt tv eller online ved hjælp af ITV Hub. Har du ikke lyst til at stå op i de tidlige timer om morgenen? Intet problem; denne kamp vil være tilgængelig on-demand i 30 dage efter, at den sendes.

ITV Hub er helt gratis at bruge men britisk lov kræver, at du har en tv-licens, hvis du vil se noget online på samme tid, som det vises på tv. Når det er sagt, tjekker denne tjeneste ikke, om du har en licens, i stedet for at stole på et æresystem.

Denne platform er regionelåst og kun tilgængelig i England. Du kan dog stadig få adgang til den fra udlandet ved at oprette forbindelse til en britisk VPN-server. Har du stadig ikke en VPN? ExpressVPN leveres med en risikofri 30-dages pengene-tilbage-garanti; Hvis du ikke er tilfreds, skal du bare annullere i løbet af dette tidsrum for at kræve en fuld refusion.

Hvor ellers kan jeg leve streame Frankrig vs. Argentina spillet online?

Rugby-VM udsendes i over 30 lande, så det burde være temmelig enkelt for dig at finde en passende lokal kilde. Kig nedenfor for at se, hvilke netværk der viser spillet mod Frankrig mod Argentina, hvor du er:

USA

USA-flag

NBC er det eneste netværk, der viser Rugby-VM-kampe i USA. Du kan se nogle af disse online gratis, hvis din kabel-tv-pakke indeholder NBC-kanaler, men desværre Spillet mellem Frankrig og Argentina er kun tilgængeligt for NBC Sports Guld abonnenter.

Individuelle spilpas koster $ 29.99 USD, hvilket er udmattende og sandsynligvis en knep for at få dig til at betale for $ 199.99 Rugby World Cup Pass. Dette er især problematisk i betragtning af, at det samme indhold udsendes gratis i andre lande.

NBC Sports Gold er kun tilgængeligt i USA. Som sådan har du brug for en VPN for at bruge denne platform fra udlandet.

Frankrig

flag_of_France

Franske fans har det let: TF1 viser hvert Rugby World Cup-program i 2019 online gratis. Du bliver nødt til at oprette en konto for at se, men dette tager kun et sekund og kræver bare, at du indtaster de sædvanlige personlige oplysninger (navn, fødselsdato og så videre).

Det er værd at bemærke, at denne platform udelukkende udsender på fransk og ikke tillader dig at bruge undertekster. Da det også er geobegrænset, skal du enten være i Frankrig eller tilsluttet en fransk VPN-server, før du kan se noget.

Argentina

Flag_of_Argentina argentinsk

Argentinere (og faktisk fans over hele Latinamerika) kan stream Frankrig imod Argentina live, med spansk kommentar, om ESPN. Du skal logge på med dine kabel-tv-udbyderoplysninger, men da der i øjeblikket ikke er nogen mulighed for at købe et online-abonnement.

ESPN Deportes er geobegrænset, og du skal være i et latinamerikansk land for at bruge det. Hvis du dog i øjeblikket er i udlandet, kan du bruge tjenesten som normalt ved at oprette forbindelse til en VPN-server i dit hjemland.

Canada

Canadisk flag

TSN udsender hvert Rugby-VM-fodbold i 2019 (inklusive Frankrig mod Argentina) live i Canada. Hvis du allerede får TSN-kanaler som en del af dit kabelabonnement, kan du blot logge ind og se uden ekstra omkostninger.

Ellers bliver du nødt til at købe et digitalt pas; dagskort koster $ 4,99 CAD hver mens et månedligt pas er $ 19.99 CAD. Denne service inkluderer ikke nogen prøveperiode. Din betalingsmetode skal knyttes til en canadisk adresse, så det er næsten umuligt at tilmelde dig, hvis du normalt ikke bor i Canada.

TSN er regionelåst, men hvis du opretter forbindelse til en canadisk VPN-server, kan du bruge den fra udlandet uden problemer.

Andre placeringer

Så du ikke dit land ovenfor? Bare rolig: med officielle Rugby World Cup tv-stationer i snesevis af lande er der stadig en god chance for, at du kan se. Selv hvis din region ikke har fuld dækning, udsendes kampe inklusive dit landshold ofte på gratis-til-se-kanaler.

Rugby-VM i 2019: Frankrig mod Argentina forudsigelser

Frankrig har her en betydelig historisk fordel. Det har nået Rugby World Cup-finalen tre gange, mens Argentinas bedste placering var 3.. Derudover har Frankrig vundet 36 af de 51 kampe, disse to hold har spillet mod hinanden, hvilket giver det en gevinsthastighed på 70 procent.

Når det er sagt, selvom den franske nationale tropp er favoritten til denne kamp, ​​kunne det gå begge veje. Argentina har måske tabt sine sidste fire kampe, men det var kun med en håndfuld point hver gang, og disse kampe var imod langt mere bange angreb, inklusive verdens næstklassificerede hold, New Zealand.

Se også: Sådan ser du Rugby World Cup online

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − = 13